Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sensual Goddess Hypnose (gratis & online)

Zaterdag 10 augustus 2024 van 20:30 tot 21:30

Online

Over dit evenement

Jij verlangt naar meer verbinding, zowel met anderen als met jezelf. Je hebt de behoefte om meer uit je leven te halen dan dat je nu doet. Je wilt meer flow ervaren in je leven.

Direct aanmelden kan via deze link; https://karlijnbluijs.activehosted.com/f/39

Jij:
* Hebt de behoefte aan relaties met meer diepgang, waarin je ongegeneerd jezelf kunt zijn. Maar de angst voor oordeel en onbegrip weerhoudt je. Wat je werkelijk vindt of wilt blijft vaak onuitgesproken, misschien zelfs tegenover je partner. Je mist steun en verbinding.
* Thuiskomen na een lange dag eindig je vaak op de bank of je trekt je terug op jouw veilige plekje in huis. Waar je Netflix kijkt, een beetje zit te scrollen of het zoveelste zelfhulpboek leest. Terwijl je verlangt naar meer, is die televisie, die telefoon of dat boek eerder een afleiding dan dat het je werkelijk vervulling of plezier geeft.
* Twijfelt of het leven dat je voor je ziet wel bestaat. Je wilt voldoening, vrijheid en gewoon blij zijn met alle aspecten van je leven: je werk, je gezin, je familie, je vrienden… Het voelt soms alsof je vastzit in frustraties en negatieve patronen, zonder te weten hoe je daar verandering in kunt brengen.
* Hebt de neiging zo afgestemd te zijn op de behoeften van anderen dat je nog weleens vergeet om ook goed voor jezelf te zorgen. De dagelijkse verplichtingen kunnen soms je hele dag innemen, waardoor er weinig ruimte overblijft voor de dingen waar jij werkelijk ‘aan’ van gaat.

Jij bent klaar voor meer

Jij wilt:
* Meer genieten, meer plezier en een natuurlijke flow ervaren in je dagelijks leven, zodat het allemaal wat moeitelozer gaat.
* Diepere relaties die gebaseerd zijn op echte verbinding en begrip, waarbij de oppervlakkigheid plaatsmaakt voor betekenisvolle interacties.
* Een gevoel van vervulling ervaren in je dagelijkse leven, waarbij je niet alleen bestaat maar echt leeft met plezier en stroming.
* Durven meer te zijn, te voelen en te ervaren, zodat je authentiek jezelf kunt zijn zonder rem of maskers.
* Jezelf toestaan om te stralen en je eigen unieke zelf volledig te omarmen, waardoor je zelfverzekerdheid en eigenwaarde toenemen.

Sensual Goddess Hypnose

Als je in verbinding staat met jouw sensualiteit is dat wat je zult ervaren: verbinding, plezier, levensvreugde, levenslust en stroming. In verbinding staan met je sensualiteit betekent namelijk: in verbinding staan met je gevoel, je intuïtie, je vrouwelijk wijsheid, kracht en die fijne sensuele stroming. Maar “even” contact maken met je sensuele zelf is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er zitten oordelen op, weerstand, verwachtingen, angsten en onzekerheden. Allemaal heel normaal.

Tijdens de Sensual Goddess Hypnose begeleid ik je op een reis naar diepere verbinding met jezelf. Ik neem je mee naar jouw innerlijke wereld waar je jouw sensuele zelf kunt ontdekken en laten ontwaken. Verbinding met je sensuele zelf opent de deur naar diepere relaties, vervulling in het dagelijkse leven en levensvreugde. Het ervaren van sensualiteit zet dingen in beweging, maakt verandering mogelijk, zorgt voor shifts.

Durf jezelf toe te staan meer te zijn, te voelen en te ervaren. Voel de energie stromen, ontwaak je sensuele zelf en omarm de verandering die komt wanneer je je opent voor de kracht van jouw sensualiteit. Durf jij het aan die sensuele goddelijke vrouw te zijn? Meld je dan aan voor de Sensual Goddess hypnose.

Praktisch
* Zaterdag 10 augustus van 20h30-21h30
* Locatie: Online, dus lekker in je bedje of op de bank
* Deelname aan de Sensual Goddess Hypnose is gratis.
* Er komt géén opname, dus als je hem niet wilt missen zet hem dan meteen in je agenda.
* Voorwaarde aan de deelname: je zet je camera aan. Dit is voor de veiligheid voor jou, voor mij en de andere deelneemsters. Zo kan ik zien wie er is en kan ik na afloop even checken hoe het met je gaat :-).

Direct aanmelden kan via deze link; https://karlijnbluijs.activehosted.com/f/39
Liever eerst naar de website? https://karlijnbluijs.com/hypnose

Over de organisatie

“Sexy voor jezelf ”

Ik help vrouwen weer contact te maken met hun sensualiteit en die vrijuit te laten stromen d.m.v. hypnose, opstellingen, healing en plantmedicijn.

Sensual Goddess Hypnose (gratis & online)

Meer evenementen van Karlijn Bluijs

Vrijdag, 13 sep. om 09:00
Sensual Goddess Hypnose (gratis & online)
Karlijn Bluijs
Sensualiteit Hypnose Vrouwencirkels
Zaterdag, 14 sep. om 20:30
Sensual Goddess Hypnose (gratis & online)
Karlijn Bluijs
Sensualiteit Hypnose Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 26 sep. om 10:00
Vrouwen Zweethut
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite
Maandag, 16 sep. om 11:30
WOMB WELLNESS RETREAT | 16, 17, 18 september
Within Waters
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Vrouwen workshops
Woensdag, 25 sep. om 19:30
Bewuste Zang Vrouwen Cirkel (6 avonden)
Emma & Jay
Vrouwencirkels Stemexpressie
Vrijdag, 27 sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl