Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Blijf Intiem! - Tantra voor stellen

Zondag 29 september 2024 van 13:00 tot 17:00

Leiden, Nederland

Over dit evenement

Intimiteit is een feestje! Toch loopt het niet altijd even soepel tussen partners. Waar je in de verliefdheidsfase van elke aanraking, lief gebaar of diepgaand gesprek genoot, maak je er nu simpelweg geen tijd voor. En als je er tijd voor maakt dan kan het zomaar zijn dat je niet goed weet hoe je de ander kunt bereiken. Zonde! Want het is zo fijn om verbinding te ervaren met je partner. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als je maar dezelfde taal spreekt. Willen jullie van intimiteit een nog groter feestje maken? Kom naar de workshop ‘Blijf Intiem!’.

Deze middag duiken we het hoe en wat van intimiteit in: wat betekent intimiteit voor jullie? Wat maakt dat jullie je meer of juist minder intiem voelen met elkaar? Welke tools kun je gebruiken als het even niet vanzelf gaat? En als het wel lekker loopt, hoe maak je daar dan optimaal gebruik van? In de workshop vinden jullie antwoorden op deze vragen, zodat je daarna de praktische tools in handen hebt om jullie intimiteit te voeden op een manier die bij jullie past.

Wat kun je van deze workshop verwachten?
- Jullie gaan meer ontdekken over wat intimiteit voor jullie betekent
- Je wordt begeleid in oefeningen met tantrische achtergrond (denk aan oogcontact,
aanrakingen, vertellen vanuit je ervaring en echt luisteren naar elkaar)
- Alle oefeningen doe je samen met je partner
- Je gaat naar huis met praktische tools om de intimiteit ook zonder begeleidende workshop te voeden
- Het draait om intimiteit en verbinding
- Kleding blijft aan

Voor wie is deze workshop bedoeld?
De workshop is voor jou als je samen met je partner meer intimiteit en verbinding wil ervaren in jullie relatie. Of je nu een maand of jaren samen bent met je partner, bij de workshop ‘Blijf Intiem!’ (her)ontdekken jullie samen nieuwe manieren van intimiteit. De oefeningen in deze workshop hebben hun achtergrond binnen de tantra, je hoeft echter geen ervaring te hebben met tantra. Veel mensen denken dat tantra over seksualiteit gaat. Dat klopt niet. Tantra gaat over energie. Er is in tantra veel aandacht voor seksualiteit omdat het voor veel mensen een herkenbare manier is van levensenergie laten stromen. Onze stijl op dit soort middagen is om je uit te nodigen om meer gevoeligheid toe te laten in je ervaring, zodat de levensenergie meer voelbaar wordt. Hiervoor hoeft de focus niet op seksualiteit te liggen.

Over ons
Blijf Intiem! Is een workshop van Anne Olsthoorn (https://www.de-ont-moeting.nl) en Rianne Driezes (https://www.demodernerelatiecoach.nl). Anne en Rianne doen beiden relatie sessies met stellen en hebben ervaring met polyamorie en moderne relaties: relaties die bewust vormgegeven zijn op zo'n manier dat ze werken voor de mensen in de relatie. Deze workshop is geschikt voor ieder type relatie, elk stel is welkom!

Zondag 29 september 2024 van 13:00 tot 17:00

Leiden, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Wanneer er niks moet, kunnen we onszelf en elkaar ontmoeten. De Ont-Moeting organiseert tantra workshops. En events/meetups voor ENM'ers.

In samenwerking met

De Moderne Relatiecoach

Reviews

Anoniem

Poly Daten: Sprakeloos

Leuk evenement! Dit was mijn tweede deelname. Er worden meerdere activiteiten gedaan in wisselende samenstellingen. Er is een activiteit met eten die ik erg leuk vind. De oefening met tekenen doet mij niet zoveel. Zou voor mijzelf ook meer pit in mogen, maar vind het ook belangrijk dat het veilig en toegankelijk voelt voor de andere deelnemers, zoals dat nu op mij overkomt. Het binnenkomen nog een beetje geoptimaliseerd kunnen worden, het gaat een kwartier voor start open en het wordt aangemoedigd hier gebruik van te maken. Dit is lastig te timen voor bezoekers van verder weg. Sta je voor de deur met andere bezoekers, ga je wel praten of niet, wel praten doet af aan de magie, maar niet praten is ongemakkelijk zonder begeleiding. Als dating evenement is het heel vrijblijvend. Ik ga hier zelf in met lage verwachtingen voor verdere ontmoetingen, maar vind het een interessante manier om mensen te ontmoeten en anders naar mensen te gaan kijken. Ik heb wel gehoord van mensen die er langere relaties uit hebben gekregen. Aan het eind is een optie om contact gegevens uit te wisselen, maar je hebt zelf de keuze om hier gebruik van te maken. Kortom leuk evenement om te doen als je eens iets anders wil proberen.

Lees meer

Corina Schol

Tantra Proeftuin voor Vrouwen

Ik vond het een zeer waardevolle en oogopenende ervaring. Het heeft mij geleerd dat ik nog helemaal niet zo goed ben in vragen wat ik nodig heb en daar voor te staan. Om te ontvangen en daarin ok mee te zijn. Het was een fijne ruimte om helemaal met onszelf bezig te zijn.

Lees meer

Peter

Poly Daten: Sprakeloos

Op zaterdag middag naar Poly Daten Sprakenloos geweest. Het was erg leuk en gezellig en relaxte sfeer. Bijzonder om te zien dat ongeveer 2 uur niks gezed word door alleen Anne die het begeleid. Anne heeft een goed concept ontwikkeld. De groep was goed in verhouding. En alleen jammer als je opgeeft dat je vervolgens niet komt. De oefeningen waren leuk en speels karakter. Waardoor je de spanning voelt en kan ontstaan als je voor elkaar staat en elkaar aankijkt. En je kent elkaar niet en dan toch een vorm van contact waarbij je de energie voelt stromen. Ik kan het zeker aanbevelen. Ook voor de vrouwen.. Groeten Peter

Lees meer

1. Kies je tickets
Ticket voor jou en je lief

-

€ 75,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Blijf Intiem! - Tantra voor stellen

Meer evenementen van De Ont-Moeting

Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Poly Daten: Sprakeloos
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties
Woensdag, 02 okt. om 14:00
Tantra voor vrouwen - Ont-Moeten in aanraking
De Ont-Moeting
Tantra Aanraking Vrouwen workshops
Woensdag, 23 okt. om 18:30
Poly Daten: Sprakeloos - Vrouwen editie
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 29 sep. om 10:30
Shibari workshop for singles and couples: Solo & Switching Shibari
Butterfly Bondage
Shibari Conscious Sexuality Verbinding
Donderdag, 12 sep. om 19:00
Conscious Single Night
Open hart kracht
Tantra Dansen in verbinding Authentic Relating
Vrijdag, 06 dec. om 19:30
Dating Your Species with Reid Mihalko (USA) & Wilrieke Sophia (NL)
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Relaties Open Relaties
Dinsdag, 29 okt. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl