Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inner Beauty

Dinsdag 17 september 2024 van 9:00 tot 17:00

Triple V Studios, Weesperstraat 69, 1018 VN Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Er is geen 1 vrouw die niet de conditionering heeft meegekregen dat haar lichaam anders moet zijn dan dat het is. We groeien op met een onrealistisch schoonheidsideaal en allerlei ideeën over hoe ons lichaam er uit moet zien. Hier worden miljarden aan verdiend door de schoonheidsindustrie.

I.c.m. onze drukke stress samenleving gaan we gemakkelijker vanuit ons hoofd leven, dan dat we werkelijk thuis zijn en rusten in ons lichaam. Veel van ons vrouwen hebben met momenten hun lichaam of lichaamsdelen afgekeurd en kennen een innerlijke criticus, die (soms heel subtiel) vertelt wat er allemaal beter kan.

Hoe zou het zijn om je lichaam lief te hebben precies zoals het is? Hoe zou het zijn om aanwezig te zijn in je lichaam en jouw kracht en sensualiteit te belichamen? Hoe zou het zijn als je alles kunt dragen wat je wilt en je vrij voelt om uitdrukking te geven aan jezelf precies zoals je bent?
Tijdens deze middag gebruiken we de lens als vergrootglas voor jouw (goed weg gestopte) overtuigingen. De camera schijnt letterlijk extra licht op dat wat er is en gezien mag worden of wat (een deel van) je graag wilt verstoppen.

We beginnen met een sharing cirkel om met elkaar te delen wat er leeft over dit thema. Er ligt nog een groot taboe op dus alleen al hierover delen en gehoord worden en elkaar horen is helend.
Aansluitend gaan we met elkaar Sensual Yoga beoefenen wat jou de belichaamde ervaring kan geven van hoe mooi en perfect je bent. De oefeningen maken jouw levensenergie, sensualiteit en kracht wakker, zodat je gaat stralen van binnenuit. Je lichaam van binnen uit voelen i.p.v. van buitenaf bekritiseren is een natuurlijk anti-dote tegen al die conditionering.

Hierna krijgt elke vrouw de ruimte om alleen of samen uitdrukking te geven aan wat er in haar leeft, terwijl Elke foto’s maakt. In dit proces word je omringt door een liefdevolle bedding vrouwen die je aanmoedigen om jezelf helemaal te laten zien precies zoals je bent.

Onze intentie is heling door licht te schijnen op dit thema wat in zo veel vrouwen subtiel en in de taboe sfeer leeft.

Na afloop ontvang je de mooiste foto's van jou als cadeau en aandenken aan deze middag. Normaal kost een prive fotoshoot met Elke 500 euro. Dit is dus echt een unieke kans.

Dinsdag 17 september 2024 van 9:00 tot 17:00

Triple V Studios, Weesperstraat 69, 1018 VN Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Sensual Yoga is een transformerende vorm van lichaamswerk voor vrouwen. Maak van jouw lichaam en bekken een veilige en heerlijke plek om te zijn.

Sensual Yoga

In samenwerking met

1. Kies je tickets
Inner Beauty

Een krachtige transformerende live dag, waarmee jij jouw ware schoonheid herinnert, ziet en viert!

€ 249,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Inner Beauty

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 17 sep. om 19:15
Tantraworkshop voor vrouwen - In verbinding met je seksualiteit
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Donderdag, 10 okt. om 17:00
Vrouwenretraite: A Deep Dive into the Feminine
Hecuba Zielenwerk
Vrouwen workshops Meerdaagse retraites Rite of the Womb
Zaterdag, 09 nov. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Woensdag, 06 nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl