Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

โ€˜Vier je Vrouw Zijn!โ€™~ Nieuwe Maan Ceremonie-Winter Editie

Vrijdag 23 december 2022 van 13:00 tot 17:30

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

๐•๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ƒ๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ: โ€˜๐•๐ข๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐•๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐™๐ข๐ฃ๐ง!โ€™~ ๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐Œ๐š๐š๐ง ๐‚๐ž๐ซ๐ž๐ฆ๐จ๐ง๐ข๐ž-๐–๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐„๐๐ข๐ญ๐ข๐ž (๐˜๐ข๐ง ๐Š๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ)

๐‘ฌ๐’†๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’ƒ๐’Š๐’๐’…๐’†๐’๐’…๐’† ๐’Ž๐’Š๐’…๐’…๐’‚๐’ˆ ๐’Ž๐’†๐’• ๐‘ด๐’†๐’…๐’Š๐’•๐’‚๐’•๐’Š๐’†, ๐‘น๐’Š๐’•๐’–๐’†๐’๐’†๐’, ๐‘บ๐’•๐’†๐’Ž๐’˜๐’†๐’“๐’Œ ๐’†๐’ ๐‘ซ๐’‚๐’๐’” ๐’Š๐’ ๐‘ซ๐’† ๐‘ถ๐’๐’“๐’”๐’‘๐’“๐’๐’๐’ˆ ๐’Š๐’ ๐‘ต๐’Š๐’‹๐’Ž๐’†๐’ˆ๐’†๐’

In de drukke december maand is deze middag een anker voor rust en bezinning. Voor vrouwen is het in de winterperiode extra belangrijk om stil te staan en te vertragen. Dat hoort bij onze oorspronkelijke vrouwelijke natuur om onze Yin energie de ruimte te geven om ons op te laden.

We staan tijdens deze ceremonie stil bij dit jaar en nemen de tijd om jouw intentie voor het nieuwe jaar te bekrachtigen. Wat wil jij graag uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij graag meer ruimte aan geven?

Wij zijn als vrouwen verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuรฏtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere, met onze innerlijke wijsheid, vaak helder voelend en helder wetend.

Het is nu de tijd om ons Vrouw Zijn weer volledig te eren en weer meer balans te vinden in onze vrouwelijke en mannelijke energie, die beiden in ons aanwezig zijn.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

We gaan deze middag ons vrouw zijn eren en Vieren. In een veilige bedding geven we hier ruimte, klank en beweging aan.

Voel je meer dan welkom Lieve Vrouw!

Veel liefs Eveline

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž:
๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ? Vrijdag 23 December 2022
๐‡๐จ๐ž ๐ฅ๐š๐š๐ญ? 13.30-17.30 uur, aankomst vanaf 13.15.u
๐–๐š๐š๐ซ? Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, Nijmegen
Routebeschrijving: https://liefdescoach.com/oorsprong/route/
๐๐ข๐ฃ๐๐ซ๐š๐ ๐ž: 55 euro
๐Œ๐š๐ฑ ๐š๐š๐ง๐ญ๐š๐ฅ ๐๐ž๐ž๐ฅ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ: 12
๐Œ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ? Bel Eveline: 06-44832637 of mail info@voetenverbinding.nl
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐จ๐ฆ ๐ฆ๐ž๐ž ๐ญ๐ž ๐๐จ๐ž๐ง? Aanmelden kan via www.voetenverbinding.nl/agenda

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐„๐ฏ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ž:
Jarenlang heb ik de mannelijke energie in mij veel ruimte gegeven. Sinds een paar jaar heb ik mijn zachte vrouwelijke energie, mijn vrouwelijke kracht meer toegelaten in mijn leven. Wat een verrijking! Ik voel mij nu sterk verbonden met mijn intuรฏtie, met de natuur, durf meer in overgave en vertrouwen te leven, meer te ontvangen en ga meer met de natuurlijke stroom van het leven mee.

๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐•๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค & ๐ก๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ 
Het afgelopen jaar heb ik diepe stukken in mijzelf geheeld met o.a. baarmoederheling (gerelateerd aan vorige levens) via hypnose en reรฏncarnatie sessies. Ook heb ik het Yoni kruiden stomen ontdekt; een mooie zachte manier voor diepe heling in je bekken gebied. Afgelopen jaar is hierdoor mijn missie duidelijker geworden: ik ga mij richten op Vrouwenwerk en vrouwen heling om Vrouwen weer met hun ware natuur te laten verbinden, in contact met hun Sacred Feminine, waarbij een balans mag komen tussen hun Mannelijke en Vrouwelijke energie.

๐ˆ๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐‚๐ฎ๐ซ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง
De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd, als een Intuรฏtie training, Vrouwenkracht weekend en De Roep van de Vrouw (Stembevrijding). Ook heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen cirkels en heb dit voorjaar een Reis van 4 weken naar het gebied van Maria Magdalena in Zuid-Frankrijk gemaakt. De komende jaren wil ik mij graag meer en meer verbinden met de Wild Woman, de Priesteres in mij en dit ook verder gaan uitdragen. Alles wat ik de afgelopen jaren georganiseerd heb komt in deze ceremonie samen: connecting to nature, Stemwerk/ Stembevrijding, Dans, Meditatie en Vrouwenwerk.

Ook heb ik mij laten inspireren door boeken als โ€˜De Verboden Vrouw Spreektโ€™ van Pamela Kribbe, โ€˜Womb Wisdom Awakening- The Creative and Forgotten Powers of the Feminineโ€™ van Anaiya Aon Prakasha en โ€˜De Terugkeer van het Vrouwelijke en de Hartmanโ€™ van Hans Suur Maj Zonneveld.

Vrijdag 23 december 2022 van 13:00 tot 17:30

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“Luister altijd naar de verlangens in jouw hart, volg je hart stapje voor stapje!”

Vrouwen Ceremonies, Natuurcoaching, Stembevrijding, Dans, Vrouwenwerk, workshops en retraites

โ€˜Vier je Vrouw Zijn!โ€™~ Nieuwe Maan Ceremonie-Winter Editie

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 19:00
ECSTATIC DANCE BEZWEEFD @ OASE ROTTERDAM 18 MAY 2024
Bezweefd
Ecstatic Dance Vrije Dans Yoga
Zaterdag, 29 jun. om 18:30
Ecstatic Dance * Outdoor edition * DJ Caroline S'Jegers and May & June
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zaterdag, 25 mei. om 10:30
Ecstatic morning raveโ˜€๏ธ๐Ÿค
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl