Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrijuit vragen en staan voor je verlangens

Zaterdag 07 september 2024 van 10:00 tot 16:00

Lange Nieuwstraat 111, 3512 PG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€
๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ

- Hoe kan je vragen voor wat je het liefst zou willen รฉn....open staan voor een nee?
- Waarom kan het zo pijnlijk zijn om een 'nee' te horen op een verzoek?
- Wat is het verschil tussen een verzoek en een eis?
- Hoe kan je iemands 'nee' respecteren en tรณch voor je eigen behoeftes staan?

Tijdens deze dag zoomen we in op stap vier van Geweldloze Communicatie: het verzoek. We gaan in op hoe je een duidelijk en concreet een verzoek doet, terwijl je je behoeftes serieus neemt รฉn je open staat voor een nee. Je leert compassievol en helder je grenzen aangeven terwijl je in verbinding met de ander blijft.

We zullen meerdere oefeningen doen met voorbeelden uit je dagelijks leven. Onze workshops zijn interactief en we willen je graag de Geweldloze Communicatie (GC)-principes laten ervaren โ€“ terwijl we de theorie in de praktijk verweven. GC geeft handvatten om helemaal eerlijk te zijn en daarmee juist meer nabijheid en intimiteit te ervaren.

We geven deze dag met veel plezier samen.

Wees welkom, precies zoals je bent en je je voelt!

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ˆ๐ง๐ ๐ž:
Ik ben Inge en sinds vijf jaar geรฏntrigeerd door zowel de diepte als de dagelijkse toepasbaarheid van Geweldloze Communicatie (GC). Na een jaar cursussen te hebben gevolgd, heb ik twee keer de jaaropleiding Teaching and Embodying Nonviolent Communication gevolgd, deze drie keer geassisteerd, ik heb een jaaropleiding in conflictbemiddeling op basis van GC gevolgd en geassisteerd. Sinds 3 jaar assisteer ik internationaal gecertificeerde trainer Yoram Mosenzon. Sinds een 1.5 jaar geef workshop en cursussen in GC. Ernaast werk ik voor het Centrum voor Stembevrijding, ben ik ademcoach en doe ik een opleiding in lichaamsgerichte therapie. Ik ben gefascineerd door het raakvlak van GC, trauma en lichaamswerk.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐‰๐จ๐ซ๐ข๐ง๐๐ž:
Op 18-jarige leeftijd voor een jaar door Nieuw-Zeeland gereisd en gewerkt. Ik werd niet alleen verliefd op het land maar ontmoette daar ook mijn huidige partner. Mijn studie in onderwijs en filosofie werden verrijkt door een onverwachte reis van ouderschap op 25 jarige leeftijd. Dit leidde tot de ontdekking van Nonviolent Communication (NVC) in 2015 wat een nieuwe dimensie aan mijn leven gaf en ik mijn roeping vond in het delen van deze compassievolle communicatiemethode met anderen. In 2022, Jorinde begon www.peacetalks.nz met haar vriendin en collega Sally Prebble.

Ik heb vele cursussen gevolgd met verschillende gecertificeerde NVC trainers, waaronder een jaaropleiding in conflictbemiddeling op basis van NVC en ik de Teaching and Embodying Nonviolent Communication twee keer geassisteerd. Sinds 2020 assisteer ik Internationaal gecertificeerde trainer Yoram Mosenzon op veel van zijn trainingen.

--------------------------------------
Door: Inge Maassen & Jorinde Robbers
Inloop: 9:30 uur
Zorg dat je er uiterlijk om 9:50 uur bent, we beginnen om 10:00 uur met de workshop.

Workshop: 10:00-16:00

Locatie:
Lange Nieuwstraat 109, 3512 PG Utrecht

Ervaring:
Deze cursus is voor mensen met al enige ervaring met GC. Als je twijfelt over je ervaring, neem even contact met ons op via deingemaassen@gmail.com.

* Als je graag met deze dag mee wilt doen, maar de prijs is een barriรจre voor je, omdat je weinig inkomen hebt, neem dan contact op via deingemaassen@gmail.com. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Zaterdag 07 september 2024 van 10:00 tot 16:00

Lange Nieuwstraat 111, 3512 PG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Introductieworkshops en basiscursussen Geweldloze Communicatie en ademwerk (individuele sessies en ademcirkels).

Inge Maassen

Vrijuit vragen en staan voor je verlangens

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Dinsdag, 24 sep. om 19:15
Authentic Connection - Primary
Be Touched Community
Authentic Relating Verbinding Geweldloze Communicatie
Vrijdag, 20 sep. om 15:30
Bi+ gespreksgroep thema twijfel
Praktijk Medemens
Relaties Persoonlijke Ontwikkeling Liefde
Donderdag, 26 sep. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl