Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Herbronnen in de winter – 5 avonden

Donderdag 10 november 2022 van 19:00 tot 22:00

Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Samen in het donker jouw licht aanboren
Ik voel het verlangen om deze winter, met een groep vrouwen, de verdieping in te gaan. Om via het donker het licht in onszelf aan te boren. In commitment & verbinding.

herbronnen in de winter
Welkom…
Om nog meer over jezelf te ontdekken. Om licht en mannelijkheid te brengen in jouw bron. Zo kunnen we in het donkere Yin een stevig stuk volwassenheid brengen. Zodat je angsten niet met je aan de loop gaan. Zodat je verhalen niet verhaaltjes worden. Licht in het donker brengen, vrouwelijk leiderschap belichamen. Voel je ‘m al jouw staf?

Waarom deze serie avonden?

Licht en donker zijn met elkaar verbonden. Hoe meer begrip je hebt van je eigen donker hoe makkelijker je je eigen licht kunt omarmen.
Je krijgt beter inzicht in jouw au en ook jouw wow. Over dat wat jij te brengen hebt.
Het is een uitnodiging om verder te zakken in jezelf. Jezelf en anderen te ontmoeten in de diepte.
Het fundament in jezelf en je werk
De winter is verbonden met het vrouwelijke, met Yin, met de moederschoot, met het aardende donker in ons buik. In de winter is er ogenschijnlijk niks. Is alles in de stilte. Het is een uitademing is die je steeds groter kunt maken. Hèhè. Om thuis te komen in jezelf.

Je over te geven aan het niet weten
Te ontvangen. De wijsheid die daar nog ligt. Dood en wedergeboorte. Deze winter samen met mij en een groep. Om in de stilte te zijn. Het donker op te zoeken. Te kijken waar delen niet levend zijn en tot leven willen komen of juist verder willen afsterven.

‘Hoe beter jij jezelf in beeld hebt, wie ben ik, waar kom ik vandaan, uit welke diepe krochten van mezelf kom ik gekropen. Hoe beter je snapt wat je te doen hebt’.

Zodat je met een hernieuwd inzicht in je zelf, zaden plant voor de lente.

Ik houd van lichtheid in het donker
Dus er is luchtigheid in een serieusheid. Graven en modderworstelen hoeft niet meer. En dat gaan we ook niet doen. Dat is onnodig je het zwart voor ogen werken.

WELKOM IN DE WINTER!

Wat?
De avonden zullen een mix zijn van lichaamswerk, rituelen, systemisch werk, dans, delen, inquiry, andere tantrische werkvormen.

VIER PILAREN
Er zijn vier pilaren waarlangs we deze winter een rondje in het donker maken, en in het midden zit de fontein waar we de laatste avond herbronnen.

Avond 1, VOETEN in de klei
Vanuit het noorden, de basis, het donker; waar zit pijn waar je nog niet bij kan. Waar heb je nog een stukje dood te gaan? Waar heb je je nog aan over te geven?

Avond 2, HOOFD in de wolken
Je hoofd in de meewerkende stand krijgen. Jouw verhaal en verhaaltjes. Bewustzijn en onderscheid maken in dit veld.

Avond 3, HART in je open armen
Het hart wat zo vaak gekwetst is en wat het centrum van jezelf en het universum zou kunnen zijn. Het hart waarin je jezelf en de ander ontvangt zonder deze uit je borstkas te hoeven trekken.

Avond 4, KONT op de grond
De reis omlaag je bekken en lichaam in. Te ontdekken wat je nodig hebt om hier te blijven. Om aanwezig te zijn. Om levensenergie te laten stromen en verder vrij te maken.

Avond 5, HERBRONNEN en integratie
We maken het rond in de bron en herbronnen in jouw goud. Jouw licht nog verder aan te nemen. Omdat je je schaduw hebt aangekeken. In de diepte je hoogte verder vinden.

PRAKTISCH

Voor wie?
Vrouwen die ervaring hebben op het gebied van zelfontwikkeling, lichaamswerk en eventueel tantra. Je bent in staat jezelf te dragen en te reflecteren op jezelf. En je houdt ervan om jezelf in de diepte aan te kijken.

Data, tijd en locatie
De 5 avonden zijn (eens in de 3 weken) op: 10 nov, 1 dec, 22 dec, 12 jan en 2 feb van (inloop 18.30) 19.00 tot 22.00 uur in Utrecht. Je kunt er gratis parkeren.

Plus…
-Tussendoor plannen we samen 4 ZOOM meetings in van een 1 uur. Waarin ik een korte meditatie doe, we kunnen zakken en delen wat er op dat moment is.

-Een facebookgroep waar je uiting en expressie kunt geven aan je ervaringen, door te delen, schrijven, tekenen en elkaar kunt opzoeken.

Investering
De kosten voor deze serie zijn: 225 euro. Beslis je voor 13 oktober dan krijg je 25% korting op een vrouwenmassage of ander lijfwerk.

Om verzekerd te zijn van een plek betaal je van te voren voor de gehele serie. Uiterlijk 2 weken voor aanvang dient het bedrag binnen te zijn.

Snuffelen
Twijfel je of dit iets voor jou is, of wil je eerst ervaren wie ik ben, kom dan snuffelen op donderdag 27 oktober in Utrecht. De avond start om 19.30 (inloop 19.15) en we eindigen om 21 uur. De investering voor deze avond is 7,50 euro.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de serie of voor het snuffelen via een mail naar: nicolette_scholtens@hotmail.com. Heb je nog vragen dan kun je me ook bellen of mailen.

Donderdag 10 november 2022 van 19:00 tot 22:00

Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Jij aan het roer, jezelf-sturend, voelend in je lijf wat klopt.”

Ik help vrouwen en mannen met lichaamsgericht werk en Integral Pelvic Therapy om aan te komen in hun lijf zodat ze meer contact met zichzelf ervaren.

Herbronnen in de winter – 5 avonden

Meer evenementen van workin'wonder

Woensdag, 22 mei. om 09:00
Elviskind, jouw leven is van jou! – workshopserie
workin'wonder
Familieopstellingen Rouw en Verlies Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 24 mei. om 13:30
Veerkracht & verlies – een drieluik
workin'wonder
Rouw en Verlies Familieopstellingen Lichaamswerk
Vrijdag, 31 mei. om 13:00
Bekkenopstellingsmiddag in de natuur
workin'wonder
Familieopstellingen Vrouwen workshops Water ceremonie
Zaterdag, 15 jun. om 10:00
YONI talks
workin'wonder
Vrouwen workshops Systemisch werk Conscious Sexuality

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Zaterdag, 18 mei. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl