Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacoa Ceremonie- Even voor anker

Zaterdag 10 augustus 2024 van 10:00 tot 12:30

De Hooge Krocht 42, 2201 TX Noordwijk, Nederland

Over dit evenement

Voel je wel eens dat er iets niet helemaal klopt, maar heb je niet de tijd om er echt bij stil te staan? Je wilt vooruit, maar weet niet waar te beginnen? In deze ceremonie nemen we de tijd om voor anker te gaan. We creëren de rust en ruimte om even stil te staan en naar de huidige situatie te kijken. Als we voortdurend maar vooruit willen en gefixeerd zijn op de volgende stap, gaat de schoonheid van het leven aan ons voorbij. Nu is het tijd om te ademen, om te gronden. In de ceremonie zul je helemaal in je lichaam zakken; we brengen je energie en aandacht naar het hier en nu om te zien hoeveel moois er al is. De cacao zal je ondersteunen en begeleiden op de reis naar jezelf en je nog dieper laten zakken om de verbinding met je eigen natuur en die om je heen volledig te ervaren.

Samen creëren we een omgeving waarin je de controle helemaal kunt loslaten en kunt accepteren wat er is. Het kan soms zwaar zijn om je over te geven aan verdriet, wanhoop of welk onbestemd gevoel dan ook. Daarom doen we dit samen en dragen we elkaar. Je mag alles laten zijn zoals het is.

Je bent op deze reis vandaag niet alleen, we zijn met elkaar en daarnaast zal ik je als mindfulness trainer begeleiden naar een mindful houding en met reiki handopleggingen ondersteun ik je in het vinden van meer ontspanning. En ook mama cacao zal jou dragen!

Na de ceremonie zul je minder het gevoel hebben dat je geleefd wordt, voel je je krachtiger en kun je weer helemaal doorpakken zodra het juiste moment daar is. Stap voor stap. Het leven loopt niet weg en deze rust en verbinding zullen je goed doen.

Locatie: De Hooge Krocht 42, 2201 TX Noordwijk
Duur ceremonie: 2,5 uur
Kosten: 25,-

Zaterdag 10 augustus 2024 van 10:00 tot 12:30

De Hooge Krocht 42, 2201 TX Noordwijk, Nederland

Over de organisatie

Mijn missie is om jou weer te laten zien wat voor prachtig licht er in jou straalt en om jezelf en al jouw mogelijkheden volledig te omarmen.

Reviews

Sharon Shreiber

Cacoa Ceremonie- Even voor anker

Lieve Marloes, Dankjewel voor de mooie cacaoceremonie. Het gaf me de ruimte om weer dieper in contact met mezelf te komen. Jouw begeleiding en reiki brachten rust, warmte en een fijne positieve energie, waardoor ik me gedragen voelde en openstond voor nieuwe inzichten! Ik kijk uit naar de volgende. Veel liefs, Sharon

Lees meer

Cacoa Ceremonie- Even voor anker

Meer evenementen van Mindful Selflove

Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Cacao ceremonie - Zakken in je lichaam
Mindful Selflove
Cacao ceremonie Dansmeditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 15 sep. om 13:30
Cacao, Microdose & Soundhealing Ceremonie
Mystical Arts
Cacao ceremonie Sharing Circle Klankbad
Zaterdag, 26 okt. om 13:00
Sacred Sounds of Sisterhood
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Stembevrijding
Vrijdag, 01 nov. om 18:30
Cacao Ceremony & Concert
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Vrijdag, 20 sep. om 15:00
Bondru & Mandala: verbinden met de elementen
De Stormlantaarn
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Vuur Ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl