Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zintuigen retraite

Vrijdag 14 april 2023 om 18:00 tot zondag 16 april 2023 om 14:00

Gilze, 5126 Gilze, Nederland

Over dit evenement

Nieuw: ontspanningsweekend (ont-)prikkel je zintuigen
Van 14-16 april 2023 vindt in Gilze, Noord Brabant, een weekend retraite plaats die volledig in het teken staat van onze zintuigen. Doel van de retraite is om deelnemers in deze veranderende wereld hun eigen kracht weer te laten ervaren door middel van zintuigen. Met plek voor maximaal tien deelnemers is de opzet bewust kleinschalig van aard. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht mogelijk. De deskundige begeleiders zijn Ellen Marijnissen, energetisch therapeut/coach en Roos Lubbers, geurspecialist. “Goed opgeladen blijven, dat is wat we nodig hebben in deze wereld. Je zintuigen zijn daarbij krachtige instrumenten. Alleen vergeten we ze soms een beetje”, aldus Roos. Alles draait dit weekend daarom om voelen, ruiken, proeven, horen en zien. Ellen: “In verbinding met de elementen van de natuur, zoals vuur maken, wandelen, lekker eten, bewegen, mediteren en werken met intuïtie. Dit alles op een fantastische buitenlocatie in Gilze”. De deelnemers kunnen rekenen op een weekend vol ontspanning. Bovendien worden ze zich bewust van de enorme kracht die uitgaat van hun zintuigen. Hier kunnen ze in hun dagelijks leven hun voordeel mee doen. Iedereen gaat gegarandeerd opgeladen en vol energie naar huis.
Over de initiatiefnemers: Roos Lubbers is al ruim 20 jaar onafhankelijk geurspecialist. Ze maakt mensen op inspirerende wijze bewust van het effect van geur. Roos is auteur van De parfumgids en ontwikkelt geurconcepten.
Ellen Marijnissen is energetisch therapeut en coach. Zij kijkt verder dan de maatschappelijke hokjes, grenzen en kaders. Balans tussen lichaam, geest en gevoel staat binnen haar praktijk centraal. Of dat nu om individuele begeleiding gaat of om trainingen en workshops.
Prijs voor deze zintuigen retraite: 495 euro. Dit is inclusief btw, twee overnachtingen, heerlijke vegetarische maaltijden en een rijk gevuld programma. Voor meer informatie: bel Roos op 06-10083862 of mail info@rooslubbers.com

Vrijdag 14 april 2023 om 18:00 tot zondag 16 april 2023 om 14:00

Gilze, 5126 Gilze, Nederland

Over de organisatie

Saela is het IJslandse woord voor puur geluk en genot. Al ruim twintig jaar inspireer ik over geur en zintuigen.

Saela

Zintuigen retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Woensdag, 17 jul. om 10:00
Het Pad van Ja
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl