Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Welcome Home Cacao Ceremonie 2 okt

Zondag 02 oktober 2022 van 9:15 tot 11:11

Welcome Home thuishaven Horckerhof, Horckerstraat 5, 6095 NM Baexem, Nederland

Over dit evenement

Kom jij de aardse magie van een cacao-ceremonie ervaren bij Welcome Home? Ben jij aanwezig bij deze innerlijke reis naar en door jezelf? Je bent zo ontzettend welkom om je mee te laten voeren in deze ‘harts-tocht’ in de liefdevolle en veilige bedding van onze Thuishaven.

Cacao: het medicijn van het hart
Cacao drinken is een traditie die ons terugvoert naar de heilige ceremonies van de Azteken en de Maya’s. Het is een natuurlijk en oud plantmedicijn dat moeder Aarde ons schenkt. Een prachtig zachte en krachtige energie die al duizenden jaren gebruikt wordt voor helings- en bewustwordingsprocessen.

Wat maakt cacao zo krachtig? Cacao helpt ons verbinden met het hart, de ziel, onze Goddelijke essentie. Ze neemt je mee op reis. Niet een reis waarbij je van huis vertrekt, maar juist dieper thuis komt in jezelf. In ons dagelijks leven zijn we vaak naar buiten gericht: het ‘doen’, plannen maken, controle hebben, veel ‘geven’. Cacao nodigt je uit om de omgekeerde beweging te maken. Ze nodigt je uit om te ontvangen. Om jeZelf te ontvangen; de connectie te maken met de essentie van wie je werkelijk bent, vanuit je hart. Waar liggen jouw hartverlangens? Wat is de weg van jouw ziel hier op Aarde, voorbij jouw persoonlijkheid en rollen? Wat is jouw ‘harts-tocht’?

In deze reis kan cacao je ook wijzen op dat wat het leven vanuit jouw essentie in de weg staat, zoals oude (gedachte)patronen, pijnen en energieën. Ze nodigt je uit om deze liefdevol te aanschouwen en er ruimte voor te maken; om een schaal te bieden voor alles wat zich aandient en je licht er op te schijnen, zodat het weer kan stromen. Cacao kan in die zin ook jouw zelfhelerschap helder voelbaar maken. Helerschap waarmee je niet alleen ruimte maakt voor jouw ware essentie, maar je ook een weg baant voor anderen, doordat je steeds meer de trilling van ‘de liefdevolle oplossing’ belichaamt.

Moeder cacao is aards: ze brengt je ultiem in het nu en wortelt je in jouw ware essentie. En ze is magisch: ze opent lagen van bewustzijn die je diepe ervaringen, herinneringen en inzichten geven in het wonder van jouw Zijn en zelfhelerschap.

De ceremonie
De cacao-ceremonie is jouw unieke reis. In de liefdevolle stroom van de cacao, ga je op reis naar dat wat jij mag ontvangen aan inzichten, heling, vreugde en/of groei. Je gaat niet op zoek maar je laat je vinden. Het enige wat je hoeft te ‘doen’ is een intentie zetten en je te openen voor jouw ‘Zijn’. Vanuit overgave kan en mag alles ontstaan. Je kunt grote en kleine inzichten krijgen, grote en kleine ervaringen hebben. Je ervaringen kunnen fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel zijn. In de ceremonie kun je naar binnen willen keren of juist expressie willen geven aan de levensenergie die door je heen wil stromen, je stem laten horen, dansen… Een cacao-ceremonie is een viering van dit alles, van jou!

Laat je deze ceremonie meevoeren en dragen. Wij, Kelsey, DJ en Chantal, willen niets liever dan jou ondersteunen in het thuiskomen bij jezelf. We bieden een heilige, veilige en comfortabele bedding waarin jij de ruimte zult voelen om alle ruimte te geven aan jezelf. Dit doen wij door ook in volledige overgave te zijn. We stemmen af op de Bron met de intentie een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn voor dat wat nodig is aan bijvoorbeeld helende energieën, meditatie, gebed, klanken en muziek…

Kom je Thuis?
Voel je de roep? Met een hand op ons hart danken we je voor jouw toewijding en moed om jezelf te ontmoeten. De cacao ceremonie is steevast onderdeel van onze retraites maar je kunt ook deelnemen aan losse cacao-ceremonies.

Zondag 02 oktober 2022 van 9:15 tot 11:11

Welcome Home thuishaven Horckerhof, Horckerstraat 5, 6095 NM Baexem, Nederland

Over de organisatie

“The Universe brings souls together!”

Welcome Home is een plek om het leven in al haar aspecten te ervaren, om te groeien en bloeien in bewustzijn en het leven voluit te vieren!

Reviews

Sylvia

Cacao Ceremonie bij Welcome Home | Door Chantal Schenk

Een hele mooie avond beleefd tijdens deze ceremonie 💗🙏

Lees meer

Seline Van Nistelrooij

Soul, Sound & Silence | Stilte Retraite

Wauw, wat een heerlijke plek om mijn eerste stilte retraite mee te maken. Het voelde al meteen als thuis komen op deze locatie, een soort warm bad met fijne mensen. Voor mij was het heel mooi deze stilte te ervaren in mezelf en toch de verbinding te voelen met de groep. Ook heerlijk gegeten, fijn programma en alles netjes verzorgd.

Lees meer

Laurens

Soul, Sound & Silence | Stilte Retraite

Wat een heerlijke en liefdevolle stilte retraite was dit! Mooie locatie, fantastische mensen en naarmate de tijd vorderde werd in die stilte de liefde steeds meer voelbaar. De soundcirkels gaven een prachtige mogelijkheid om vorm te geven aan mijn diepere lagen die vanuit de stilte bewuster werden.

Lees meer

Welcome Home Cacao Ceremonie 2 okt

Meer evenementen van Welcome Home Bewustzijnscentrum

Zaterdag, 27 apr. om 19:30
Sweet Home Celebration
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Voorstelling Leven vieren Gatherings
Zondag, 28 apr. om 10:00
Happy Sunday
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Leven vieren Verbinding Gatherings
Woensdag, 01 mei. om 17:00
Samen Eten bij Welcome Home
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Samen eten Leven vieren Voeding
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Bewustzijnscirkel
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Bewustzijnsontwikkeling Satsang Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 apr. om 19:30
Royal Edition | Kanika Bollywood workshop | DJ Red Skywalker
Temple of Happiness
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Conscious Clubbing
Zaterdag, 04 mei. om 14:00
Mantra's, Cacao ceremonie & Soepje (Gilze, nabij Tilburg)
Magic Mantra's
Cacao ceremonie Mantra zingen Klankreis-Soundbath
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Zondag, 28 apr. om 13:00
Holy Paint - Self Love Ritual
Be Touched Community
Ritueel Innerlijke Reis Playfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl