Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Half Day Retreat

Zaterdag 28 september 2024 van 10:00 tot 13:00

Oosterhout, Nederland

Over dit evenement

Half Day Retreat Herfst

Het is herfst ; time to slow down…………. Leg je dekentjes maar klaar, trek je meest comfortabele zachte kleding aan en let’s go!

Vind tijdens deze zalige herfstige dag jouw yin & yang balans voor deze herfst en geniet een seizoen lang van deze zalige energie!

Jij mag heerlijk komen ontspannen, vertragen, los laten, versimpelen, je vrouwelijke zachte yin energie omarmen en lekker voor je laten zorgen ………

Heb jij hier zin in? Lees dan zeker verder.

Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten en ook te blijven? Kom tot rust, geniet en vind de balans die jouw komende herfst maanden gaan dragen. Leer hoe je bewustere keuzes kunt maken door mee te bewegen met dit seizoen zodat je je bijvoorbeeld minder moe voelt of down voelt. Iets wat ik vaak terug zie in dit seizoen. Maar ook heerlijk uit je hoofd gaan, al die gedachtenspinsels los laten en Tijdens het retreat ontvang je van mij een inspirerende workshop waarin jij de eerste stappen gaat zetten om jouw dromen en verlangens voor deze herfst uit te laten komen! En dit gaan we doen op een heerlijke knusse locatie dichtbij de natuur. Doordat je hier door de voorafgaande sessies heel ontspannen mee aan de slag gaat kun je ook echt vanuit je hart i.p.v. hoofd een visionboard maken die echt bij jou past en zul je zien dat het ook gaat werken in het dagelijkse leven. Relaxt toch?



Wat kun je verwachten?

-Openingscirkel



Na een korte introductie openen we de ochtend met een hele fijne Cacaoceremonie. Zo kun je je helemaal open stellen voor deze ochtend en kun je jouw intentie voor deze ochtend nog meer versterken.

Deze ochtend is een uitnodiging om volledig JA te zeggen tegen het leven. Je levensenergie gaat weer stromen. Je komt weer in contact met jouw wensen en verlangens vanuit jouw hart.

Ayurvedische herfst Yoga sessie

Na de ceremonie is het tijd om je heerlijk onder te laten dompelen in een Ayurvedische yoga sessie. Deze zal bestaan uit zachte slow flow & yin yoga bewegingen helemaal passend aan deze tijd van het jaar en helpt je te vertragen, de sessie zorgt er voor dat je je hart verder kunt openen en nog meer thuis komt bij wie jij bent. Je zult in een diepere laag van ontspanning komen en ruimte voelen in je lichaam en je mind. Ruimte om los te laten wat losgelaten mag worden en ruimte voor jouw yinne kant (de vrouwelijke zachte kant)

Tevens ontvang je tijdens deze sessie een heerlijke Pranayama en deze is uiteraard ook helemaal afgestemd op het herfstseizoen, wat we binnen Ayurveda wel het Vata seizoen genoemd. Niet iedere ademoefening is namelijk geschikt in ieder seizoen.

Workshop Visionboard herfst
Dit is een super fijn moment om in deze heerlijke onpannen flow heerlijk creatief je wensen en verlangens te vangen in een visonboard.
Zo creëer je jouw droom lab met heerlijke herfst vibes! Je leert een super fijne methode om vervolgens vrijuit je visionboard te gaan creëren. Knippen, plakken, samen zijn met gelijkgestemden ; dit brengt een hele fijne vibe met zich mee!

Wanneer: zaterdag 28 september

Tijd : 10u tot circa 13.00/30 u.

Tickets: €66,-

Boek je in het weekend van 23 t/m25-8 je ticket dan betaal je €59,50 i.p.v. €66,-.

Het event is Inclusief alle materialen en thee met lekkers.



Deze ochtend is een complete ervaring waarin creativiteit – flow – plezier – verbinding en ontspanning samen komen.

Ik heb er nu al super veel zin in, jij ook?







Zaterdag 28 september 2024 van 10:00 tot 13:00

Oosterhout, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Let it be still, and it will gradually become clear. ~Lao Tzu”

Hoi, wat leuk dat je er bent! Welkom bij Nusa Yoga. Een plek waar je jezelf mag zijn en jezelf kunt ontwikkelen in een fijne, veilige omgeving.

1. Kies je tickets
Half Day Retreat

€ 66,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Half Day Retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 10 okt. om 17:00
Vrouwenretraite: A Deep Dive into the Feminine
Hecuba Zielenwerk
Vrouwen workshops Meerdaagse retraites Rite of the Womb
Woensdag, 06 nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Dinsdag, 15 okt. om 19:15
In verbinding met je seksualiteit - avondcursus voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Vrouwen workshops Conscious Sexuality
Zaterdag, 26 okt. om 13:00
Sacred Sounds of Sisterhood
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Stembevrijding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl