Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

6-daagse opleiding Trauma Release Coach

Dinsdag 08 oktober 2024 om 12:00 tot zondag 13 oktober 2024 om 12:00

Limburg, Nederland

Over dit evenement

๐–๐จ๐ซ๐๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง๐๐ž ๐“๐ซ๐š๐ฎ๐ฆ๐š ๐‘๐ž๐ฅ๐ž๐š๐ฌ๐ž ๐‚๐จ๐š๐œ๐กยฎ - Nieuw in Nederland en Belgiรซ - 6-daagse opleiding

Het is nu de tijd om op te staan, want jouw hulp is broodnodig! De wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg blijven maar groeien, met alle nadelige gevolgen van dien.

Veel mensen moeten onnodig lang wachten voordat ze de hulp krijgen die ze zo hard nodig hebben. Deze lange wachtperiodes verhogen vaak de drempel om รผberhaupt om hulp te vragen, wat kan leiden tot verergering van problemen, klachten en symptomen. Maar dat is niet nodig.

Als gediplomeerd en erkend Trauma Release Coachยฎ ben jij de brug tussen klachten en een beter leven. Dit is een professional die gespecialiseerd is in het helpen van mensen om traumatische ervaringen te verwerken en te genezen.

Een Trauma Release Coachยฎ is getraind in verschillende technieken en benaderingen om mensen te begeleiden bij het loslaten van de emotionele en fysieke gevolgen van trauma, waaronder PTSS (Posttraumatische Stressstoornis) en andere trauma-gerelateerde aandoeningen. Ze spelen een essentiรซle rol in het ondersteunen van mensen op hun reis naar herstel en welzijn na traumatische gebeurtenissen.

Deze opleiding omvat een diepgaande verkenning van het coachen voor, tijdens en na Somatisch Trauma Therapy zoals BRTTยฎ of TRBยฎ. Het is een reis naar de kern van traumaverwerking, waarbij we de vaardigheden ontwikkelen om de taal van trauma te begrijpen - wat onze cliรซnten ons vertellen en soms juist niet.

Deze opleiding gaat verder dan alleen het aanleren van technieken; het gaat over het ontwikkelen van het vermogen om te navigeren door de emotionele en soms verwarrende reis die trauma met zich meebrengt.

Als coach leren we hoe we onze cliรซnten kunnen begeleiden door momenten van verwarring, emotionele uitdagingen en soms zelfs onverwachte openbaringen. We begrijpen dat trauma niet altijd lineair is en dat herstel gepaard gaat met ups en downs.

Een essentieel onderdeel van deze opleiding is het leren herkennen van signalen en cues van onze cliรซnten. Is de cliรซnt verward? Overweldigd door emoties? Heeft de cliรซnt tijdens de therapie verontrustende beelden ervaren of is er diepgaand inzicht gekomen, zelfs over de dader? We leren hoe we de juiste tools kunnen bieden aan onze cliรซnten op basis van hun behoeften en situatie.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐“๐ซ๐š๐ฎ๐ฆ๐š ๐‘๐ž๐ฅ๐ž๐š๐ฌ๐ž ๐‚๐จ๐š๐œ๐กยฎ ๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐›๐ž๐๐จ๐ž๐ฅ๐:
-Artsen, psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, en andere professionals in de gezondheidszorg
-Lichaamswerkers en Lichaamstherapeuten
- (adem) Coaches ( beginnend / gevorderd )
-Personen werkzaam in de politie- of militaire sector
-Osteopaten, Kinesisten en Massagetherapeuten
-Leraren en Zorgkundigen
enz

Deze therapie is effectief gebleken bij zowel mentale als lichamelijke klachten en problemen. Je hebt de kennis en vaardigheden om mensen te helpen herstellen en hun leven te verbeteren.

Dus, sta op en maak het verschil!

Meer informatie aanvragen via info@inner-journey.nl

Dinsdag 08 oktober 2024 om 12:00 tot zondag 13 oktober 2024 om 12:00

Limburg, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Het is nu de tijd om op te staan, want jouw hulp is broodnodig!”

Opleidingsinstituut voor Trauma Release & Breathwork - Opleidingsinstituut voor Trauma Release Coach - Opleidingsinstituut voor Procesbegeleider

1. Kies je tickets
6 daagse opleiding TRCยฎ

โ‚ฌ 4.995,00
Inclusief โ‚ฌ 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
โ‚ฌ 0,00
Totaal:
โ‚ฌ 0,00
6-daagse opleiding Trauma Release Coach

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 24 sep. om 09:30
Opleiding Verbonden Ademhaling voor Professionals
LifeBizz
Opleiding Ademwerk Adem
Maandag, 28 okt. om 10:00
KUNDALINI Activation Facilitator Training | IRELAND | OCTOBER
Kundalini Touch
Kundalini activatie Opleiding Energiewerk
Woensdag, 18 sep. om 19:30
Leer Didgeridoo Spelen
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Adem Soundhealing Persoonlijke Ontwikkeling
Donderdag, 12 sep. om 19:30
PLAY! Zwolle Basiscursus Tantra 12-9, 19-9, 26-9,3-10
Play Zwolle
Tantra Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl