Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

'Einde historische belasting', te Landgoed Coudewater'

Zondag 20 oktober 2024 van 14:00 tot 15:30

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

IS DAT MOGELIJK?
Een locatie verlossen van de aanwezige historische (energetische) belasting?

Wij zochten het uit!

Het was begin april toen Anton Blaakmeer ons een mailtje stuurde waarin hij vertelde over zijn bijzondere werk als radiësthesist en een zuiveringsmethode die mogelijk zou kunnen bijdragen aan het energetische klimaat op Landgoed Coudewater, met name ten goede van de sfeer en de beleving in de Mariakapel.

De methode houdt onder meer rekening met de Hartmann & Currylijnen die op elke locatie aanwezig zijn en meet verschillende afstanden en verhoudingen om vervolgens tot een gedegen plan van aanpak te komen. Een ‘plan’ om de historische belasting (aanwezigheid van negatieve entiteiten) op een zekere locatie dermate te verminderen en het klimaat te neutraliseren. Alles ís immers energie.

Zoals voor velen bekend kennen Landgoed Coudewater en de kapel een indrukwekkende geschiedenis waarin veel is voorgevallen.
Nog steeds ontdekken wij interessante historische feitjes in en rondom de kapel en/ of komen ons de prachtigste en ook tragische verhalen ter ore wanneer wij met bezoekers van de kapel of wandelaars op het terrein in gesprek geraken.

Al met al; zijn wij als Stichting Reunite zeer dankbaar te mogen werken en creëren op zo’n historisch rijk gebied als Coudewater. Juist mede daarom besloten wij open te staan voor het initiatief van Anton.
Met een open houding zijn wij deze missie tot verbetering van het energetische klimaat aangegaan.

Uiteraard hebben wij vanaf eind 2022 al op verschillende wijzen het klimaat en de sfeer opgeschoond en verlicht. Echter waren wij nog niet bekend met de methode van Anton.

Over Anton:
De afgelopen 6 jaar heeft Anton zich beziggehouden met het opzetten van een indoor (fabriekshal) medicinale plantenkwekerij. In de teeltcellen van deze kwekerij had men last van elektromagnetische straling; deze was afkomstig van de lampen en bijbehorende elektrische kabels. Er is destijds iemand langs gekomen om de apparaten die deze straling veroorzaakten "in te pakken". Dit heeft Anton getriggerd in het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Anton heeft vervolgens verschillende cursussen gevolgd waarin hij leerde verschillende energieën te meten én te neutraliseren.

Over Eline:
Sinds 2 jaar beheert Eline de Mariakapel en in de zomer van 2023 richtte zij Stichting Reunite op. Reunite heeft als wens een krachtige locatie als de Mariakapel (ook energetisch!) te verzorgen en beschikbaar te stellen voor zowel zakelijke bijeenkomsten als ceremonies en daarnaast de ruimte te eren met een uitgebreid Cultuurpodium. Ook sociale activiteiten mogen landen in de kapel. De zuivering heeft de locatie goed gedaan en valt voor hen die hier gevoelig zijn dan ook wel degelijk op. Interessant! Eline zal hier het een en ander over toelichten en eigen ervaringen delen.

Eind april heeft deze zuivering plaatsgevonden en met liefde delen wij graag de methode, de ervaring & het resultaat met jullie.

Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om aan het einde van de lezing de mobiele telefoon te laten inpakken tegen elektromagnetische straling én het eigen woonadres (op afstand) te laten controleren op eventuele historische belasting. Dit wordt ter plekke gemeten en uitgevoerd. Speciaal voor gasten van deze lezing kan dit beide worden uitgevoerd voor een kleine bijdrage van maar 8,-.

Graag tot 18 augustus, wij kijken er naar uit!

Zondag 20 oktober 2024 van 14:00 tot 15:30

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“'When we look close enough, we can all enrich each other'”

Evenementen & inspirerende momenten op een zeer aangename krachtplek.

Reviews

Angenita

DNA, epigenetica en DNA Zelf-Healing

Een zeer inspirerende avond gehad. Saskia legt de werking van ons dna, onze cellen en de verbanden met stress helder uit. De start- en eindmeditatie waren een prachtige ervaring!

Lees meer

Manu Van Poppel

DNA, epigenetica en DNA Zelf-Healing

Mooie balans tussen wetenschap en spiritualiteit, prettige presentatie en fijne energie.

Lees meer

Dennis Siliacus

DNA, epigenetica en DNA Zelf-Healing

interessante materie, fijne avond gehad, de moeite waard, Saskia legt t goed uit, had verwacht meer info of tips over zelfhealing te krijgen maar er werd naar een workshop verwezen. dat was wat teleurstellend voor me. maar zo zou ik t zelf ook doen denk ik ;-). de kapel was trouwens erg tof. heerlijk om de krachtplekken mentale rondom het altaar te voelen. dat maakte de avond helemaal compleet. gaf letterlijk een extra dimensie aan mn beleving. ik zou eigelijk 6 hartjes willen geven. mvg

Lees meer

1. Kies je tickets
Energie & Techniek

Ticket 18 augustus, 14:00 uur

€ 18,00
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
'Einde historische belasting', te Landgoed Coudewater'

Meer evenementen van Mariakapel Coudewater

Zondag, 08 sep. om 10:00
All Day HartZing Anna Fernhout
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Maandag, 09 sep. om 09:00
Monday Blessings
Mariakapel Coudewater
Leven vieren Gezondheid Verbinding
Maandag, 09 sep. om 14:00
Lachyoga & -meditatie
Els Pfann
Lachyoga Playfulness Verbinding
Maandag, 09 sep. om 15:30
Stembevrijding met helende klanken
Stembevrijding met helende klanken
De stem van binnenuit Soundhealing Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 13 okt. om 12:00
Light Spirit Beurs
Light Spirit Events
Beurs Lezing
Vrijdag, 25 okt. om 12:45
De Wondere Wereld van Paddenstoelen
Het Dwaalspoor
Lezing Natuur Plantmedicijn
Donderdag, 19 sep. om 19:15
Het zelfgenezend vermogen activeren met meridiaantherapie
Het Heelhuis Lent
Lezing
Maandag, 09 sep. om 19:00
Lezing: Inleiding in de Germaanse Geneeskunde
Flowmotion Energy Center
Lezing Germaanse Geneeskunde Gezondheid
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl