Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Deep Voice Journey - 6th edition / 3 wo-avonden

Woensdag 28 augustus 2024 van 18:30 tot 21:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Tijdens de DVJ maken we als groep een krachtige en bevrijdende reis via het lichaam en de stem naar wie we diep van binnen zijn, wat we werkelijk voelen en verlangen, in contact met jezelf en de ander. Hierin ga je dieper voelen en luisteren naar alles wat er in je leeft om dit vervolgens met de stem te bevrijden en te belichamen. Mijn begeleiding, de structuur, de oefeningen en de bedding van de groep zorgen ervoor dat jij jouw meest authentieke beweging kan maken in contact met anderen, en je hierin gehoord, gezien en gevierd wordt.

We maken een diepgaande reis verspreid over 3 avonden, met elk een specifiek thema. De vorige editie heeft laten zien dat de DVJ méér is dan drie op zichzelf staande avonden. Het is echt een reis die je als individu en als groep maakt en aangaat. Hierin vormen we een tribe waarin diep gewerkt kan worden én ruimte is voor levensvreugde. Het bijbehorende buddy-systeem brengt nieuwe vriendschappen voort en zorgt er voor dat dit werk wortels krijgt in je dagelijks leven.

1 • DIEPER VOELEN & AUTHENTIEKE EXPRESSIE
Tijdens deze eerste avond dalen we dieper af in ons lichaam en omarmen en bevrijden we de stemmen die daar leven. Je leert hoe je lichaam & stem verbonden zijn en hoe je jouw geaarde stem kan gebruiken om te ontladen en ruimte te geven aan dat wat je werkelijk voelt. We onderzoeken belemmerende overtuigingen en patronen die ons ervan weerhouden om onze stem volledig toe te eigenen en uit te drukken, in aanwezigheid van anderen, waardoor transformatie mogelijk wordt.

2 • BEVRIJDING IN VERBINDING
Op de tweede avond verkennen we diepere aspecten van wie je werkelijk bent en wordt er een ruimte geschept om jezelf hierin te laten zien en horen. Hierdoor bevrijden we jouw innerlijke kracht en grootsheid, voorbij je persoonlijkheid en je patronen van het denken en het verleden. Deze avond speelt de kracht van de groep een actieve tol. Je leert jouw ruimte in te nemen, waardoor je waarachtige verbinding ervaart. Dit proces van zelfontdekking en bevrijding bereidt ons voor op de initiatie van de laatste avond.

3 • STEM VAN DE ZIEL ━ de initiatie
We bereiken een keerpunt in ons proces, waarin je jouw innerlijke beweging naar buiten zal brengen. Tijdens deze avond ervaar je de kracht en verbondenheid van onze groep, en word je uitgenodigd om tot volledige expressie te komen, zonder terughoudendheid. Dit moment markeert een nieuw begin, waarbij je met hernieuwd vertrouwen, vreugde en vrijheid je stem en authenticiteit omarmt en we deze gezamenlijk zullen vieren.

DIT BRENGT DE DEEP VOICE JOURNEY JE
• Herinnering van wie je werkelijk diep van binnen bent, zodat je jouw hart en ziel kan laten spreken in plaats van je hoofd of de buitenwereld.

• Dat jouw stem en lichaam heilig zijn, ongeacht in welke vorm of expressie het naar buiten komt. Je zal ervaren hoe het is om jezelf volledig te laten horen en zien, zonder terughoudendheid.

• Wat je ware grootte is, zodat je stopt met jezelf kleiner of anders voor te doen, omdat je denkt dat het te veel, te intens, te luid of te direct is of bang bent dat de ander je afwijst.

• Je blijft in contact makkelijker bij jezelf en je eigen stem, zodat je verbinding met anderen als voedend ervaart in plaats van overprikkeld of draining.

• Ondersteuning van de groep en dat verbinding met je mede-reisgenoten helender en bekrachtigender is dan het allemaal alleen ‘te moeten’ doen.

• Meer aanwezigheid in jezelf, waardoor je meer ontspanning, levensenergie en draagkracht ervaart voor jezelf, maar ook bijv. je cliënten, collega’s en geliefden.

• Waarachtigere communicatie en authentiekere verbindingen in je dagelijks leven.

• Je wordt onderdeel van mijn toekomstvisie om een groeiende tribe en community te vormen van graduates, met de mogelijkheid om door te gaan onder gereduceerd tarief en samen verder te reizen op deze levenslange ontdekkingstocht met de stem.

"Het was geweldig/spannend/levend/verdrietig/vreugevol/liefdevol/uitdagend/openend/inzichtgevend en smaakt naar meer. Veeeeel meer. Ik ben eindeloos dankbaar voor jou/jullie prachtige aanwezigheid en begeleiding." - Gitta, zangeres

“De DVJ heeft me uitgenodigd om echt te gaan staan in mijn waarheid in een veilige omgeving. Door expressie te geven aan wat er door mij heen wilt komen in plaats van dat ik het voor de ander doe of rekening hou.” - Marco, rebalancer

“Ik heb Gijs z’n begeleiderschap ervaren als erg positief, met hart en ziel, erg respectvol en stralend en tegelijkertijd durft hij zich ook kwetsbaar op te stellen en is het erg gelijkwaardig. De DVJ heeft mij geleerd dat alles er mag zijn en hoe bevrijdend klinken is.” - Ans, gepensioneerd leerkracht

PRAKTISCH
• Een veilige en intieme groep van max. 12 deelnemers
• Ondersteuning van mij en 2 opgeleide assistenten
• Een reis van 3 losse avonden van 3 uur
• Voedende en ondersteunende uitwisselings structuur tussen de deelnemers buiten de groepsavonden
• Whats-App support van mij over de duur van de journey
• 1:1 aftercare/integratie call van 30 minuten (indien gewenst)

DATA
• woensdag 28 aug 18.30 - 21.30*
• woensdag 04 sept 18.30 - 21.30*
• woensdag 11 sept 18.30 - 21.30*
*mogelijke uitloop tot max. 22.00 afhankelijk van het proces

Woensdag 28 augustus 2024 van 18:30 tot 21:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

“Met je stem op reis naar een bevrijd en bezield leven. ”

lichaamsgericht stembevrijder - 1:1 begeleiding & groepswerk

Deep Voice Journey - 6th edition / 3 wo-avonden

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 10:00
All Day HartZing Anna Fernhout
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Zondag, 15 sep. om 19:15
Het Play-Koor!
Play Utrecht
Zangcirkel Stembevrijding Muziekles
Vrijdag, 27 sep. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Maandag, 28 okt. om 19:00
Singing Circle
Pia Brand Heart Tuned Sounds
Mantra zingen Stembevrijding Zangcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl