Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel met live muziek en lichaamswerk

Zondag 19 mei 2024 van 13:30 tot 16:30

Koekoeklaan 14, 2566 JS Den Haag, Nederland

Over dit evenement

Kom bij ons ademen in een ademcirke1 zoals we hem zelf zouden willen ontvangen....

Janneke en Mewis brengen samen een vracht aan ervaring. De afgelopen jaren hebben we al heel wat ademsessies, cirkels en ceremonies mogen begeleiden. Van intiem 1 op 1, tot 10 mensen in een cirkel en zelfs 90 mensen tegelijkertijd in enorme kerken in Amsterdam.

Sinds enkele maanden hebben we de beschikking over onze eigen fijne groepsruimte in Den Haag, en daarmee hebben we de mogelijkheid om nu echt alle kennis en ervaring in te zetten voor precies dat: het neerzetten van de perfecte Ademcirkel.

Hoe ziet de perfecte ademcirkel er volgens ons uit?
1. Veiligheid en de kwaliteit van de begeleiding
2. Aandacht voor ademtechniek
3. Verdiepend lichaamswerk
4. Ceremonie
5. Muzikale begeleiding
6. Gericht op integratie

Veiligheid en de kwaliteit van begeleiding
De belangrijkste voorwaarde om jezelf in een ademcirkel te kunnen ontmoeten: je veilig voelen. De mate waarin je je veilig voelt heeft in belangrijke mate te maken met de begeleiding. De cirkels worden begeleid door Janneke en ikzelf, belichaamde vrouwelijk en mannelijke energie. Beide gecertificeerd in ademwerk, trauma en de-armouring bodywork. Samen brengen we bijna twee decennia aan ervaring op gebied van ademwerk, meditaties, ceremonie en lichaamswerk. In zowel 1 op 1 sessies als het werken met groepen. We werken daarnaast in kleine groepen met maximaal 7 deelnemers. Dat betekent veel persoonlijke aandacht.

Aandacht voor ademtechniek
Alleen met de juiste ademtechniek haal je het maximale uit een ademsessie (en uit je leven) We besteden dus nadrukkelijke aandacht aan het brengen van bewustzijn op ademtechniek. Alleen zo kan je nieuwe velden van bewustzijn verkennen.

Verdiepend lichaamswerk
Zowel Janneke als Mewis zijn beide naast ademcoach ook de-armouring facilitator en werken vanuit dat vakgebied met aanwezige aanraking op drukpunten om het lichaam uit te nodigen spanning los te laten en energie weer te laten stromen.

Ceremonie
Een ademsessie is echt heel iets anders dan bijvoorbeeld een gymles, cursus of afspraak bij een therapeut. Hoewel veiligheid, techniek en kennis essentiële voorwaarden zijn, liggen het mysterie en de heling op een ander, dieper niveau verborgen. De juiste setting is hiertoe enorm belangrijk. Omdat de cirkels plaatsvinden in "de Essentie" en dit onze eigen ruimte is, hebben we volledige controle over de energie die we in de ruimte creëren. Een lichte, warme en geborgen ruimte waar jij en je lichaam zich optimaal kunnen ontspannen en waar tevens de ruimte is voor het onbekende.

Muzikale begeleiding
Al onze cirkels worden tijdens de integratiefase begeleid met live muziek, gitaar en zang.

Gericht op integratie
Zelfs als je nog nooit een ademreis hebt gemaakt, kan een eerste cirkel "mind-blowing" zijn. Onze primaire intentie is echter altijd dat iedere ervaring leidt tot werkelijke transformatie: een verbetering van jouw verbonden leven.
We sturen je vooraf een link naar een formulier waarin we een beeld van je krijgen en we het proces in gang zetten. Na afloop ontvang je een bericht met integratietips en eventueel persoonlijke observaties die we je willen meegeven.



Algemeen:
Een ademcirkel is een ademsessie in groepsverband. De groep zorgt voor een krachtig veld, wat uitnodigend en ondersteunend werkt voor jouw eigen proces. Tijdens de ademcirkel werken we met de verbonden adem; een krachtige ademtechniek die je van je hoofd naar je hart brengt en in contact brengt met diepere lagen in jezelf. De ademsessie kan je helpen om ruimte te maken, spanning los te laten en een diepe verbinding te ervaren met jezelf.

Voor wie is deze Cirkel?
Voor iedereen die dieper wil verbinden met zichzelf. Ruimte wil maken en spanning loslaten. Energie wil laten stromen. En voor iedereen die in contact wil komen met zijn/haar eigen wijsheid, (zelf)liefde, vertrouwen en kracht.

Contra indicaties
Een ademcirkel kan een intense ervaring zijn. Wanneer een of meer van de volgende indicaties van toepassing zijn op jou, neem dan even contact met ons op, we kijken dan in overleg of (eventueel aangepast) ademwerk geschikt is: zware astma, hart- en vaatziekten, paniekaanvallen, epilepsie, hoge bloeddruk. Als je antidepressiva of antipsychotica slikt. Of als je zwanger bent.

Hoe ziet een ademcirkel eruit?
Onze ademcirkel duurt ongeveer 3 uur en start met grondend lichaamswerk gevolgd door een meditatie waarin je contact maakt met je intentie. Na de meditatie is er ruimte om je intentie te delen. Voordat we beginnen met ademen besteden we aandacht aan wat je kunt verwachten en hoe je de techniek kunt toepassen.

Tijdens de ademsessie werken we, altijd na toestemming, met drukpunten om de sessie te verdiepen. De integratiefase wordt ondersteund door live muziek voor de ultieme ontspanning.

De cirkel wordt afgesloten met een korte sharing.

Zondag 19 mei 2024 van 13:30 tot 16:30

Koekoeklaan 14, 2566 JS Den Haag, Nederland

Over de organisatie

Breathwork circles, full moon women circles with cacao & live music. I create spaces to remember, feel and express your authentic Self.

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met cacao & live muziek

Super mooi, veilig en krachtig. Wat een mooie vrouwen en zo fijn begeleid door Janneke.

Lees meer

Ademcirkel met live muziek en lichaamswerk

Meer evenementen van Janneke Krijgsman Adem & Coaching

Zaterdag, 25 mei. om 18:45
Volle maan Vrouwencirkel
Janneke Krijgsman Adem & Coaching
Cacao ceremonie Live muziek Vrouwencirkels
Zondag, 09 jun. om 13:30
Ademcirkel met live muziek en lichaamswerk
Janneke Krijgsman Adem & Coaching
Ademwerk Ademcirkel Live muziek
Zaterdag, 22 jun. om 18:45
Volle maan Vrouwencirkel
Janneke Krijgsman Adem & Coaching
Cacao ceremonie Live muziek Vrouwencirkels
Zondag, 07 jul. om 13:30
Ademcirkel met live muziek en lichaamswerk
Janneke Krijgsman Adem & Coaching
Ademwerk Ademcirkel Live muziek

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:00
Ademceremonie | adem & live muziek
De reis naar binnen | Caroline Thijs
Ligconcert Live muziek Ademwerk
Donderdag, 12 dec. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in HENGELO ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨ Summer Celebration 2024 ✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Zondag, 17 nov. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in HILVERSUM ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl