Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Zaterdag 03 augustus 2024 van 0:00 tot 0:01

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

🕑 Data en tijdstip bepaal je zelf 🕑

DIT ZIJN WIJ is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor bewuste mannen die al enkele stappen in hun persoonlijke ontwikkeling hebben gezet en klaar zijn voor de volgende verdiepingsslag. In een veilige, intieme en toch uitdagende setting bouwen we voort op jouw kleurrijke binnenwereld door je op een bewuste en authentieke manier te leren verhouden tot de buitenwereld. Dit gebeurt niet in isolatie, maar in groepsverband met in totaal drie mannen. Dit broederschap vormt zowel een veilige bedding als de wind in je zeilen om verder te groeien en te bloeien.


VOOR WIE
====================
Je weet wie je bent, wat er in je leeft en waar je voor staat. Je bent je gewaar van je gedachten, gevoelens en patronen. Met andere woorden: je hebt innerlijk bewustzijn. De praktijk leert dat het best lastig kan zijn om al het bovenstaande op dezelfde bewuste en authentieke manier naar buiten uit te dragen en daarmee ruimte in te (mogen) nemen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je je verhoudt tot (vrienden)groepen, familie(systemen) of het grotere collectief.


DE ARCHETYPES
====================
DIT ZIJN WIJ wijkt af van de gebaande paden, aangeleerd gedrag en wat sociaal-maatschappelijk wenselijk is. Het traject vertrekt vanuit jouw authentieke kern die we haarfijn uitpluizen op basis van de zeven mannelijke archetypes. De archetypes (oorspronkelijk ontwikkeld door Carl Jung en later doorontwikkeld door Ton van der Kroon) staan voor de verschillende soorten energieën en thema’s die in elke man leven. Door middel van verschillende oefeningen onderzoeken we de Koning, Wildeman, Minnaar, Krijger, Nar, Magiër en Heilige. Deze ervaring bestaat uit zowel denken, voelen als doen. Daarnaast krijg je uitgebreid de gelegenheid je ervaringen te spiegelen ten opzichte van wat de andere mannen ervaren. Hierdoor krijgen jouw nieuwe inzichten meer diepte, breedte en context.


RESULTAAT
====================
Na het afronden van DIT ZIJN WIJ kun je beter verbinding maken met de diverse mannelijke delen die zowel in jou, als in andere mannen leven. De zeven archetypes bieden handvatten om jouw leven bewust aan te gaan en vorm te geven. Je bent beter in staat om daadkrachtig en doelgericht de dingen vorm te geven die er voor jou toe doen. Dit alles gebeurt niet alleen in jouzelf, maar als onderdeel van een groter geheel waar je mee in contact staat. Na het afronden van het traject voel je je vrijer om ruimte in te nemen binnen dit grotere geheel, waar je je op een bewuste en authentieke manier tot gaat verhouden.


BEGELEIDER
====================
Over de coach, Gilius Kreiken, eigenaar van Reuzehulp Coaching:
Hoi, mijn naam is Gilius en ik... ben een beetje anders. Ik ben 2,07 meter lang, hoogbegaafd, hoogsensitief én polyamoureus; allemaal kenmerken en eigenschappen die buiten de kaders van het “normale” vallen. Dit maakte mij op jongere leeftijd een makkelijk doelwit om te pesten. Mede hierdoor is mijn reis naar binnen relatief vroeg begonnen. Deze reis heeft mij geholpen mijn eigen psyche beter te begrijpen en daarmee ook die van anderen. Deze mix van eigenschappen, in combinatie met diverse opleidingen, stelt mij in staat om jou te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling.
Je bent van harte welkom bij DIT ZIJN WIJ, precies zoals je bent!


PRAKTISCHE INFORMATIE
====================
- DIT ZIJN WIJ bestaat uit tien sessies van twee uur, waarin per sessie een mannelijk archetype naar voren komt. De eerste sessie dient ter kennismaking met de groep, de middelste sessie is een open sessie/free format, en tijdens de laatste sessie sluiten we het traject af met een passend ritueel. De sessies vinden eens per twee weken plaats. De groep bepaalt de dag en het tijdstip.

- DIT ZIJN WIJ is bedoeld voor mannen met ervaring in persoonlijke- en/of zelfbewustzijnsontwikkeling. Daarnaast, sta je open voor concepten als chakra’s, energieën en zingeving.

- De investering voor DIT ZIJN WIJ bedraagt €950. Via Hipsy kun je je plek in het traject reserveren door een aanbetaling van €237,50 (25%) te doen. Ik verwacht dat je het restant van €712,50 (75%) uiterlijk twee weken voor de aanvang van het traject voldoet. Er is een mogelijkheid om het restant in twee gelijke delen te betalen.

- Na het aanschaffen van een ticket voor DIT ZIJN WIJ is er de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij, Gilius Kreiken, te plannen. Het doel van dit gesprek is om kort kennis te maken, je meer informatie over het traject te geven en jouw vertrekpunt, behoeften en wensen in kaart te brengen. De afspraak kun je zelf plannen via https://www.calendly.com/reuzehulp.


CREDITS
====================
💬 Tekst door Robin Dorhout Mees (Soulfull copywriter)
🎨 Afbeelding door Joost van Leeuwen

Zaterdag 03 augustus 2024 van 0:00 tot 0:01

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Ieder gedrag was ooit de beste keuze”

Persoonlijke ontwikkeling voor mannen

Reviews

Joeri Jansen

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Wat een bijzonder traject! Het heeft mij echt veel gegeven. Het samenop groeien met een fijn klein groepje. Je leert elkaar echt kennen zo. Nieuwe inzichten in mijn eigen patronen. Maar bovenal het pinpointen van mijn huidige missie, inc. concrete stappen daarin. Gilius kent zijn stof en is daarnaast bijzonder creatief en gedreven in het creëren van bijpassende ervaringen middels praktische oefeningen. Ook vind ik hem professioneel en heeft hij aanstekelijk veel plezier in het aanbieden van de materie en oefeningen. Goede balans tussen theorie en praktijk. Dikke aanrader!

Lees meer

Joost Bakker

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Wow... Ik voel mijzelf zeer dankbaar dat ik aan dit traject heb mogen mee doen. Het heeft mij vriendschap, broederschap, inzicht, uitdaging en spiegels gegeven die ik wilde en/of nodig had. Het heeft mij in een ontspannen en veilig omgeving dieper mogen laten gaan in het verhelderende thema van archetypes die waardevol zijn om aan te raken op een conceptueel en gevoelsmatig niveau. Ik zou dit zo nogmaals doen omdat het altijd weer leerzaam zal zijn en het mij heeft geholpen om te weten waar ik in perspectief sta in vergelijking tot deze archetypes in mijzelf. Thanks Gilius

Lees meer

Jeroen Beekman

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Gilius weet fijngevoelig aan te voelen hoe hij deelnemers individueel kan prikkelen, en brengt dat ook weer in contact met de groep als geheel. Geen zweverige praat, maar een stevige hand in de rug. De archetypes fascineren me mateloos. Ik ga graag voor een vervolg!

Lees meer

DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband

Meer evenementen van Reuzehulp

Dinsdag, 24 sep. om 19:15
DIT ZIJN WIJ – Mannencoaching in groepsverband
Reuzehulp
Mannen Workshops Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Woensdag, 25 sep. om 20:00
Vadercirkel: pappa, kom je spelen?
Marloes Craenen Vadercoaching
Bewust Ouderschap Vaderschap Mannencirkels
Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Mannencirkel Amersfoort - Thema Seksualiteit & Intimiteit
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 04 okt. om 19:00
Mannencirkel Amersfoort - Thema Seksualiteit & Intimiteit
Reuzehulp
Mannencirkels Mannen Workshops Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 11 sep. om 19:00
6 Lessenreeks: Thai Qi, De Spirituele Kracht van Vechtsport in Dans.
Khulana
Lichaamswerk Traject Martial Arts
Vrijdag, 20 sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Zaterdag, 21 sep. om 09:30
Tantric Awakening Festival - Indian Summer Edition 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Maandag, 30 sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl