Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Systemisch werk voor Professionals

Zondag 26 mei 2024 van 15:00 tot 18:00

Linnaeushof 94a, 1098 KT Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Van Buzz woorden naar diepgang

Je hebt een mooie carrière, huis, wel/geen leuke partner en misschien ook al kinderen of huisdieren. Kan niet beter toch?

Of toch wel? Netflix heb je inmiddels wel uitgekeken, je wordt af en toe gek van die collega’s of die langzame transformaties binnen je bedrijf. Veel buzz woorden, maar je ervaart weinig diepgang of betekenis.

Wat doe je nou eigenlijk in deze baan? Bied je hiermee iets moois voor je kinderen voor later? Of zou je graag kinderen willen krijgen maar heb je nog geen partner of blijkt het krijgen van kinderen een grotere uitdaging dan verwacht?

Je hebt weleens gehoord van yoga, NLP en mindfulness. Dat klinkt allemaal best interessant, maar het moet niet te zweverig worden.

Herkenbaar? Dan hebben we een aanbieding voor je! Wij, Iris en Iris nodigen je graag uit voor een zondagmiddag met systemisch werk. Wij hebben beide een nuchtere achtergrond en werk(t)en voor grote bedrijven (als advocaat en als engineer). Wij hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding over systemisch werk en laten jullie graag kennismaken met de kracht daarvan!

We nemen je die middag 3 uurtjes mee en gaan dan aan de slag met verschillende werkvormen; niet met ons brein, maar juist via ons lichaam, of te wel, werken met intuïtie (onderbuikgevoel).

Deze middag zal je helpen antwoorden te krijgen op persoonlijke vragen binnen werk of privé. Denk hierbij aan vragen als: ‘waarom heb ik moeite met het aangeven van grenzen binnen werk en privé?’ Of ‘Waarom heb ik nou zo vaak gedoe met mijn partner/collega’s?‘ of ‘Waarom heb ik nou nog geen promotie gehad terwijl iedereen zegt dat ik goed werk lever?’.

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je in via de onderstaande link en dan zien we je graag!

De locatie is in de Zoetmulderzaal van de Hof Kerk op de Linneaushof. We zullen zorgen dat de ingang goed herkenbaar is.

Zondag 26 mei 2024 van 15:00 tot 18:00

Linnaeushof 94a, 1098 KT Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

Ik organiseer nuchtere events met een spiritueel tintje. Hiermee hoop ik dat jij net als ik met meer liefde en diepte in je leven kan ervaren.

Systemisch werk voor Professionals

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 24 sep. om 18:30
(Sold out) Tantra series ~ POLARITY ~ Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Persoonlijk Leiderschap Energiewerk
Vrijdag, 11 okt. om 18:00
Mannen Initiatie training: Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger
Stichting Mankind Project Nederland
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Inwijdingen
Zaterdag, 10 aug. om 09:45
Familieopstellingen Augustus 2024
Leefgierig
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Maandag, 05 aug. om 19:00
Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Authentic Relating Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl