Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Een Onvergetelijke Innerlijke Reis naar Egypte

Maandag 07 oktober 2024 om 14:00 tot maandag 14 oktober 2024 om 21:00

Welcome Home Bewustzijnscentrum, Horckerstraat 5, 6095 NM Baexem, Nederland

Over dit evenement

Uren stil zijn in de woestijn, zwemmen tussen koraalriffen en met prachtige vissen, een wandeltocht in de bergen, overnachten bij Bedoeïenen… en nog veel meer!

Wij hebben begin dit jaar een hele mooie reis gemaakt in Egypte met een intieme groep. Het was zó waardevol, verhelderend en diepgaand. Daarom gaan we nog een reis faciliteren en ervaren met elkaar.

Wil je dit ook meemaken? Dat kan van 7 t/m 14 oktober!


We hebben tijdens onze reis gevoeld hoe waardevol dit is om te delen met een groep mensen. Want delen = vermenigvuldigen. Met de groep konden we de stilte, de natuur en ons wezen zó groots ervaren…Kun je nagaan hoe het zal zijn in deze krachtige omgeving met een grotere groep van 20 mooie mensen…We zien en voelen onszelf alweer in Egypte…Het is echt Ongelofelijk! Er is in deze reis zo veel liefde, vreugde en blijdschap te ervaren. We leggen de lat weer zo hoog als we kunnen, met een super waardevol programma. Het wordt zeker weer een onvergetelijke reis om voor altijd in je hart te dragen.

Dit stukje tekst is een post van Eric Mijnster, een van de deelnemers van de afgelopen reis:

Het bestaat. Van jongs af aan had ik een vermoeden. Nu heb ik het meegemaakt. Het kan écht.

Vorige week reisde ik met zeven prachtmensen door de Sinaï in Egypte. We verbleven bij woestijnbewoners, bedoeïenen, die één zijn met de stilte. We dobberden met snorkels in een kraakheldere zee. We beklommen de berg van Mozes in de nacht om een onvergetelijke zonsopkomst te zien (zie foto). Maar al die activiteiten bleken slechts decor voor een openbaring.

Acht mensen, veelal onbekenden van elkaar, gingen zo harmonieus met zichzelf en elkaar om. Persoonlijke processen werden openhartig met elkaar gedeeld en liefdevol ontvangen. We waren er met elkaar en voor elkaar en telkens in het besef dat eenieder zelf 100% zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen stukken.

Geen vingerwijzen, geen moddergooien, geen getouwtrek. Wel heel veel bewustzijn op wat er in de binnenwereld aangeraakt wordt en de intentie om dat volledig toe te staan en te omarmen. Vragen werden gesteld. Tranen werden gedeeld. Ook liters tranen van het lachen.

Er was zoveel transparantie, eerlijkheid, openheid, nieuwsgierigheid, spelen en humor dat er binnen no-time een diepe veiligheid ontstond. Het bracht de vrijheid om onze echte zelf te laten zien. En dat werkte ontzettend bekrachtigend: ja, je mag er zijn zoals je bent!

De liefdevolle vibe die we als groep droegen, namen we mee naar de plaatsen waar we verbleven. We zijn ruimhartig ontvangen en hebben schitterende verbindingen gemaakt met de mensen die we onderweg tegenkwamen. Er is met liefde gestrooid.

Het voelde licht. Het voelde flowrijk. Het voelde waar.

Ik ben niet een week naar Egypte geweest. Ik heb de potentie geleefd van hoe we als mensen met elkaar om kunnen gaan. Ik heb in real-life gezien hoe ‘De Nieuwe Wereld’ eruit ziet. Die ervaring is groots en draag ik in mijn hart.

Ik ben ongelofelijk dankbaar voor mijn medereizigers. Dat we elkaar dit cadeau hebben kunnen geven. Dat ik me zo fijn, veilig en vrij heb mogen voelen in een groep.

In de wereld van bewustzijn gaat het vaak over het doorvoelen van je pijn en blauwe plekken. Ik doe daar even niet aan mee. Momenteel doorvoel ik de vrijgekomen liefde.

Het bestaat.

❤️


Ga jij dit keer mee op reis van maandag 7 oktober tot en met maandag 14 oktober.

Een bijzondere reis door de Sinaï woestijn:

Het is een prachtig ongerept deel in Egypte. Met veel bergen, krachtplekken, de zee, woestijn, mooie mensen en vrij van de toeristische paden.

We reizen naar een aantal magische plekken waar de energie onmetelijk hoog is en de Stilte oorverdovend. Dit ga je bovenal ervaren met een prachtige groep medereizigers waarmee je samen de diepte in gaat. De reis wordt zorgvuldig en met heel veel liefde en plezier gefaciliteerd door Dirk-Jan en Chantal

“We zijn zelf net weer terug uit Egypte en hebben gevoeld deze reis heel graag nog een keer te willen delen. Zorgvuldig hebben we een programma samengesteld. We nemen je mee naar unieke plekken en gaan een aantal krachtige (Cacao)Ceremonies doen. Onze intentie is om een Reis diep in onszelf te maken. En dan zijn de woestijn én de bergen én de zee én het nomadische leven van de Bedoeïenen, die nog zo dichtbij hun ware natuur staan, een ideale omgeving.”

Over het slapen bij de Bedoeïenen, de inheemse bevolking van Sinaï: De Bedoeïen-families leven buiten en dichtbij de natuur. Het zijn warme, liefdevolle en open mensen. Het is heel waardevol en leerzaam om ze te ontmoeten en met ze te zijn. De accommodaties zijn eenvoudig, maar zijn van alle gemakken voor zien. Deze families leven als duizenden jaren in de woestijn. Je kunt van ze leren hoe je weer back to basic kan leven én (juist daardoor) super gelukkig kunt zijn.

Startpunt: Welcome Home, Baexem.

We starten maandag 7 oktober bij Welcome Home om 14.00 uur. We leren elkaar kennen en zetten een intentie en hartsverlangen voor deze Reis. We dineren samen rond 16.30u en van hieruit vertrekken we om 17.30u samen naar het vliegveld in Dusseldorf. We vliegen rechtstreeks in zo’n 4,5 uur naar Sharm-El-Sheikh, waar we midden in de nacht aankomen. Daar worden we opgepikt en reizen we meteen nog zo’n 1,5 uur de woestijn in naar onze eerste overnachtingsplek in Saint-Catherine.

En dan…Plof….waan je je in één keer in een totaal andere omgeving die super voedend is voor je Wezen en al je zintuigen. Het is warm, de sterrenhemel is kraakhelder, de Stilte is immens groots aanwezig…

De (Innerlijke) Reis kan beginnen!

De reis die vooral in het teken staat om van binnen naar buiten toe te reizen. Over Wedergeboorte en Jezelf opnieuw ont-moeten. Realiseren hoe groots je werkelijk bent en dat je vanuit daar helderheid creëert, waar je na deze reis naartoe mag bewegen.

Wat is jouw Unieke en Natuurlijke pad?

De reis wordt gefaciliteerd om die diepere Calling te beantwoorden. Alles is al in jezelf aanwezig. Deze reis, de woestijn, de zee, de bergen en de Bedoeïen zijn er om jou te ondersteunen in jouw unieke proces.


Praktisch:

We starten maandag 7 oktober bij Welcome Home om 14.00 uur. We dineren samen, leren elkaar kennen en zetten een intentie en hartsverlangen voor deze Reis. Van hieruit vertrekken we samen naar het vliegveld in Dusseldorf.
Als je met de auto naar Baexem komt kan deze bij ons blijven staan.
We vliegen Maandag 14 oktober rond 15.30 uur terug vanuit Egypte en we verwachten rond 21.00 uur weer in Baexem te zijn.
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen zelf langer in Egypte te verblijven.
Omdat we in Egypte met cash betalen vragen we je naast het deelname bedrag, 5o0 euro van deze reis contant te betalen bij aanvang. Daar betalen we o.a. vervoer, maaltijden, accommodaties en gidsen van.
De totale prijs is de 777 + 500(cash). Dit is inclusief vervoer heen en terug van het vliegveld, vervoer in Egypte, alle maaltijden, accomodaties, fees, btw, gidsen, begeleiding. Oftewel de gehele reis all-inclusive. Boek je al voor zaterdag 1 juni, dan ontvang je een 111 euro vroegboekkorting.
De prijs is nog wel exclusief vliegtickets, deze dien je zelf te boeken in afstemming met ons. Wij willen ook met alle liefde het vliegticket voor je boeken en houden de prijzen ook regelmatig in de gaten. De prijzen fluctueren nog al en de ticketprijs voor een retour ligt tussen de 250 en 350 euro.
Weer: Het is zonnig en droog. Overdag is het tussen de 20 en 35 graden en in de nacht tussen de 10 en 25.
Meenemen: Een meeneem-lijst sturen we je toe. Denk aan zomerse kleding, iets warms voor in de avond, zwemkleding een handdoek en eventueel snorkel-set. Reizen met een backpack is het handigste en daarnaast een kleine rugtas voor overdag iets mee te nemen zoals fruit, een flesje water en een notitieboekje.
De prijs is op basis van een 2-persoonskamer. Als je alleen wilt slapen betaal je 25 euro per nacht extra.

Maandag 07 oktober 2024 om 14:00 tot maandag 14 oktober 2024 om 21:00

Welcome Home Bewustzijnscentrum, Horckerstraat 5, 6095 NM Baexem, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“The Universe brings souls together!”

Welcome Home is een plek om het leven in al haar aspecten te ervaren, om te groeien en bloeien in bewustzijn en het leven voluit te vieren!

Reviews

Sylvia

Cacao Ceremonie bij Welcome Home | Door Chantal Schenk

Een hele mooie avond beleefd tijdens deze ceremonie 💗🙏

Lees meer

Seline Van Nistelrooij

Soul, Sound & Silence | Stilte Retraite

Wauw, wat een heerlijke plek om mijn eerste stilte retraite mee te maken. Het voelde al meteen als thuis komen op deze locatie, een soort warm bad met fijne mensen. Voor mij was het heel mooi deze stilte te ervaren in mezelf en toch de verbinding te voelen met de groep. Ook heerlijk gegeten, fijn programma en alles netjes verzorgd.

Lees meer

Laurens

Soul, Sound & Silence | Stilte Retraite

Wat een heerlijke en liefdevolle stilte retraite was dit! Mooie locatie, fantastische mensen en naarmate de tijd vorderde werd in die stilte de liefde steeds meer voelbaar. De soundcirkels gaven een prachtige mogelijkheid om vorm te geven aan mijn diepere lagen die vanuit de stilte bewuster werden.

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Een Onvergetelijke Innerlijke Reis naar Egypte

Meer evenementen van Welcome Home Bewustzijnscentrum

Zaterdag, 14 sep. om 19:30
Cacao Ceremonie bij Welcome Home | Door Chantal Schenk
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Cacao ceremonie Hartsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 25 okt. om 10:00
Voluit Leven | Bewustzijns-Groei-Traject | 25 oktober t/m 25 jan
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Jaartraject Bewustzijnsontwikkeling Hartsverbinding
Vrijdag, 10 jan. om 10:00
Innerlijke Rijkdom Retraite 2025 | Welcome Home
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Meerdaagse retraites Bewustzijnsontwikkeling Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 11 sep. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
De School voor Verwondering
Tantra Verbinding Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 14 dec. om 13:00
Omarm jouw onvoorwaardelijke Zelfliefde!
Sparkle of Hearts
Meditatie Bewustzijnsontwikkeling Innerlijke Reis
Vrijdag, 25 okt. om 19:15
Special Edition LEAP & Sound Healing
HolisTrish
Kundalini activatie Innerlijke Reis Soundhealing
Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl