Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Listening to Singing Circle & Sound Healing

Zondag 28 juli 2024 van 16:00 tot 18:00

De Mossel 15E, 1723 HZ Noord-Scharwoude, Nederland

Over dit evenement

Luisteren? Zingen? Sound Healing? Het komt allemaal aan bod op zondag 28 juli. Samen met Veel Goeds en Heling Huis, organiseert Miyuki een bijzondere ceremonie waar heling door muziek, klanken en zingen centraal staat. Ze neemt je mee door haar muzikale landschap waar we samen zingen, luisteren en mogen ontvangen. Miyuki woont in Portugal en is momenteel op toer door Nederland en Portugal.

Wat is een listening to singing circle?
Anders dan de traditionele singing circle, luisteren we ook naar de boodschappen die worden gezongen. Het is een golf van luisteren en meezingen, van alleen zijn en gezamenlijke verbinding, van storytelling en mantra's. De thema's in de muziek zijn natuur, groei, verbinding, je kracht vinden en hoe te navigeren in deze wereld. Alle muziek die je hoort is geschreven door Miyuki. Je kan haar vinden op Spotify of YouTube.

Wat is Sound Healing?
Bij sound healing vormt het helen door middel van klanken en muziek de rode draad. De geluiden van klankschalen, koshi's en de shamanic drum maken een diepe indruk op het onderbewuste en geeft je de kans je zenuwstelsel te kalmeren. Tijdens dit onderdeel wordt er gevraagd je open te stellen en draait het om durven te ontvangen.

Over Miyuki
Miyuki is een snel groeiende Nederlandse singer-songwriter met een missie de mensen te laten verbinden met waarom ze hier echt zijn. Met haar diepe teksten over verbondenheid, natuur en groei, weet ze de mensen tot in hun diepste te raken. Dit jaar toert ze met haar muziek door Nederland en Portugal. In 2023 werd haar liedje "They Taught Me" uitgeroepen tot de theme song van het nieuwe boek van Francine Oomen "Hoe Overleef Ik Alles Wat Ik Niemand Vertel?". Haar nummer 12 Different Moons werd gebruikt in een bekende documentaire van de professionele Australische surfer en film maker Kale Brock. Dit jaar staat ze op festivals als GOAT Portugal en LORELEI Nederland.

Zondag 28 juli 2024 van 16:00 tot 18:00

De Mossel 15E, 1723 HZ Noord-Scharwoude, Nederland

Over de organisatie

Heling Huis is een pop-up heling centrum door heel Nederland. Wij richten ons op Singing Circles, Sound Healing, Ceremonies en meditaties.

Listening to Singing Circle & Sound Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 jan. om 19:30
Cuddle Workshop & LIVE Einaudi Cuddle Concert
Exploring Deeper
Live muziek Knuffelworkshops Ligconcert
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
BE FREE Morning Rave 🔥
BE FREE
Ecstatic Dance Vrije Dans Live muziek
Zondag, 06 okt. om 14:30
Mantra Concert - Singing Circle
Hédi Carlee
Mantra zingen Zangcirkel Sanskriet Mantrarecitatie
Zaterdag, 25 jan. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in MIDDELBURG ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl