Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop Yin yoga, cacao & microdosing

Vrijdag 10 februari 2023 van 19:30 tot 22:00

Naar Zee Yoga, Bert Haanstrakade 102, 1087 DJ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Workshop
Yin yoga, cacao & microdosing

In de fijne studio Naar Zee Yoga op IJburg

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een avond met Yin yoga, cacao & microdosing. Tijdens deze avond combineren we een lange ontspannende Yin Yoga sessie met ceremoniële cacao en een microdosis psilocybine (magische truffels).

Programma
Entree 19.30 uur
Start: 19.45 uur
Einde 22.00 uur

We openen de avond met het drinken van ceremoniële cacao en microdosis truffels. Hierna volgt een geleide meditatie en is er ruimte om jouw intentie te zetten voor de avond gevolgd door een heerlijke lange yin yoga sessie. We eindigen met een (korte) sharing en dan is er nog tijd om een kopje thee te drinken en na te praten.

Yin yoga is een langzame en passieve vorm van yoga waarbij we ons richten op de gewrichten en de diepere lagen van het lichaam zoals het bindweefsels (fascia) en de ligamenten. Het is een meditatieve les waarbij je uitgenodigd wordt om met je aandacht naar binnen te keren. We blijven 3-6 minuten in de houdingen waardoor het lichaam de tijd krijgt om langzaam te openen.

Ceremoniële cacao zorgt voor een lichte opleving in energie. Het helpt ons om naar binnen te keren en te verbinden met ons hart, ons bewustzijn te vergroten en een diepe connectie te voelen met het leven. De combinatie van heilige paddenstoelen en cacao heeft een lange geschiedenis en traditie. Afzonderlijk worden cacao en microdosering gebruikt voor een gezonde en positieve levensstijl, samen geven ze meer diepgang. Cacao is geen psychedelisch middel, maar heeft wel een psychoactieve werking als 'mood enhance' en verbindt ons met ons hartcentrum. Het heeft ook een van de hoogste concentraties antioxidanten, is rijk aan mineralen en de actieve stof theobromine is een milde stimulant. Hierdoor is het een gezonde voedingsbron met een subtiel maar diepgaand effect.

Psilocybine (het actieve molecuul in magische truffels) kan veel positieve effecten hebben zoals meer creativiteit, flow en zelfreflectie. Bij microdosing nemen we een kleine hoeveelheid Psilocybine waardoor het een heel subtiel effect heeft. Het niet de bedoeling om te ‘trippen’ en het komt niet in de buurt van de psychedelische effecten van een normale dosis. Het idee is dat de microdosis kan helpen om op een diepere laag te ontspannen en ons lichaam, mind en hart met elkaar te verbinden.

Er zijn enkele contra-indicaties voor het nemen van cacao en/of microdosing. Lees erover in de veelgestelde vragen pagina op mijn website: www.edinevanbeusekom.nl/faq

Praktisch
Wil je wel graag meedoen met de yoga, maar twijfel je over de cacao of microdosing dan kan dat natuurlijk ook. Heb je vragen over microdosing of cacao, twijfel dan niet om mij even een berichtje te sturen.

Meenemen: Warme kleding en sokken. Yogamatten, bolsters, dekens etc. zijn aanwezig in de studio.

Datum: vrijdag 10 februari 2023
Tijd 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Naar zee Yoga Amsterdam IJburg
Prijs: €45,-

Vrijdag 10 februari 2023 van 19:30 tot 22:00

Naar Zee Yoga, Bert Haanstrakade 102, 1087 DJ Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

yoga | meditatie | ademwerk | plant medicine

Reviews

Elisabetta

One day retreat - yoga, lichaamswerk, ademwerk

Edine did it again! What a wonderful day and nourishing experience. The whole day progressed in an organic way under the gentle and experienced guidance of Edine. I enjoyed every moment, even the circular breathing which is usually not my favourite. I left relaxed, joyful, inspired, eager to work on the insights I gathered. Last, but not least, the location was gorgeous and the food super "lekker". Thank you Edine. P.s. looking forward to the next one

Lees meer

Julia Lomoro

Workshop Yin yoga, cacao & microdosing

Zeer fijne workshop onder de warme en lieve leiding van een ervaren docent. Een aanrader!

Lees meer

Workshop Yin yoga, cacao & microdosing

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Womb Wellness Yoga - Volle Maan -
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Lichaamsbewustzijn Yoga
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Zaterdag, 27 apr. om 19:30
Royal Edition | Kanika Bollywood workshop | DJ Red Skywalker
Temple of Happiness
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Conscious Clubbing
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl