Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini Activatie & Soundbath @ 8-8-8 Golden Lionsgate. Semiprivate.

Donderdag 08 augustus 2024 van 19:30 tot 22:00

Siliciumweg 17, 3812 SV Amersfoort, Nederland

Over dit evenement

* Dit is een speciale editie *

Met het openen van de Leeuwenpoort is de energie extra krachtig! De Leeuwenpoort van 8 augustus is misschien wel de meest bekende en krachtige energetische portal van het jaar. Als de Leeuwenpoort opent, verschijnen de zon en Sirius (die ook wel de spirituele zon wordt genoemd) tegelijkertijd aan de hemel. Het gezamenlijke, hoogfrequente licht geeft een activatie aan je hart en ziel.. De Leeuwenpoort helpt je een innerlijke wedergeboorte of verschuiving door te maken. Dit jaar 2024, is een 8-jaar, wat op zich al een hele krachtige energie met zich meebrengt. De 8 staat voor uitlijning en integratie van jouw Kosmische Zelf en Aarde-Zelf. Wanneer deze twee met elkaar gaan samenwerken, vindt er uitlijning en integratie van jouw hoger Zelf-delen plaats en kun jij vanuit jouw ware potentieel jouw zielsmissie gaan vormgeven.

De 8 staat ook voor oneindigheid, infinity, en symboliseert het oneindige potentieel waarmee jouw ziel en dus jouw bewustzijn verbonden is.

Deze energie in combinatie met een Kundalini Activatie is power.

Op deze mooie avond om 19:30 uur (inloop vanaf 19.15) ben je welkom om mijn sessie bij te wonen in Amersfoort. We maken gebruik van een mooie ruimte op bedrijventerrein de Isselt. Zodra je een stap over de drempel zet begeef je je in een andere wereld. Dit is een semiprivate sessie die ik faciliteer, dat betekent een intieme kleine groep van maximaal 4 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en kunnen we in de diepte werken.

Een Kundalini Activatie is een ervaring die voorbijgaat aan woorden. Het raakt zoveel lagen aan. Op basis van een zuivere intentie, daar gaan we naar op zoek, maken we een innerlijke trancereis. De Kundalini staat voor jouw levensenergie en die willen we weer gaan laten stromen, zodat ook jouw zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Blokkades kunnen opengebroken worden. Een mooie kans om jouw innerlijk vuur weer te laten ontvlammen en volledig in jouw kracht te komen staan!

Ik werk met een sjamanistische inslag. Ik zet met hulp van alle spirithelpers, voorouders en vooral ook jouw hogere zelf een veld neer. Jouw spirithelpers weten heel goed wat jij nodig hebt. De energie is zeer intelligent en weet wat je aankan op dat moment. Hoe meer jij in de overgave kan, des te meer er opgeruimd kan worden. Dit is een mooie oefening in het loslaten van de illusie van controle. De energie stroomt altijd. Wat het voor een ieder doet is voor iedereen verschillend. De één krijgt visioenen, of herinneringen aan vorige levens, dan ander kan vastgezette emoties gaan releasen en weer een ander wordt juist fysiek actief en gaat bewegen of ervaart 'elektrische' schokjes in het zenuwstelsel of in de ruggengraat.

Het is een transmissieproces. Tijdens een sessie hoef je zelf ook niks te doen. Je ligt ontspannen op een mat met je ogen dicht en er wordt (luide) muziek afgespeeld. Ik zal je op verschillende punten aanraken (als dat oké voor je is), meridianen en chakra’s, als ik voel dat dat ondersteunend is. Ik maak gebruik van verschillende muziekinstrumenten. Geluid is trilling en kan zorgen voor enerzijds ontspanning van jouw systeem. Anderzijds kan het een boel los trillen.

Wat je met een Kundalini activatie kan bereiken:
* Niet dienende patronen loslaten
* Trauma doorbreken
* Vastgezette emoties releasen
* Je krijgt meer duidelijkheid op jouw pad
* Meer levensvreugde en levenskracht kunnen ervaren
* Je kunt inzichten of boodschappen doorkrijgen
* Je bewustzijn wordt vergroot
* Blokkades kunnen worden opgeheven
* Activeert je zelfhelend vermogen

Om bij het licht te komen dien je je schaduwkanten aan te kijken. Kundalini is een hele mooie energie met enorm veel power. Ben je er echt aan toe om bepaalde zaken los te gaan laten en te doorbreken?

20% gebeurt tijdens de sessie, 80% erna in het 'echte' leven. De Kundalini zet bepaalde zaken in beweging met het uiteindelijke doel dat jij terugkomt bij jouw werkelijke kern en essentie.

Tijdens de sessie is het enige wat jij hoeft te doen is op een matras te liggen met je ogen dicht en je overgeven aan het proces. Ik creëer een veilige omgeving en zet samen met jouw spirithelpers een zuiver veld neer. Ik communiceer met de verschillende lagen in jouw energieveld. Soms zal ik je aanraken op chakra’s of andere punten om de energie te laten stromen.

- Drink op de dag voorafgaand aan de sessie liever geen cafeïne, idem voor alcohol. Drink juist extra water om je lichaam goed te spoelen.
- Eet vooraf aan de sessie enkel iets lichts verteerbaars. Je wilt niet dat je lichaam alle energie moet stoppen in het verteren van voedsel tijdens de sessie.
- Draag comfortabel zittende kleding tijdens de sessie, bij voorkeur in laagjes, zodat je wat uit of aan kan trekken mocht je het koud of warm krijgen. Liever geen drukke prints, tekst of logo's op je kleding. Ook hierin zit energie die af kan leiden van jouw eigen energie.
- Drink ook na de sessie extra water, ook de dag erna.
- Wees lief voor jezelf!

Uit veiligheidsoverweging (contraindicaties) kunnen mensen niet meedoen bij:
* last van psychoses of andere ernstige mentale instabiliteit
* hartklachten
* epilepsie
* zwangerschap in het 3de trimester
* bij drugs of alcoholverslaving

Je kunt je auto goed parkeren voor het pand. Hij staat achter de slagboom. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

Ik ben Ilse Wessels, 45 jaar. Ik heb een oorspronkelijke achtergrond in de wetenschap en ik ben werkzaam geweest als leidinggevende in het bedrijfsleven. Ik vond er geen zingeving en liep er vast. Sinds 2012 houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en energetisch (lichaams)werk. Hiernaast werk ik als re-integratiecoach. Sinds kort geef ik sessies vanuit huis. Ik werk dan vooral 1 op 1, of met duo's/partners. Vanaf september wil ik ook 1x in de twee weken een sessie voor 4 deelnemer gaan aanbieden in mijn praktijk (Nijkerkerveen).

Heb je nog vragen? Stuur gerust een berichtje naar ilsewessels@gmail.com en ik neem contact met je op. Op dit moment is mijn website (Innerin) onder constructie.

Donderdag 08 augustus 2024 van 19:30 tot 22:00

Siliciumweg 17, 3812 SV Amersfoort, Nederland

Over de organisatie

Ondersteuning bij het ervaren van jouw heelheid. Meer levensvreugde en -energie d.m.v. energetisch lichaamswerk, zoals kundalini, en ceremonieel werk.

Reviews

Jolien

Kundalini Activatie & Soundbath @ 8-8-8 Golden Lionsgate. Semiprivate.

Ilse is een rustige, betrokken en professionele trainer. Met een warm en open hart begeleid ze je door de sessie heen op weg naar meer liefde.

Lees meer

Chantal Csrbo

Kundalini Activatie & Soundbath @ 8-8-8 Golden Lionsgate. Semiprivate.

De sfeer was erg fijn, werd goed verteld en uitgelegd. De sessie zelf erg fijn, heb het gevoel dat er veel is los gekomen!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Kundalini Activatie & Soundbath @ 8-8-8 Golden Lionsgate. Semiprivate.

Meer evenementen van Innerin

Woensdag, 11 sep. om 13:30
Kundalini Activatie + klankreis + andere activatie Privé
Innerin
Soundhealing Kundalini Schaduwwerk
Woensdag, 18 sep. om 19:30
Kundalini Activatie + healing + Klankreis. 8p max.
Innerin
Kundalini activatie Klankreis-Soundbath Healing
Zondag, 22 sep. om 13:30
Kundalini Activatie + herfstequinox + Mabon semiprivate
Innerin
Equinox/Zonnewende Kundalini activatie Innerlijke Reis
Woensdag, 25 sep. om 13:30
Kundalini Activatie + Klankreis + andere activatie privé
Innerin
Klankreis-Soundbath Energiewerk Kundalini activatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 06 okt. om 14:00
Klankbad in een hangmat Didgeridoo editie
Shakti Sounds
Klankreis-Soundbath Trancereis Ligconcert
Vrijdag, 25 okt. om 19:15
Special Edition LEAP & Sound Healing
HolisTrish
Kundalini activatie Innerlijke Reis Soundhealing
Zaterdag, 14 sep. om 13:00
The Kundalini Experience, movement to empower
Yogapepper
Kundalini activatie Kundalini Yoga
Donderdag, 24 okt. om 19:30
Grief and Reflection: Artistic Tales
NOWDevelop
Innerlijke Reis Optreden Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl