Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Krijg De Klere Festival

Vrijdag 13 september 2024 van 18:30 tot 21:30

Dorpsstraat 18, 7234 SN Wichmond, Nederland

Over dit evenement

Het Krijg De Klere Festival is een kledingruil festival voor vrouwen dat gehouden wordt op een super mooie locatie in Wichmond. Bij mooi weer is het festival buiten en bij slecht weer wordt het binnen gehouden.

Hoe werkt het?:
- Jij levert al je mooie kleding, die je niet meer draagt, in vóór 10 september van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur bij The Village in de Frankensteeg 5 in het centrum van Zutphen. Of stuurt ze op naar Sara Masotto, Tadamasingel 134, 7201 EN Zutphen (of breng ze langs). Zorg ervoor dat je naam, telefoonnummer en/of je de ingenomen kleding terug wilt of dat je het aan ons doneert vermeld zijn op papier in de tas of doos met kleding.

- Je krijgt daarvoor in ruil één of meerdere knopen (want dit is het ruilmiddel om kleding te scoren tijdens het event) op basis van de hoeveelheid ingeleverde items. De niet ingenomen kleding krijg je terug of doneer je aan ons.

- Wij selecteren de kleding en schoenen op categorie van waarde. Een gouden knoop krijg je bij een 'topstuk' (denk aan haute couture). Een zilveren knoop bij een 'altijd goed' item en een roze knoop bij een 'gewoon nog een lekkerding'-item. Je krijgt je knopen op 13 september op het festival bij aankomt uitgereikt op vertoon van je ticket + naamplaatje.

Op deze manier kun jij even veel én van dezelfde waarde/kwaliteit terug ruilen op het event. Na het passen, beoordelen, plezier hebben, tutten en waardevolle kennis voor je uitstraling en style opdoen. reken jij gemakkelijk je gekozen kleding met jouw knopen. Zo krijg jij de klere waar jij wel weer heel blij van wordt!

Wat is er allemaal te beleven?
Een eerste drankje zit bij je ticket in begrepen. Verder is er een klein hapje en fijne muziek aanwezig. Je hebt de mogelijkheid de kleding te passen. Je ontvangt een gratis kleur- en figuuranalyse, zodat je gelijk weet welke kleuren en pasvormen jou het beste staan. Dit maakt het shoppen zoveel makkelijker! Wij staan voor je klaar als je twijfelt over een item. Verder heb je de mogelijkheid om een prachtige foto van jezelf te laten maken die door een professionele fotograaf wordt gemaakt (hier komen kosten bij van €15,-). Ook zijn er leuke locals aanwezig met eigen gemaakte items waar je leuke spullen kunt kopen.

Wie zijn wij?
Sanne Hartog heeft altijd al veel van mode en kleding gehouden, heeft veel werkervaring in kledingwinkels en is een kei in het vinden van tweedehands kleding én het organiseren van evenementen vanuit haar rijke host-verleden.

Sara Masotto is een professionele kledingstyliste en helpt vanuit haar bedrijf mannen en vrouwen naar een kleurrijke en persoonlijke style. Dit doet zij middels workshops, trainingen, haar 1 op 1 aanbod en kledingstyling tijdens fotoshoots.

Hun liefde voor kleding en Zutphense netwerk heeft hen bij elkaar gebracht en maakt dat ze met veel enthousiasme en plezier dit event organiseren met als doel een kledingkast waar je volop plezier uit haalt.

De investering:
€22,50

Wacht niet langer en koop je ticket nu en krijg de klere!!

Vrijdag 13 september 2024 van 18:30 tot 21:30

Dorpsstraat 18, 7234 SN Wichmond, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Sara Masotto organiseert evenementen met als thema kleding en style

In samenwerking met

FF Sanne

Contact
1. Kies je tickets
Early Bird

€ 17,50
Inclusief servicekosten
Niet beschikbaar
Regular Ticket

€ 22,50
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Krijg De Klere Festival

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 12 sep. om 16:00
Yoga Retreat in oud klooster "de Weyst"
Dutch Love Revolution
Festivals Meerdaagse retraites Yoga
Zondag, 13 okt. om 10:00
Nevelnest Festival
Het Nevelnest
Festivals Verbinding 1-Dags retraite
Dinsdag, 08 jul. om 14:00
🎶 EDFH ☀️ Summer☀️ Celebration 2025 🎶
Chocolate Club
Ecstatic Dance Festivals Live muziek
Donderdag, 29 mei. om 10:00
Expeditie Wildeman
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl