Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Poly Daten: Sprakeloos

Zaterdag 31 augustus 2024 van 15:15 tot 17:00

Leiden, Netherlands

Over dit evenement

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen? Een beetje ervaring met persoonlijke ontwikkeling, tantra of meditatie is vereist.

Dit evenement is bedoeld voor mensen die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met m/v/x. Daarnaast is dit event zonder leeftijdsgrens (vanaf 18). Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht of leeftijd waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Klinkt het toch een beetje spannend? Geen zorgen, zo spannend wordt het niet op deze middag. Er is natuurlijk aandacht voor consent (hoe doe je dat in stilte?) en je wordt alleen aangeraakt als jij dat wil. Kleren blijven uiteraard aan. En als het toch net te spannend wordt kun je er altijd voor kiezen om een stukje niet mee te doen.

Let op: This event is in Dutch. Is your Dutch not as good as you'd like? Send a message and we'll figure something out.

Na deze editie gaan we om 17u vrolijk door met een Potluck Party (waar je wel mag praten ;) in een park vlakbij! Zien we je daar ook? Meer info via https://www.plukdeliefde.nl/events/poly-potluck-party-leiden/

Zaterdag 31 augustus 2024 van 15:15 tot 17:00

Leiden, Netherlands

Over de organisatie

Wanneer er niks moet, kunnen we onszelf en elkaar ontmoeten. De Ont-Moeting organiseert tantra workshops. En events/meetups voor ENM'ers.

Reviews

Anoniem

Poly Daten: Sprakeloos

Leuk evenement! Dit was mijn tweede deelname. Er worden meerdere activiteiten gedaan in wisselende samenstellingen. Er is een activiteit met eten die ik erg leuk vind. De oefening met tekenen doet mij niet zoveel. Zou voor mijzelf ook meer pit in mogen, maar vind het ook belangrijk dat het veilig en toegankelijk voelt voor de andere deelnemers, zoals dat nu op mij overkomt. Het binnenkomen nog een beetje geoptimaliseerd kunnen worden, het gaat een kwartier voor start open en het wordt aangemoedigd hier gebruik van te maken. Dit is lastig te timen voor bezoekers van verder weg. Sta je voor de deur met andere bezoekers, ga je wel praten of niet, wel praten doet af aan de magie, maar niet praten is ongemakkelijk zonder begeleiding. Als dating evenement is het heel vrijblijvend. Ik ga hier zelf in met lage verwachtingen voor verdere ontmoetingen, maar vind het een interessante manier om mensen te ontmoeten en anders naar mensen te gaan kijken. Ik heb wel gehoord van mensen die er langere relaties uit hebben gekregen. Aan het eind is een optie om contact gegevens uit te wisselen, maar je hebt zelf de keuze om hier gebruik van te maken. Kortom leuk evenement om te doen als je eens iets anders wil proberen.

Lees meer

Corina Schol

Tantra Proeftuin voor Vrouwen

Ik vond het een zeer waardevolle en oogopenende ervaring. Het heeft mij geleerd dat ik nog helemaal niet zo goed ben in vragen wat ik nodig heb en daar voor te staan. Om te ontvangen en daarin ok mee te zijn. Het was een fijne ruimte om helemaal met onszelf bezig te zijn.

Lees meer

Peter

Poly Daten: Sprakeloos

Op zaterdag middag naar Poly Daten Sprakenloos geweest. Het was erg leuk en gezellig en relaxte sfeer. Bijzonder om te zien dat ongeveer 2 uur niks gezed word door alleen Anne die het begeleid. Anne heeft een goed concept ontwikkeld. De groep was goed in verhouding. En alleen jammer als je opgeeft dat je vervolgens niet komt. De oefeningen waren leuk en speels karakter. Waardoor je de spanning voelt en kan ontstaan als je voor elkaar staat en elkaar aankijkt. En je kent elkaar niet en dan toch een vorm van contact waarbij je de energie voelt stromen. Ik kan het zeker aanbevelen. Ook voor de vrouwen.. Groeten Peter

Lees meer

Poly Daten: Sprakeloos

Meer evenementen van De Ont-Moeting

Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Poly Daten: Sprakeloos
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties
Zondag, 29 sep. om 13:00
Blijf Intiem! - Tantra voor stellen
De Ont-Moeting
Relaties Verbinding Tantra
Woensdag, 02 okt. om 14:00
Tantra voor vrouwen - Ont-Moeten in aanraking
De Ont-Moeting
Tantra Aanraking Vrouwen workshops
Woensdag, 23 okt. om 18:30
Poly Daten: Sprakeloos - Vrouwen editie
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 14:30
Temple of Alchemy - XL Edition | DJ Yarun | Partners in Magic
Partners in Magic
Tempel Tantra Ecstatic Dance
Vrijdag, 18 okt. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Dinsdag, 17 sep. om 19:15
Tantraworkshop voor vrouwen - In verbinding met je seksualiteit
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Dinsdag, 29 okt. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl