Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingsdag (in Eindhoven)

Saturday 21 September 2024 van 10:00 tot 17:00

Stay Sane Club, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Opstellingen zijn een prachtige en bijzondere manier om je te laten ZIEN. Zien hoe het was, zien hoe het is en zien hoe het vanaf nu anders kan en mag. Je hoeft alleen maar te kijken.

Je kunt elk thema opstellen dat speelt in jouw leven. Het kan gaan over de liefde, dating en relaties (mijn specialiteit), seks, familie, gezin, geld, gezondheid, ziekte, trauma, angsten, innerlijk kind, werk. Elk 'gedoe' waar je zelf niet uitkomt.

Je hoeft geen concrete vraag te hebben (mag wel uiteraard). Ik begeleid je hier volledig in.

We stellen je thema op in een veilige setting. Dat is een van de grootste redenen waarom mensen bij mij komen, werken vanuit volledige zuiverheid, vertrouwen en veiligheid. Ik ben er voor je. ❤️

PRAKTISCH

09:45 - Inloop
10:00 - Start
17:00 - Einde

Bij deze opstellingsdag is geen lunch inbegrepen. Je kunt deze zelf meenemen of halen bij de Jumbo op 2 minuten loopafstand. Ik heb wel thee en lekkers voor je. :)

TICKETS + PRIJZEN

Ik heb plek voor 7 mensen met een eigen opstelling. Je kunt ook inschrijven als representant (ook 7 plekken). Hiermee krijg je mogelijk een plek in een van de opstellingen (je mag altijd nee zeggen op een uitnodiging). Mijn eigen ervaring (en ik weet van vele anderen) dat hiervan altijd iets mee-resoneert op je eigen thema's. Dus in welke vorm je dan ook deelneemt, een opstellingsdag levert altijd bijzondere inzichten op.

WIE BEN IK ALS MENS EN ALS BEGELEIDER?

Ik - Patty Golsteijn - begon als ondernemer in 2010. Ik heb talloze ondernemers, virtual assistants en online business managers gecoacht. In 2015 werd ik 'wakker' (met als kickstart mijn allereerste opstelling als vraagsteller in New York). Ik verbrak mijn relatie, verhuisde vanuit New York terug naar Nederland met 1,5 koffer aan bezit en zo begon mijn pad van diep innerlijk werk.

Ik begeleid opstellingen sinds 2021 en verdiep me met veel liefde en enthousiasme in verschillende stromingen, vormen en thema's. Mijn favoriete thema's zijn liefde, zelfliefde & samenliefde in daten en relaties en je eigen waarheid volgen. Ik bied online coaching, live opstellingen (als individu of als koppel) in Sittard en groepsopstellingen in Limburg en Noord-Brabant.

Ik werk met wat zich aandient in het moment, intuïtief en daarmee vrij snel naar de kern. Miss Cut The Crap style 🤘🏻 Altijd vanuit veiligheid.

Meer weten? http://pattygolsteijn.nl + http://instagram.com/pattygolsteijn

TESTIMONIALS

“Dank je wel voor je veilige space, dat we samen onze liefde voor onszelf en elkaar mochten opstellen. Wat was het fijn, verhelderend, duidelijk in al zijn eenvoud. We hebben mooie inzichten mogen ontvangen en een mooie verschuiving mogen maken. Dank je wel voor je open hart, je duidelijke en liefdevolle taal. Iedere dag en speciaal vandaag zien we elkaar weer door nieuwe ogen.” — Jerom en Joep

“Je hebt me zoiets waardevols gegeven ❤️ en je bent een leuk mens 😁 Dankjewel dat je zo’n veilige setting hebt geschapen dat ik meteen helemaal de diepte in kon duiken.”

“De opstelling heeft veel impact gehad. Zoveel is op z’n plek gevallen. Ik voel me letterlijk lichter, alsof er ergens een lamp is aan gegaan.”

“Jij bent teringgoed.” — Joyce Scheijen

“Dankjewel voor het creëren van de safe space. Ik denk dat ik niemand ken die dat zó goed kan als jij.” — Marina in 't Veld

TICKET GEKOCHT EN KUN JE ER TOCH NIET BIJ ZIJN?

Je krijgt geen geld terug. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten gaan. Stuur me in dat geval een mail of appje.

Saturday 21 September 2024 van 10:00 tot 17:00

Stay Sane Club, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Bewustzijnsontwikkeling gericht op Liefde, diepere zelfliefde & samenliefde in daten en relaties.

Reviews

Shari

Liefdesopstelling (in Eindhoven)

Patty zorgt voor een heel fijne sfeer en veilige setting tijdens een opstelling. Ze weet de juiste vragen te stellen en voelt situaties goed aan. De opstelling heeft me mooie inzichten gegeven en het was zeker niet m'n laatste opstelling bij Patty.

Lees meer

1. Choose your tickets
Eigen opstelling

€ 125,00
Including service fee
Representant

€ 35,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Opstellingsdag (in Eindhoven)

Meer evenementen van Patty Golsteijn

Uitverkocht
Saturday, 10 Aug. om 10:00
Opstellingsdag
Patty Golsteijn
Opstellingen Bewustzijnsontwikkeling
Friday, 18 Oct. om 10:30
LIP-opstellingsdag (in Eindhoven) (innerlijk kind)
Patty Golsteijn
Bewustzijnsontwikkeling Opstellingen Familieopstellingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 31 Aug. om 10:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Familiesysteem Systemisch werk
Saturday, 10 Aug. om 09:45
Familieopstellingen Augustus 2024
Leefgierig
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Saturday, 03 Aug. om 13:30
Familieopstellingen Nijmegen
Coaching met Kompassie
Familieopstellingen Verbinding Opstellingen
Friday, 20 Sep. om 10:30
Transformatieweekend Hechting&Verbinding
Sterk in je Basis
Meerdaagse retraites Familieopstellingen Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl