Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Gratis Webinar ''Het Mysterie van de Mannelijke Psyche'

Donderdag 08 augustus 2024 van 19:30 tot 21:00

Online

Over dit evenement

Een webinar voor coaches, trainers en (relatie)therapeuten die met mannen werken - en die hun gereedschapskist willen uitbreiden met kennis over de mannelijke psyche.

"Laatst sprak ik met een ervaren relatietherapeute, met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 80 stellen op de teller. Ze is ook een vriendin van mij, en vanwege mijn werk met mannen, wilde ze met mij praten over, jawel: mannen. Niet zoals vriendinnen dat doen, maar professioneel, als een consult. “En ik wil je ervoor betalen,” zei ze. Haar vraag verraste me, maar ik voelde haar oprechte nieuwsgierigheid naar de mannelijke psyche en het gevoel dat ze steeds ‘iets miste’ in haar sessies.

Aan het eind van ons gesprek erkende ze: “Ik realiseer me nu dat ik die mannen in mijn praktijk nooit echt helemaal heb begrepen.” Ik voelde veel waardering voor haar moed, oprechtheid en bereidheid om te leren, zeker gezien haar lange staat van dienst.
Tegelijkertijd raakte het ook iets in mij: een pijnlijke plek van niet begrepen worden, als man. Dit bracht de vraag op: hoeveel mannen zitten er eigenlijk in coaching of (relatie)therapie? En hoeveel daarvan 'missen iets' bij hun coach of therapeut? Wat zou ik hier aan kunnen doen?"

Bij Mannenkracht zien we dat mannen vaak worstelen met hun innerlijke kracht en identiteit. Dat leidt vaak tot terugtrekking of dominantie. Bij gebrek aan meer kennis ervaring. Misschien herken jij ook hoe mannen worstelen om hun emoties te uiten, anderen werkelijk toe te laten, of hun plaats in de relatie te vinden zonder hun kracht te verliezen.

Waarom zou je meedoen?
Dit webinar biedt je nieuwe inzichten en technieken die jouw werk nog effectiever maken. Je helpt mannen niet alleen om zichzelf beter te begrijpen, maar ook om hun relaties te versterken. Stel je voor hoe bevredigend het zal zijn om te zien dat jouw mannelijke cliënten werkelijk tot bloei komen, zowel persoonlijk als in hun relaties. Wat een cadeau aan zichzelf, hun relatie, hun kinderen – ik durf wel te stellen: de wereld. Ik trek daarin graag samen met je op.

Goed om te weten: dit is geen mannencirkel, of mannentraining. Het is een ondersteuning voor coaches, trainers en (relatie)therapeuten die met mannen werken, en die daarin hun vaardigheden willen vergroten en hun blinde vlekken willen onderzoeken. Zodat ze de mannen in hun praktijk nog beter kunnen ondersteunen.

Over de organisatie

“Mannen hebben mannen nodig.”

Ontketen je volle mannelijke kracht.

Gratis Webinar ''Het Mysterie van de Mannelijke Psyche'

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 21 apr. om 19:30
Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Donderdag, 19 sep. om 18:30
Integrity in sexuality: Devoted Sacredness
Kyara Skura
Mannen Workshops Sacred Sexuality Tantra
Dinsdag, 24 sep. om 09:30
Opleiding Verbonden Ademhaling voor Professionals
LifeBizz
Opleiding Ademwerk Adem
Vrijdag, 01 nov. om 18:45
Connection from the Core
Love Hacks
Mannen Workshops Authentic Relating Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl