Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

AdemHeling®

Vrijdag 27 september 2024 van 19:00 tot 21:00

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

AdemHeling®: Bewegen naar heelheid door ademwerk!

AdemHeling® is een techniek die gericht is op het activeren van het onderbewustzijn en het stimuleren van de innerlijke wereld. AdemHeling® is een combinatie van een ademhalingsoefening en energiewerk.
Tijdens een AdemHelingssessie ligt men op een mat terwijl er geluisterd wordt naar muziek. De ademhaling bij de AdemHeling® is in het begin langzaam en diep, met actieve inademingen en passieve uitademingen. Daarna zorgt de facilitator dat de ademhaling passend is voor de deelnemer. De AdemHeling helpt om processen te activeren en naar het onderbewuste te gaan.
De facilitator zorgt er tevens voor dat je je aandacht inwendig focust zodat je elke spanning of weerstand loslaat. Als extra ondersteuning wordt indien spanningen en blokkades te groot zijn energiewerk ingezet.

Het doel van AdemHeling® is het bereiken van de diepere lagen van de psyche en het verkennen van de innerlijke ruimte. Dit kan leiden tot ervaringen van ontspanning, inzichten en persoonlijke groei. AdemHeling® kan helpen bij het herstellen van de verbinding tussen de verschillende delen van de persoonlijkheid die werden gescheiden door mogelijke trauma, waardoor de persoon kan beginnen om te herstellen en te groeien.

Een aantal ervaringen die door deelnemers worden gerapporteerd zijn:
1. Visualisaties: Deelnemers kunnen heldere visioenen of sensaties ervaren, wat kan leiden tot inzichten in hun gedachten, emoties en herinneringen.
2. Emotionele vrijmaking: De AdemHeling® kan het vrijkomen van gestoorde emoties faciliteren, wat kan leiden tot een gevoel van emotionele zuivering en genezing.
3. Inwendige leiding: Deelnemers kunnen innerlijke leiding of inzichten ontvangen die hen helpen om beter te begrijpen wie ze zijn en waar ze zich in het leven bevinden.
4. Regulering van de stressrespons: AdemHeling® kan helpen bij het reguleren van de stressrespons door het verminderen van cortisolniveaus en het activeren van het parasympatisch zenuwstelsel.
5. Vrijmaking van trauma's: De langzame, diepe ademhaling kan helpen bij het vrijmaken van trauma's uit het onderbewustzijn door het verminderen van stress en angst en het creëren van een veilige ruimte voor herintegratie.
6. Diepe ontspanning: De langzame, gecontroleerde ademhaling kan een diepe ontspanning veroorzaken, vaak vergezeld van gevoelens van rust en verminderde angst.

Enkele voordelen verbonden aan AdemHeling® zijn:
1. Verminderde stress en angst
2. Verbeterde emotionele bewustwording en regeling
3. Verhoogde zelfbewustwording en persoonlijke groei
4. Verhoogde creativiteit en fantasie
5. Verbeterde slaapkwaliteit

Het is belangrijk om op te merken dat AdemHeling® niet een wondermiddel is voor iedere problematiek, maar een methode om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als je geïnteresseerd bent in AdemHeling® kan je contact opnemen met Mala Holistische Praktijk.
WWW.MALAHP.NL of M: 0630 036936

Vrijdag 27 september 2024 van 19:00 tot 21:00

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

https://www.malahp.nl/

Reviews

Nikki

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

De BRTT groeps sessie was erg fijn. Anieta en Peter zetten een veilige, ontspannen en nuchtere sfeer neer waarin ik lekker m’n eigen ding kon doen. Ook tijdens de oefeningen was hun begeleiding fijn en aandachtig. Aanrader en ik kom zeker terug!

Lees meer

Anoniem

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Een mooie en intense ervaring in een veilige omgeving.

Lees meer

Jessica Ligori

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Ik wist niet wat ik moest verwachten en vond het zelfs een beetje spannend. Lichaams,- en ademwerk was nieuw voor mij. Vriendelijk ontvangst, er hangt een fijne relaxte sfeer en de oefeningen ervaarde ik als intens. Je lichaam en geest worden echt aan het werk gezet. Deze sessie heeft veel bij mij losgemaakt. Ik voelde letterlijk de energie door mijn lichaam stromen. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Na de sessie was ik doodop maar voelde tegelijkertijd ook verlichting. Een absolute aanrader als je opgekropte of onderliggende emoties wilt laten vrijkomen. Niet praten maar echt voelen. Dank voor jullie begeleiding.

Lees meer

1. Kies je tickets
AdemHeling

AdemHeling: Bewegen naar heelheid door ademwerk! AdemHeling is een techniek die gericht is op het activeren van het onderbewustzijn en het stimuleren van de innerlijke wereld. AdemHeling is een combinatie van een ademhalingsoefening en energiewerk.

€ 75,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
AdemHeling®

Meer evenementen van Mala holistische praktijk

Zaterdag, 21 sep. om 14:00
Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
Mala holistische praktijk
Ademwerk Gezondheid Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Kundalini & Cosmic NRGY in Amersfoort - 2 facilitators
Kundalini NRGY by Nancy de Laat & Michelle Kluit
Kundalini activatie Energiewerk Kundalini
Zondag, 22 sep. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Ademcirkel op vrijdag - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 14 nov. om 14:00
INFINITE - Tantra Retraite
Integrated Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl