Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

45+ Conscious Love Bubble

Zaterdag 16 november 2024 van 11:00 tot 21:30

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

45+ Conscious Love Bubble

Liefde. Het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt.

Een liefdevol en integer event voor alle singles boven de 45 jaar. Kom je laven aan een warm bad van open minded mensen die jou graag van hart tot hart ontmoeten. Dichtbij je stralende authentieke zelf, ver weg van ‘swipen’, ‘speeddaten’ of vluchtigheid. Laten we samen de diepte in gaan, het leven vieren en ons verbinden met hart, ziel en lichaam! Heb jij daar juist moeite mee? Laat je dan een handje helpen door de heerlijke(!) ervaring van deze dag.
 
Open up the heart
We beginnen de dag met het openen van onze harten. Alle ‘ruis’ in ons hoofd, alle gedachten die ons beperken, kleiner maken of naar beneden halen, mogen voor deze dag even rustig worden. Daarvoor in de plaats vullen we ons met onvoorwaardelijke liefde. Voor onszelf en voor anderen. We doen dat via lichaamswerk, meditatie, dans en contactoefeningen.

Open up the soul
Vanuit een open hart, verkennen we de roep van jouw ziel. Kun je connectie maken met je authentieke zelf? Kun je contact maken met de roep van je ziel? In welke richting mag jouw leven bewegen en hoe is het om op zielsniveau contact te maken met anderen? Harten te delen? We gebruiken hierbij inzichten die horen bij Liefde als levensweg. Zo ontdek je niet alleen waar je zelf staat, maar ook waar de ander staat.

Open up the body
Hoe is het met jouw lichaam? Is het open en vrij? Ben je in contact met je seksualiteit en sensualiteit? Kun je je lichaam liefhebben en moeiteloos inzetten als jouw instrument - of mogen we samen in alle veiligheid blokkades wegnemen? We helpen je om letterlijk jouw ‘kanaal’ om lief te hebben op te schonen en vanuit die hoedanigheid het contact met anderen aan te gaan.

Aan het einde van de dag mag alles samenkomen in een zachte love bubble waarin je je gezien, gekend en aangeraakt mag weten. Beloofd: je gaat als een ander mens de deur uit ;-)


Guidelines
*Je optutten voor dit event is niet nodig. Kom lekker als jezelf en doe een makkelijk pakje aan. Laagjes zijn aan te raden: afhankelijk van of je het warm of koud hebt. Een extra schoon shirt is altijd handig om bij je te hebben.
*Kom fris gedoucht, dat is fijn voor jezelf en fijn voor anderen.
*Schoenen zijn in de zaal niet toegestaan, dus neem (bijvoorbeeld) dikke sokken mee.
*Je bent 45 jaar of ouder. Je bent nooit ‘te oud’.
*Je bent welkom ongeacht seksuele voorkeur of genderidentiteit. We ontmoeten elkaar van mens tot mens.
*Je hoeft niet persé op zoek te zijn naar een ‘relatie’, je kunt ook op zoek zijn naar nieuwe mooie verbindingen of warme vriendschappen. Kom niet als je huidige partner daar moeite mee heeft of niet vanaf weet, we willen graag in zuiverheid deze reis als groep kunnen maken.

Praktische info
16 november in Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam (parkeren voor de deur, dagkaart 15 euro met pinpas)
Inloop vanaf 10.45 uur
Start om 11.00 uur
Einde om 21.30 uur
Lunch: breng je eigen lunch mee
Diner: door ons verzorgd
Investering event + diner: € 125,00 per persoon


De docenten

Yvonne van de Graaf

Yvonne werd vele jaren geleden op zielsniveau gegrepen door liefhebben als spirituele weg. Na een mystieke ervaring waarin ze een liefde en eenheid ervoer die niet in woorden uit te drukken is, zou ze elk mens dit soort liefde, deze bevrijding gunnen. Dwars door verlies, verdriet, eenzaamheid of trauma heen is er andere werkelijkheid mogelijk. Ze schreef het boek ‘Ik geloof in Liefde’ en heeft een stichting onder diezelfde naam. Ze geeft trainingen, verzorgt vieringen en rituelen en zet lichaamswerk in om mensen letterlijk te bevrijden tot wie ze bedoeld zijn te zijn. Dearmouring, maar dan op zielsniveau.

Chandra Nanda Dasi - Tantra therapeut en facilitator

Met veel liefde en zorgvuldigheid brengt Chandra haar levenservaringen en brede kennis op het gebied van Tantra en lichaamswerk, opgedaan door vele trainingen en opleidingen om jou vanuit verschillende perspectieven op je pad te ondersteunen. Zij weet een veilige container neer te zetten voor jouw transformatie.

Chandra is opgeleid tot Tantra therapeut en Tantra masseur. Haar retraite centrum Sadhaka in Frankrijk is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van Tantra, bewustwording en persoonlijke groei met diep transformerende trainingen en festivals. Ook in Nederland is ze actief met weekendcursussen en workshopdagen. In haar massage praktijk in Ede biedt zij individuele sessies.

Voel jij dat er groei ligt in je verbinding met je hart en het leven in al haar volheid te ervaren en vieren? Ben jij klaar om dit avontuur en deze ontdekkingsreis met ons in te gaan? Weet je welkom!

Zaterdag 16 november 2024 van 11:00 tot 21:30

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Enjoy - Share - Celebrate Life!”

Centrum voor bewustzijn met retraites en evenementen in Nederland en Frankrijk op het gebied van Tantra, lichaamswerk en Persoonlijke groei

In samenwerking met

Stichting ik geloof in Liefde

Contact

Reviews

Linda Van Ameijde

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Met een heel warm hart❤️ kijk ik terug op 1 juni bij Yvonne en Chandra in Amsterdam. Ik kan het nog voelen😊. Het was heel fijn, gezellig, warm, veilig, bijzonder en ook heel professioneel. Vooral de holotopic breathing heeft een grote en zeer positieve indruk op mij gemaakt. Zo geweldig om mijn lijf zo vol energie te ervaren✨️✨️✨️. Ik zou het iedereen die hiervoor open staat van 💕 aanbevelen...en ik kom mezelf ook graag weer laven aan dit bad van onvoorwaardelijke Liefde❤️✨️🤗. Harte groet, Linda

Lees meer

Pieter

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Wat een prachtige workshop! Chandra en Yvonne verstaan de kunst om een geborgen sfeer te creëren waarin we ons als deelnemers makkelijk konden openstellen. Hun begeleiding was helder en liefdevol en hielp me zondermeer om in zo’n korte tijd echt persoonlijke verbinding te voelen met de andere deelnemers. De workshop kende een mooie, organische opbouw. Ik denk dat ik daardoor in de afsluitende holotropic breathing sessie diepe lagen in mijzelf kon raken, en oud, verborgen verlangen naar boven kon brengen en doorvoelen. Helend!

Lees meer

Sylvia --caubergh

4 Pillars - inner dance of the polarities

Een mooie, inspirerende workshop die mij weer een stap dichter bij mijn gevoel brengt. De dagen er na heb ik mooie, nieuwe inzichten mogen ontvangen. Thanks Chandra en Benito hoe jullie samen deze dag hebben vorm gegeven :)

Lees meer

1. Kies je tickets
Deelname 45+ Conscious Love Bubble

Een liefdevol en integer event voor alle singles boven de 45 jaar. Kom je laven aan een warm bad van open minded mensen die jou graag van hart tot hart ontmoeten. Dichtbij je stralende authentieke zelf, ver weg van ‘swipen’, ‘speeddaten’ of vluchtigheid. Laten we samen de diepte in gaan, het leven vieren en ons verbinden met hart, ziel en lichaam!

€ 125,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
45+ Conscious Love Bubble

Meer evenementen van Sadhaka

Zaterdag, 05 okt. om 11:00
45+ Conscious Love Bubble
Sadhaka
Knuffelworkshops Authentic Relating Dating
Zondag, 06 okt. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Alchemie
Zondag, 24 nov. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Alchemie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 24 sep. om 19:15
Authentic Connection - Primary
Be Touched Community
Authentic Relating Verbinding Geweldloze Communicatie
Woensdag, 11 sep. om 19:00
Introductie avond Authentic Relating
Mandorla
Authentic Relating
Zondag, 08 sep. om 19:15
Play All Utrecht: Open Playground
Play Utrecht
Playfulness Authentic Relating Innerlijk Kind
Zaterdag, 28 sep. om 13:00
The Temple of Archetypes
Mistress of the Labyrinth
Tantra Conscious Sexuality Authentic Relating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl