Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Soundbath Lazy Sunday Herfst Equinox

Zondag 22 september 2024 van 11:00 tot 12:30

Sound Bath Arnhem, Bentinckstraat 7, 6811 EE Arnhem, Nederland

Over dit evenement

Herfst-Equinox: Laat je onderdompelen in het geluid van kristallen klankschalen en beleef dit in de historische binnenstad van Arnhem, de 7straatjes.

Deze Lazy Sunday heeft als thema Balans Tussen Licht en Duisternis, want 22 september is de herfst-equinox en dit markeert het moment waarop dag en nacht bijna even lang zijn. Dit evenwicht tussen licht en duisternis herinnert ons aan de noodzaak van balans in ons eigen leven. Spiritueel gezien is het een moment om te reflecteren op de balans in je eigen leven en om te streven naar harmonie in verschillende aspecten zoals werk, relaties en innerlijke rust. Het is een tijd om zowel ons innerlijke licht als schaduw te omarmen en te integreren.

Een soundbath is een luisterervaring voor het hele lichaam, waarbij geluid wordt gebruikt om herstellende processen voor het lichaam en geest te stimuleren. In deze soundbath bestaat de optie om tegelijkertijd een energetische Reiki-behandeling te ondergaan. Met Reiki worden blokkades in je energetische lichaam opgeheven. Deze krachtige combinatie zorgt voor heling en ontspanning die de volgende voordelen met zich meebrengt:

- Diepe ontspanning: De geluiden en trillingen van klankschalen kunnen helpen om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Dit kan het effect van Reiki versterken, omdat het lichaam en de geest ontvankelijker worden voor de energie.

- Energie blokkades opheffen: Zowel klankschalen als Reiki kunnen helpen bij het opheffen van energie blokkades in het lichaam. De trillingen van de klankschalen kunnen fysieke en energetische blokkades doorbreken, terwijl Reiki de energie in balans brengt en laat stromen.

- Versnelling van het helingsproces: De combinatie van de geluidstrillingen van de klankschalen en de helende energie van Reiki kan het helingsproces versnellen door diepere lagen van het bewustzijn en het lichaam te bereiken.

- Versterking van de intentie: Het gebruik van klankschalen kan de intentie van de Reiki-behandeling versterken. De geluidsgolven helpen bij het focussen en versterken van de helende intenties van de Reiki-beoefenaar.

- Emotionele balans: Klankschalen kunnen helpen bij het in balans brengen van emoties door hun kalmerende effect. Dit kan bijzonder nuttig zijn tijdens een Reiki-sessie, omdat emotionele blokkades vaak worden aangepakt en losgelaten.

- Chakra-balancering: Beide technieken kunnen specifiek gericht worden op de chakra’s om ze in balans te brengen. Klankschalen kunnen de vibraties afstemmen op specifieke chakra’s, terwijl Reiki de energie door het hele chakra-systeem laat stromen.

Deze sessie wordt gefaciliteerd door Anuska (Reiki-behandelaar) en Indira (soundbath facilitator).

Zondag 22 september 2024 van 11:00 tot 12:30

Sound Bath Arnhem, Bentinckstraat 7, 6811 EE Arnhem, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Een klankreis ter bevordering van het herstel van lichaam en geest.”

Deze rustgevende soundbath met kristallen klankschalen beleef je kleinschalig in de historische binnenstad van Arnhem, 7straatjes.

Reviews

Ruth Van der Pool

Soundbath Volle Maan: Summer Slow Down

Indira creëert een warme en welkome sfeer, geeft uitgebreid uitleg vooraf en geeft ruimte voor persoonlijke wensen en ervaringen. Haar studio is klein, maar heel prettig. Het soundbath zelf gaf me een diepe ontspanning en zowel een fysieke als mentale ervaring. Naderhand reflecteren met een kopje thee is fijn. Ik kan het iedereen aanraden, de ervaring is elke keer anders en Indira is een superfijn persoon om dit bij te doen.

Lees meer

Anoniem

Soundbath Lazy Sunday

Ontzettend genoten van deze ervaring samen met mijn moeder - een geslaagd moederdag cadeau! Pittige trap, maar een prachtige ruimte en alles was heel netjes verzorgd. Wij hebben genoten en zijn zelfs al teruggekomen!

Lees meer

Dennis Spies

Duo-sessie scent en soundbath (VIP-Event)

Indira ontvangt je in haar speciale ingerichte senange studio midden in de 7 straatjes in de binnenstad van Arnhem die de ervaring mooi samenbrengt met een vooraf goed geïnformeerde uitleg en maakte er een relaxte eerst ervaring van die alle zintuigen prikkelt op een open frisse positieve manier die lichaam en geest de ontspanning brengt waar je op hoopt zeker voor herhaling vatbaar!🙏🏼! 🍀🫧🧘🏽‍♂️🫧🍀

Lees meer

1. Kies je tickets
Reguliere ticket

Geldig voor 1 persoon. Sound Bath Arnhem. Women-only.

€ 30,00
Inclusief servicekosten
Uitverkocht
Reiki ticket

Reiki-behandeling van 30 min. door Anuska (reiki-behandelaar). Alleen geldig i.c.m. een reguliere, duo of happiness ticket. Sound Bath Arnhem. Women-only.

€ 35,00
Inclusief servicekosten
Uitverkocht
Duo-ticket

Geldig voor 2 personen. Sound Bath Arnhem. Women-only.

€ 55,00
Inclusief servicekosten
Uitverkocht
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Soundbath Lazy Sunday Herfst Equinox

Meer evenementen van Sound Bath Arnhem

Uitverkocht
Zondag, 08 sep. om 11:00
Soundbath Lazy Sunday (VIP-Event)
Sound Bath Arnhem
Klankreis-Soundbath Klankbad Reiki
Uitverkocht
Woensdag, 18 sep. om 20:00
Soundbath Volle Maan
Sound Bath Arnhem
Klankreis-Soundbath Full Moon Reiki
Uitverkocht
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Soundbath duo-sessie (VIP-Event)
Sound Bath Arnhem
Klankreis-Soundbath Klankschalen Reiki
Woensdag, 02 okt. om 19:00
Soundbath Nieuwe Maan
Sound Bath Arnhem
Klankreis-Soundbath New Moon Klankreis

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 19:30
Breathwork 25 September
Jolanda Oeij
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Zondag, 22 sep. om 09:30
Sound, Cacao & Adem
Lein Sound
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Zaterdag, 21 sep. om 20:00
Ode to Ava ∆ Sound Bath • Reiki • Conscious clubbing
Sol & Salie
Reiki Conscious Dance Klankbad
Dinsdag, 22 okt. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniëlle Uriël in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl