Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Groei met Mannen

Zaterdag 03 december 2022 van 9:00 tot 11:30

Koelerweg 11, 7217 SR Harfsen, Nederland

Over dit evenement

Heb jij ook last van angst, of stress op je werk, of thuis?
Heb je moeite met relaties en in je seksleven?
Weet je niet goed wat je nou echt voelt, waar je echt blij van wordt, wat je te doen hebt en waar je je voor in wil zetten?

Loop jij ook steeds in dezelfde cirkeltjes en wil je daar eindelijk verder mee afrekenen?

Deze mannengroep helpt je echt stappen te zetten om dominant in je eigen leven te zijn en jezelf en je leven naar een hoger plan te brengen van meer levensplezier, richting, helder kiezen.
Je zal tegelijkertijd je liefde, gevoeligheid én krachtig gaan voelen, gewaar van je eigen waarden en behoeften en daarmee een voorbeeld voor jezelf, je kids en je omgeving zijn.

Wil jij dat ook?
Welkom om deze eerste keer te komen, mee te doen en te ervaren dat dit iets is waar je meer van wilt. Dan wil je vast en zeker aan het eind van deze bijeenkomst je commitment geven om met deze groep de komende maanden om de zaterdag 2 uur bij elkaar te komen op zaterdagochtend, om jezelf naar een hoger plan te tillen om optimaal te gaan leven.

We zullen werken met (lichamelijke) oefeningen, challenges, TA, integratieve therapie, systemisch werk, archetypen, delenwerk, imaginaties en meditatie.

We bekrachtigen elkaar door te luisteren, compassie te tonen en liefdevol te confronteren.

Inloop 8.30 uur met koffie en thee
Start 9.00 uur
Einde circa 11 uur, met uitloop tot 11.30 uur

Als mannen met alleen mannen samenkomen met de intentie om er gevoed en beter weer vandaan te gaan, ontstaat er langzaam iets magisch. Er ontstaat een prettige rust, een veilige plek, competitie valt weg. Als mannen met alleen mannen zijn dan is er geen moeder-zoon-dynamiek, er is geen onderstroom van een seksuele agenda, er is geen polariteit, competitie valt weg. Met mannen die naar zichzelf willen kijken en zich verder willen ontwikkelen ontstaat er rust en ruimte om onszelf waar te nemen in de heldere rustige spiegel van de broederschap. Ruimte om te ervaren waar we uit balans zijn en waar we iets te ontwikkelen hebben om met meer gemak te doen wat we te doen hebben.
We kunnen ons vanuit deze gelijkwaardige rust laten inspireren en anderen inspireren om nog meer trouw te zijn aan onszelf, aan onze verlangens, aan onze waarden, aan onze kracht. We kunnen veilig onze kracht meten, zonder goed of fout of oordelen als zwak, of macho, maar alle kwaliteiten erkennen en eren van iedere man, omdat we ons veilig en welkom weten. Binnen de broederschap hebben we al de verbinding die we als mens nodig hebben. Daar kunnen we steeds meer op gaan vertrouwen. Dat de andere mannen ons steunen: in gevoeligheid en in confrontatie, om zo steeds duidelijker en krachtiger ons eigen pad te volgen in het leven.
Als we die basis behoefte aan verbinding met onze vrienden en op misschien zelfs op een diepe laag in de broederschap creëren en vinden, dan hoeven we dat nergens meer te missen, te halen. We zijn sociale dieren. Dat sociale dienen we te vervullen op een wezenlijk niveau. Als we ons verbinden met onze broeders, kunnen we ons als een instrument afstemmen op mannelijkheid. Zo vervuld zijn en in verbinding met onze mannen, dat geeft een zuiver contact met het vrouwelijke, zonder behoeftigheid. We hebben immers al deze noodzaak om gezien en gehoord te worden en ons verbonden te voelen vervuld.
We werken met de inspiratie die we elkaar geven en aan de veilige thuishaven in onszelf weten te vinden. Dat is wat onze vaders ons geven, of was wat onze vaders ons hadden kunnen geven: De oneindig veilige haven in onszelf ervaren. De veilige haven is onze eigen mannelijkheid. Het vertrouwen in broederschap en broederschap weten te vinden en te creëren is het beste alternatief voor een altijd aanwezige veiligheid van onze vaders. Dat vertrouwen versterken is essentieel. Ons veilig voelen, te leren te weten dat er altijd mannen zullen zijn, met wie we ons kunnen verbinden. De wetenschap dat veilige verbinding (vader) er altijd is. Al zijn deze anderen er misschien niet altijd werkelijk, letterlijk, specifiek en fysiek, het gaat er om dat we in onszelf weten dat we altijd weer zullen kunnen verbinden met andere mannen, zonder needyness, zonder dat er iets uit voort moet komen, zonder voortplantingsnoodzaak, maar zuiver en alleen voor de noodzaak voor ontspannen verbinding.
Verbinding met zelf
Inspiratie en inspireren
Kracht
Gevoeligheid
Aandacht
Aanwezigheid
Confrontatie
Verantwoordelijkheid
Ontwikkeling
Accountability

Bastiaan Serlé is psychotherapeut, counselor en coach, mijn bedrijf is TherapievoorMannen.com
Opgegroeid met een introverte vader die altijd aan het werk was en tussen een moeder die klaagde over mannen en 2 zussen en 2 vele jaren oudere broers, heb ik pas veel later tastend in het duister mezelf gedwongen mannen dichterbij te laten komen en te vertrouwen. Ik volgde vele trainingen en opleidingen over emotioneel lichaamswerk, TA, NLP, energethische therapie, creatieve therapie en volgde de opleiding tot Integratief Psychotherapeut. Sinds 2006 ben ik professioneel bezig met trainen, coachen en counselen. Ik verdiep me in de man en zijn uitdagingen, biologie en kansen. Ik volgde de afgelopen 20 jaar verschillende opleidingen en trainingen over therapie, bewustwording en persoonlijk leiderschap. Mezelf en andere mannen naar ontspanning, plezier, zin, verbinding en vrede helpen is mijn grote passie.

Zaterdag 03 december 2022 van 9:00 tot 11:30

Koelerweg 11, 7217 SR Harfsen, Nederland

Over de organisatie

“Voor mannen die hun persoonlijke waarden dominant maken in hun eigen leven.”

Geloof jij ook in daadkrachtige mannen, die kracht én gevoeligheid inzetten. TVM organiseert bewezen effectieve groepstrainingen voor liefdevol leven.

Groei met Mannen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Donderdag, 02 mei. om 21:45
Cuddleworkshop by Tijs
Mudita Yoga Amsterdam
Mannen Workshops Tantra Knuffelworkshops
Zondag, 05 mei. om 12:00
Anarupa & Blue Star Holland: Liberation Day
Anarupa
Spirituele ontwikkeling Mantra zingen Persoonlijk Leiderschap
Vrijdag, 19 jul. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl