Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inheemse Medicijnreis "Herinnering van je Ware Oorprong"

Vrijdag 09 augustus 2024 van 11:00 tot 21:00

Hattumseweg, 8171 Vaassen, Netherlands

Over dit evenement

“Magic is a method of talking to the universe in words that it cannot ignore.”

Dit is er eentje voor de Psychonauten onder ons. 👑

Je kent ongetwijfeld de Vliegenzwam, oftewel Amanita Muscaria, als de typische paddenstoel uit het verhalenboek, afgebeeld in je favoriete sprookjes. Maar als dit prachtige medicijn op de juiste manier wordt bereid en ingenomen, kan zij je geest, lichaam en ziel transformeren.

Met de komst van o.a. de Romeinen en later de “religieuze zuiveringen” zijn de oorspronkelijke tradities van onze voorouders grotendeels verloren gegaan. De laatste jaren is het verlangen om het weder-herinneren van deze tradities steeds luider. Wat we weten uit oude geschriften van over de hele wereld is dat Amanita Muscaria al eeuwenlang vanwege de genezende effecten werd ingezet, zoals in het Hindoeïsme als onderdeel van Soma. De Vliegenzwam wordt door de volkeren van Siberië als entheogeen gebruikt en heeft in deze culturen een religieuze betekenis.

🍄 JOUW REIS 🍄
Dit is de eerste ceremonie van de vers bereide Amanitathee van seizoen 2023! Vandaar dat we deze aanbieden voor een "pilotprijs". We testen samen het medicijn. Ervaring met plantmedicijn is daarom een vereiste!

We zullen ons verbinden met dit prachtige medicijn van Nederlandse bodem, door Josta zelf geplukt op verschillende plekken in Nederland. Om samen plezier te hebben, te zingen, onze muzikaliteit te laten stromen, te leren van wat ze ons wil vertellen....en wellicht...om te slapen! Want zij laat zich zien in vele vormen en soms betekent dat, dat je in een dutje met haar mee op haar vleugels mag!

Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met een fijne groep gelijkgestemden deel uit te maken van iets buitengewoons. Na aanmelding vragen wij je om een gezondheidsverklaring in te vullen. Als er meer dan 6 aanmeldingen zijn, wordt er een reservelijst op volgorde van aanmelding en aanbetaling gehanteerd. Meer gedetailleerde informatie over de ceremonie zelf volgt na aanmelding en tijdens de intake.

Wij kijken er ontzettend naar uit je met alle zorg en liefde te begeleiden en we zorgen voor alle comfort die je nodig hebt op onze prachtige plek in de natuur.

🍄 JOUW BEGELEIDER 🍄
Josta is als "Inner Peace Catalyst" al jaren een rots in de branding voor de mensen met wie ze werkt en in haar persoonlijke omgeving. Josta bezit van nature het vermogen om een serene en veilige omgeving te creëren waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn. Binnen deze omgeving ontstaat vaak spontane transformatie en blijvende persoonlijke groei. Ze is spaceholder 'pur sang' en is geliefd om haar woordeloze aanwezigheid, haar helende stem en liefdevolle en respectvolle aanraking wanneer een proces daarom vraagt.

Haar fascinatie voor Amanita Muscaria begon al op jonge leeftijd. Sinds 2021 heeft ze zich op verschillende manieren met deze magische paddenstoel verbonden. Ze ervaarde de kracht en pracht van dit medicijn in ceremonies in Nederland en België van verschillende kundige ceremoniebegeleiders met elk hun eigen rituelen en kennis.

🍄 JOUW INVESTERING 🍄
Deze eenmalige pilot is op donatiebasis met - vanwege kostendekking - een minimum van € 55 (ipv €225) en is inclusief:
✔ Persoonlijke online intakesessie van 15/30 minuten
✔ Magische Amanitareis (plantmedicijn)
✔ Alle maaltijden: verse & lichte veganistische maaltijd, snacks en thee
✔ Evaluatie 😄

Ben jij klaar voor een reis diep naar binnen? Een reis om oude energieën los te laten en jezelf te verbinden met jouw ware essentie? Meld je dan aan en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BIJ ANNULERING
Kun je er toch door omstandigheden niet bij zijn? Dat is uiteraard spijtig en soms kan dat helaas gebeuren. Omdat wij kostbare tijd en energie in onze ceremonies steken, hebben wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
◉ Tot 2 weken voor de ceremonie kun je annuleren met terugbetaling van 50% van je aanbetaling of een voucher krijgen voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende ceremonie;
◉ Vanaf 1 week van tevoren kunnen we je helaas geen terugbetaling of voucher meer geven, door de nodige/kostbare voorbereidingen die dan al gedaan zijn.;
◉ Als, in verband met niet voorziene omstandigheden, onze ceremonie niet plaats kan vinden, dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een terugbetaling wilt van je aanbetaling.

Vrijdag 09 augustus 2024 van 11:00 tot 21:00

Hattumseweg, 8171 Vaassen, Netherlands

Over de organisatie

“Geloof niet alles wat ik zeg, ontdek het voor jezelf.”

Een leven vanuit innerlijke rust is mogelijk. Ik help je vertragen, verzachten en verstillen. Om in ontspanning en in vertrouwen aanwezig te zijn.

Reviews

Alexandra Olijve

Healing Wisdom in Modern Times: Talk & Liquid Tobacco Ceremony

Het was een mooie ervaring met liefdevolle mensen om mij heen. Erika is een vrouw met veel levenservaring en prettig om naar te luisteren. Je hebt wel veel zitvlees nodig had het fijner gevonden dat de reis naar de ceremonie korter was. Misschien wat minder voorbeelden. De ervaring was bijzonder en de afgelopen dagen werpt het zijn vruchten af. Ik zal het zeker mensen aanraden.

Lees meer

Lijana Pilipaviciute

Healing Wisdom in Modern Times: Talk & Liquid Tobacco Ceremony

Such an great honor to witness the ceremony led by such an strong and powerful wisdom keeper. I thank you to highest spirit for leading me the way that I even have gotten to be close to Erika. Thank you

Lees meer

Afashie Letsu

*nog 1 plekje!!* Magische Truffel Ceremonie "Jouw Veilige Plek"

Dit was mijn eerste truffelervaring, ik vond dit spannend maar Josta en Mel hebben ervoor gezorgd dat ik mij veilig en ontspannen kon voelen. De reis was echt een prachtige ervaring, waarbij er ruimte was voor alle emoties. De omgeving, muziek en de begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mij ook geborgenheid gevoeld en waardoor ik echt ruimte had om thuis kon komen bij mijzelf. Echt een aanrader

Lees meer

Inheemse Medicijnreis "Herinnering van je Ware Oorprong"

Meer evenementen van Unplug

Zondag, 08 sep. om 18:30
Gong & Cacao Magic
AHORE
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Woensdag, 11 sep. om 19:00
Heart Beats United: Cacao & Drum Circle
Unplug
Cacao ceremonie Soundhealing Drumcirkel
Vrijdag, 20 sep. om 09:00
Magische Truffelceremonie "Op Reis in Jezelf"
Healingcentrum Teyata
Truffel Ceremonie Klankreis Innerlijke Reis
Uitverkocht
Zaterdag, 21 sep. om 11:30
Inheemse Truffelreis "Jouw Veilige Plek"
Unplug
Truffel Ceremonie Innerlijke Reis Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 18 okt. om 20:00
Magische MaanCirkel
MeaVia
Ritueel Full Moon Innerlijke Reis
Zaterdag, 14 dec. om 13:00
Omarm jouw onvoorwaardelijke Zelfliefde!
Sparkle of Hearts
Meditatie Bewustzijnsontwikkeling Innerlijke Reis
Zondag, 22 sep. om 09:30
Sound, Cacao & Adem
Lein Sound
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl