Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voluit Leven | Bewustzijns-Groei-Traject | 25 oktober t/m 25 jan

Vrijdag 25 oktober 2024 om 10:00 tot zaterdag 25 januari 2025 om 16:00

Welcome Home Bewustzijnscentrum, Horckerstraat 5, 6095 NM Baexem, Nederland

Over dit evenement

“Dit is het meest verdiepende en transformerende programma dat we aanbieden. Vanuit de frequentie die wij hier leven nodigen we je van harte uit een echte Ommekeer te gaan maken!”

Bewustzijn + Zelfrealisatie is de sleutel

Het programma staat voor ons weer als een huis, we voelen 'm in iedere vezel van ons lichaam en we zijn er klaar voor heel ons hart aan jou te geven.

We wensen dat dit voelbaar is in de energie en in onderstaande teksten. Geniet van het lezen, neem het in je op. Als het resoneert en jij Nú toe bent aan realisaties die levensveranderend zijn, dan is dit Traject voor jou. Met al je vragen kan je ons ook appen of/en een bel afspraak maken: 06 23 41 62 07

-Chantal & Dirk-Jan-

"Werkelijk niets staat in de weg om een vervuld en gelukkig leven te leven. Hier en nu, ongeacht wat er zich in de buitenwereld afspeelt... Hoe mooi is het, als ware Liefde en Vrijheid voluit kan stromen in ieder moment? Dit gaan we direct ervaren en integreren in dit 'programma' Voluit Leven!"

Wij, Chantal en Dirk-Jan, zijn deze maanden jou heldere licht, onze plek, de groep en het grootse liefdevolle Veld van Welcome Home geven jou een enorm boost en draagkracht voor dit proces. Op dit pad waar geen houvast meer buiten jezelf te vinden is, is het onbetaalbaar en zo waardevol te kunnen 'rekenen' en 'bouwen' op elkaar. Samen zijn we gedurende 3 maanden één familie. Én zéker ook daarna nog voor een lange tijd. Wij zullen heel onze Ziel en Zijn inbrengen in wat we doen. We kunnen precies die begeleiding bieden die nodig en passend is, afgestemd op de behoefte op een specifiek moment. Wij, Dirk-Jan en Chantal doen alles wat we doen vanuit overgave en vertrouwen en vanuit het weten dat alles er al is. Zo is ook Welcome Home ontstaan.

We zijn ervan doordrongen dat Liefde de absolute waarheid is. Het is de essentie, onze essentie. Dit ervaren we dagelijks en dit besef kan hier weer her-innert worden.

Wij zijn Liefde.

Wanneer je realiseert wie en wat ten diepste is. Gaat het leven vanuit dat perspectief waargenomen worden. Echte Zelfrealisatie gaat ook over het realiseren van Overvloed, Grootsheid, Onvoorwaardelijke Liefde, Oneindigheid, Licht en Eenheid.

Deze realisatie vindt plaats in ieder mens...vroeg of laat...de enige vraag die je jezelf kunt stellen:

Is het NU mijn tijd?

Wanneer je voelt verder te verdiepen en alles wat je hebt geleerd op het gebied van Bewustzijn écht te gaan integreren en om te zetten in een diep innerlijk weten, dan is dit programma zeer geschikt voor jou.

"Je herkent het misschien wel, dat je op een retraite of fantastisch weekend bent geweest, en helemaal in extase en vol in liefde thuiskomt, en dat je je na verloop van tijd toch weer minder goed gaat voelen. Je hebt allerlei goede voornemens, en heel snel worden die voornemens ingenomen door oude gewoontes, afleidingen en (gedachte)patronen…”

“Wellicht heb je al heel veel verdiepende programma's, retraites of opleidingen gevolgd...maar toch voel je nog niet in ieder moment de gelukzaligheid van het leven....Voel je je nog niet volledig vervuld en gevoed. Het is de bedoeling gelukzaligheid en de bezieling van het leven te ervaren op ALLE gebieden in het leven en in IEDER moment. Als je door deze shift gaat, ervaar je werkelijk niets anders dan geluk op alle gebieden."

Wij leren je hoe je hier doorheen kunt gaan en begeleiden je met alle liefde in dit proces.

Uitwisseling

Als je hart nu JA voelt...Doe het dan gewoon! Betaal nu slechts de eerste 1000 euro en stap in!

Investering: 2997,- all-inclusief. Je doet nu een aanbetaling van 1000,-. Daarmee is je aanmelding bevestigd. De 2e aanbetaling van 1000,- doe je voor 1 november. De 3e aanbetaling doe je achteraf. Wij hebben 100% Vertrouwen met een hoofdletter V dat dit programma het geld meer dan waard is. Deze investering is een richtlijn. Mocht je op het einde van het traject geld terug willen of juist extra willen doneren dan kan dat beide. Let op: de enige regel die we hanteren bij ons geld terug beleid is dat je alle 11 live-dagen aanwezig bent geweest.... Dan hebben wij jou in ieder geval alles kunnen geven!

PRAKTISCH

Dit programma start dit jaar op 25 oktober 2024 en er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. Het is een innerlijke reis met meerdere live en online bijeenkomsten. In totaal zijn er 11 live-dagen op onze plek en 3 online avonden.

De live dagen zijn op:

25 en 26 oktober

8 en 9 november

22 en 23 november

20 t/m 22 december

24 en 25 januari 2025

Zoom-bijéénkomsten op 12 november, 3 dec en 14 jan (19.30)

Inclusief: alle fysieke bijeenkomsten inclusief maaltijden en overnachtingen. De online bijeenkomsten en daarnaast faciliteert Chantal een support-groep op Whatsapp, en is ze beschikbaar voor vragen.

Extra: Je kunt gedurende deze 3 maanden 2 losse 1 op 1 sessies inplannen met DJ. Deze sessies zorgen voor een enorme verdieping, opening, focus en helderheid.

Resoneert je hart en voel je een opening?

App Chantal: 06 23416207

Mail ons: info@welcomehome.earth

Wat kun je verder verwachten?

Krachtige ceremonies met helende muziek en klanken

Expressie in de vorm van dans en zang

Meditaties 

Cacaoceremonies die het hart openen

Verschillende ademhalingsoefeningen en 'ademreizen'.

Stilte momenten en Stilte wandelingen in de natuur

Persoonlijke Begeleiding 

Deelcirkels en intervisies

Afstemmen op de bron/universele energie/ Eenheidsbewustzijn

Satsang (Bewust, Aanwezig, SamenZijn in Waarheid)

Wat kun je ervaren als we steeds dieper en dieper naar binnen reizen?

 Ervaren wat er is voorbij alle laagjes, in de heelheid

 Volledig één met het leven zijn, authentiek en vol vertrouwen

 Diepe innerlijke rust en ruimte

Immense Stilte

Een altijd blijvende kalmte

 Eenvoud van het leven

 Veiligheid en gedragenheid volledig in jezelf voelen

 Een leven vol Bezieling in ieder moment

 Steeds meer helderheid over het pad van het Hart

 Diepe verankering van in het Hier en Nu aanwezig zijn

Een sterke intuïtie 

Tot slot, laat je inspireren door mensen die je al voor zijn gegaan:

"De ene keer zien we het zelf, de andere keer ziet een ander het voor ons. Altijd zullen we voor de spiegel verschijnen in de volledige bereidheid om de illusie te doorzien en de waarheid daarmee nog dieper te verankeren. De waarheid dat alles er al is. In elk moment. Dat is verantwoordelijkheid nemen. Zo landen we nog dieper en dieper in het weten. Het doorzien van een illusie heeft automatisch Liefde als gevolg. Thuiskomen en het mogen zijn zoals we zijn. Daar waar geen mechanismen meer nodig zijn om te overleven, ontdekken we onze ware alomvattende aard. We zijn er al. Dat weten we. En we weten van elkaar dat we dat weten!"

- Deelnemer -

"Er was zoveel transparantie, eerlijkheid, openheid, nieuwsgierigheid, spelen en humor dat er binnen no-time een diepe veiligheid ontstond. Het bracht de vrijheid om onze echte zelf te laten zien. En dat werkte ontzettend bekrachtigend: ja, je mag er zijn zoals je bent!

Er is met liefde gestrooid.
Het voelde licht. Het voelde flowrijk. Het voelde waar.

- Deelnemer -

 

Ik heb de potentie geleefd van hoe we als mensen met elkaar om kunnen gaan. Ik heb in real-life gezien hoe ‘De Nieuwe Wereld’ eruit ziet. Die ervaring is groots en draag ik in mijn hart.

- Deelnemer -

Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan tijdens deze liefdevolle reis met Chantal, Dirk-Jan en de andere deelnemers. Ik heb oude patronen losgelaten en durf nu keuzes te maken vanuit mijn innerlijke stem. Ik voel de unieke innerlijke stem in mij en dat geeft innerlijke rust en vrede. Deze stem volgen is ‘Voluit Leven’ .
Voluit Leven is ook leven in harmonie met de natuur, met de mensen om me heen, aanwezig ZIJN in het NU. Ik geniet nu van de eenvoud van het leven en ben mij bewust van mijn gedachten.
Ik zit meer dan 10 jaar in een proces van persoonlijke ontwikkeling. Deze 3 maanden waren veruit de meest inspirerende maanden. Alles zit in mij, ik hoef nergens heen.
Ik ben dankbaar dat deze mooie mensen op mijn pad zijn gekomen.

- Deelnemer -

Dit traject is er voor jou, als jij voelt dat het nu tijd is om verder stappen in jouw prachtige proces, om meer en meer vanuit jouw ware natuur te leven.

Ik ben ongelofelijk dankbaar voor mijn medereizigers. Dat we elkaar dit cadeau hebben kunnen geven. Dat ik me zo fijn, veilig en vrij heb mogen voelen in een groep."

- Deelnemer -

Met Liefde,

Dirk-Jan en Chantal

Vrijdag 25 oktober 2024 om 10:00 tot zaterdag 25 januari 2025 om 16:00

Welcome Home Bewustzijnscentrum, Horckerstraat 5, 6095 NM Baexem, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“The Universe brings souls together!”

Welcome Home is een plek om het leven in al haar aspecten te ervaren, om te groeien en bloeien in bewustzijn en het leven voluit te vieren!

Reviews

Sylvia

Cacao Ceremonie bij Welcome Home | Door Chantal Schenk

Een hele mooie avond beleefd tijdens deze ceremonie 💗🙏

Lees meer

Seline Van Nistelrooij

Soul, Sound & Silence | Stilte Retraite

Wauw, wat een heerlijke plek om mijn eerste stilte retraite mee te maken. Het voelde al meteen als thuis komen op deze locatie, een soort warm bad met fijne mensen. Voor mij was het heel mooi deze stilte te ervaren in mezelf en toch de verbinding te voelen met de groep. Ook heerlijk gegeten, fijn programma en alles netjes verzorgd.

Lees meer

Laurens

Soul, Sound & Silence | Stilte Retraite

Wat een heerlijke en liefdevolle stilte retraite was dit! Mooie locatie, fantastische mensen en naarmate de tijd vorderde werd in die stilte de liefde steeds meer voelbaar. De soundcirkels gaven een prachtige mogelijkheid om vorm te geven aan mijn diepere lagen die vanuit de stilte bewuster werden.

Lees meer

1. Kies je tickets
1e aanbetaling

€ 1.000,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Voluit Leven | Bewustzijns-Groei-Traject | 25 oktober t/m 25 jan

Meer evenementen van Welcome Home Bewustzijnscentrum

Zaterdag, 14 sep. om 19:30
Cacao Ceremonie bij Welcome Home | Door Chantal Schenk
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Cacao ceremonie Hartsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
Maandag, 07 okt. om 14:00
Een Onvergetelijke Innerlijke Reis naar Egypte
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Reizen Innerlijke Reis Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 10 jan. om 10:00
Innerlijke Rijkdom Retraite 2025 | Welcome Home
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Meerdaagse retraites Bewustzijnsontwikkeling Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 08 okt. om 19:30
Tantra - Daily Tantric Practices - Tuesday 8 October
Growing Loving Relations
Tantra Authentic Relating Bewustzijnsontwikkeling
Dinsdag, 10 sep. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 08 sep. om 16:30
Film viewing; Where Olive Trees Weep
LISA&ASH
Film Bewustzijnsontwikkeling Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl