Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Connective Shibari Basics

Saturday 22 June 2024 van 15:30 tot 18:30

Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Spelen met shibari (touw) is superleuk, een beetje spannend en vooral ook een fijne manier om te verbinden met een ander persoon. Je kan het gebruiken om te oefenen met overgave en helemaal te zakken in wat er in je leeft, of om te experimenteren met kracht en leiderschap.

In deze middag gaan we experimenteren met shibari op een verbindende manier met ruimte voor kwetsbaarheid, sensitiviteit en intimiteit. We gebruiken het touw om verbinding te maken met wat er speelt van moment tot moment.

Door te vertragen en te verbinden met wat ons plezier geeft (follow your joy!) creëren we ruimte voor spelend onderzoek.

Dit kan heel speels zijn, maar ook sensueel, meditatief, of wat er ook opkomt.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die enigszins bekend zijn met onderwerpen als mindfullness/tantra/bewustzijn, maar nieuw in shibari/rope play.

In deze workshop leer je:
- Belangrijke basis dingetjes over shibari
- Basis knoop (column tie)
- Manieren om met iemand te verbinden mbv het touw
- Sensual play met touw
- Basic consent theorie en zelfzorg.

Wat niet te verwachten:
x in de workshop is geen naaktheid of aanraking/stimulering van genitaliën.

Deze avond is zowel voor singles als koppels. Gedurende de middag doen we verschillende oefeningen. We zullen regelmatig wisselen van partners, maar als je als koppel samen wilt blijven kan dat ook.


🌹 Locatie: 🌹
Amsterdam Osdorp
Full adres upon buying ticket.

🌹 Prijs: 🌹
40 euros normal ticket
60 euros duo ticket

🌹 Taal: 🌹
NL/En hangt af van de deelnemers
Indien iedereen Nederlands spreekt is het event in het NL.

Wat anderen zeggen:

''Onlangs het Shibari event van Kim mogen bijwonen. En het was fantastisch. Ze creëert een veilige en relaxte omgeving, waar je jezelf kan/mag zijn.
Ze geeft duidelijk les en laat voorbeelden zien van wat er mogelijk is. En uiteraard krijg je de kans om het ook te oefenen op elkaar.'' - Martijn

''Hele mooie avond. Een thema (shibari) wat voor mij nog nieuw was, heeft Kim op een fijne wijze met de groep gedeeld. Met lichtheid, humor en veiligheid. Supertof om op zo'n manier kennis te maken. Veel dank en ik kom graag weer terug bij een volgende workshop!'' - Esther

About Kim:
Kim is an intimacy coach and sensualist. She has been walking the path of tantra since 2016 and has experimented with conscious kink since 2020. She has followed several trainings in both areas, including the School of Shakti’s year training and facilitator training, a course in Tantric Domination, a course in Shibari, and an extensive course in Tantric Dance. Currently, she is taking training in body-oriented psychology. She has lived in and visited several tantric communities on her travels and has been giving workshops and sessions on and off for several years.
In the past three years, her healing journey included exploring power dynamics and rope-play (shibari), which brought her attention to the great potential it has to play and have fun with while integrating more parts of herself. Allowing her to become a better human along the way.Saturday 22 June 2024 van 15:30 tot 18:30

Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

“Creating spaces for intimate, playful and healing encounters. 🌙”

Tantra | Shibari | Sensuality | A temple space for healing, intimacy & play.

Reviews

Niels

Sensual Play Party: Kinksterfest (SOLD OUT)

Leuke groep, speelse begeleiding, heerlijke dag gehad! Vond het heel fijn dat er verschillende ruimtes waren (zodat je tijdens het masseren niet werd afgeleid door impact play bijvoorbeeld).

Lees meer

Sandra Kennis

Sensual Play Party: Kinksterfest (SOLD OUT)

De locatie en de deelnemers waren top!! De duur en de indeling van de mogelijke workshops, waren ook fantastisch. Echter, de startoefeningen en het vele gegiechel van Kim en Kiara, vond ik heel niet prettig. Dat had voor mij alles geen toegevoegde waarde.

Lees meer

Anoniem

Sensual Play Party: Kinksterfest (SOLD OUT)

Ik heb een hele mooie en bijzondere ervaring gehad waar ik erg dankbaar voor ben. Voor mij was het helemaal nieuw. Ik had van te voren weinig beeld van wat ik kon verwachten en vond het erg spannend, maar de organisatoren wisten een hele prettige en veilige sfeer neer te zetten, waarin ik me vrij voelde om te doen wat voor mij op dat moment goed voelde. Ik ben heel blij en dankbaar voor mijn ervaring en veel lof voor de organisatoren. Als ik toch een verbeterpunt moet noemen, zou ik het prettig hebben gevonden om in het begindeel één of meer oefeningen te doen waarin je in korte tijd veel mensen leert kennen, bijvoorbeeld korte ontmoetingen met oogcontact of dans, zodat je in korte tijd kunt voelen bij welke mensen je je prettig voelt of een klik hebt. Ik had graag meer contact gehad met nieuwe mensen, maar dat is ook spannend als je verder niemand kent. Wellicht kunnen de organisatoren dat ook een beetje stimuleren hier en daar met een bepaalde oefening of suggestie om de drempel te verlagen. En jammer dat er niet op korte termijn eenzelfde kinkster fest komt. Ik zou me zeker direct weer aanmelden ☺️

Lees meer

Connective Shibari Basics

Meer evenementen van Healing Movements

Sunday, 08 Sep. om 14:45
Sensual Play Party: The way of the heart
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Saturday, 07 Dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Thursday, 26 Sep. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl