Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Zaterdag 20 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Gezondheidscentrum de Roos, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend, Nederland

Over dit evenement

BRTT & TRB groepssessie
Ben je klaar voor de reis naar de diepste kern van jezelf? Durf je uit je hoofd te gaan en de regie aan je lichaam te geven?
Body Remember Trauma Therapie, ook wel bekend als de BRTT-methode, is de ontdekkingstocht naar wie je werkelijk bent. Het is een lichaamsgericht proces dat de ontvanger helpt om op een natuurlijke manier te ontspannen. Het einddoel is het loslaten van dagelijkse stress en diepe, chronische spanning die in het lichaam opgesloten zit. Deze vorm van therapie kan in het bijzonder verlichtend werken voor mensen met traumatische (o.a. geboortetrauma, geweld, pesten) of nare ervaringen (o.a. ongeluk, zelf meegemaakt of gezien of vervelende operatie) . BRTT biedt ook uitkomst bij diepliggende (chronische) pijn waarbij de oorzaak onverklaarbaar lijkt. Ook bij constante hoofdpijn of migraine, spierspanningen, rug en/of nekklachten, een opgezwollen buik en langdurige stress kan deze therapie goed werken.
Trauma Release Breathwork (TRB) is een verzamelnaam voor een aantal krachtige vormen van ademwerk. Al deze vormen van ademwerk hebben één gemeenschappelijk doel, namelijk het bevrijden van de ademhaling, en daardoor je vastgezette trauma’s en opgeslagen negatieve energieën.

Hoe ziet een BRTT & TRB groepssessie eruit?
We starten de sessie (BRTT) met een aantal lichaamsoefeningen, simpel gezegd rek- en strekoefeningen die je achter elkaar gaat doen. Met deze oefeningen activeren we de Psoas spier. Dit is een spier in het lichaam die veel spanning, angsten en trauma’s kan opslaan. Op het moment dat de Psoas spier geactiveerd is, gaan we opzoek naar trillingen. Als je eenmaal goed in de trilling zit en de trilling zich heeft opgebouwd neemt je lichaam het over en gaat je lichaam zelf opzoek naar de spanning en trauma’s die het lichaam op dat moment wilt loslaten. Dit is een fysiek proces waarbij je eigen lichaam zijn/haar grenzen aangeeft. Wij begeleiden je daarbij en zorgen voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Belangrijk is dat je uit je hoofd gaat en de regie aan je lichaam geeft.

Vervolgens gaan we na de BRTT verder met TRB.
Deze ademhalingsoefeningen helpen ons om naar diepere lagen van ons onderbewustzijn te reizen met als doel om alles wat ons niet dient los te laten. Wij begeleiden je om de verschillende vormen van ademhaling zo goed mogelijk te doen en helpen je waar nodig over drempels te gaan waar je zelf niet overeen durft te gaan.

Tijdens de beide sessies is er ondersteunde muziek en aan het eind van de sessie zorgt zorgvuldig uitgekozen muziek ervoor dat je in je eigen cocon komt te zitten. Ook bij deze sessie geldt; concentreer je op de ademhaling en blijf voor de rest zoveel mogelijk uit je hoofd.

Deze gecombineerde sessies zijn erg krachtig en kunnen een mooi begin zijn, om in je lichaam opgeslagen nare ervaringen met de fysieke gevolgen die dat geeft, op te ruimen.

BRTT & TRB heeft al duizenden mensen geholpen en kan ook voor jou uitkomst bieden.
Een gecombineerde sessie duurt in totaal ongeveer 2,5 tot 3 uur.

De investering voor Body Remember Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release Breathwork (TRB) bedraagt €95. We realiseren ons dat dit voor veel mensen een enorm bedrag is. Daarom bieden we de mogelijkheid om een keuze te maken voor dat wat u zich kunt veroorloven.
De sessie bestaat tenslotte uit twee elementen BRTT en TRB die gescheiden zijn door een korte (plas)pauze. We beginnen altijd met de BRTT sessie en na zo’n 1,5uur gaan we pauzeren. Na de pauze kunnen de mensen die alleen de TRB sessie willen ondergaan instromen.
Om optimaal resultaat te kunnen bereiken raad ik u aan wel beide sessies te gebruiken, maar het staat u vrij een keuze te maken.
BRTT kost los € 55
TRB kost los € 45
BRTT en TRB blijft € 95

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website https://www.malahp.nl/behandelingen/body-remember-trauma-therapie
Bij de sessie is het fijn om gemakkelijk en loszittende kleding te dragen bijvoorbeeld een Joggingbroek of een (sport)legging.

Zaterdag 20 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Gezondheidscentrum de Roos, Rozenstraat 17-23, 1441 HV Purmerend, Nederland

Over de organisatie

https://www.malahp.nl/

Reviews

Anoniem

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Een mooie en intense ervaring in een veilige omgeving.

Lees meer

Jessica Ligori

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Ik wist niet wat ik moest verwachten en vond het zelfs een beetje spannend. Lichaams,- en ademwerk was nieuw voor mij. Vriendelijk ontvangst, er hangt een fijne relaxte sfeer en de oefeningen ervaarde ik als intens. Je lichaam en geest worden echt aan het werk gezet. Deze sessie heeft veel bij mij losgemaakt. Ik voelde letterlijk de energie door mijn lichaam stromen. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Na de sessie was ik doodop maar voelde tegelijkertijd ook verlichting. Een absolute aanrader als je opgekropte of onderliggende emoties wilt laten vrijkomen. Niet praten maar echt voelen. Dank voor jullie begeleiding.

Lees meer

Jessica

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Fijne ervaring, zorgzaam, rustig en effectief.

Lees meer

Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Meer evenementen van Mala holistische praktijk

Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
Mala holistische praktijk
Ademwerk Gezondheid Lichaamswerk
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Lifeforce Energy Awakening Process
Mala holistische praktijk
Healing Kundalini Energiewerk
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Body Remember Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
Mala holistische praktijk
Ademwerk Gezondheid Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
Ademwerk 18 juni 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl