Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dagretraite Bosbaden/EcoNIDRA & Massage

Vrijdag 06 september 2024 van 14:00 tot 22:00

Jagershuis - Landgoed Bleijendijk, Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught, Nederland

Over dit evenement

Kom jij ook ontspannen en opladen op een ultiem diep niveau? De combinatie van Bosbaden (Shinrin-yoku) en een heerlijke massage is een uiting van ware liefde voor jouw lichaam, geest en emoties, de natuur en jouw innerlijke natuur.

Wij brengen de middag en avond samen door op een prachtige, stille locatie midden in de natuur. Deels buiten op het prachtige privé landgoed, deels binnen in de mooie antroposofische yogazaal van het Jagershuis waar je vanzelf al tot rust komt. Tijdens deze dagretraite die je helpt vertragen en ontspannen, door uit je gefachtwn en in je gevoel te komen, word je begeleid door bosbadgids Kat Novotna en massagetherapeut Naomi Borkelmans.

Kat over bosbaden:
"Bosbaden (ook bekend als Shinrin-yoku) is een oorspronkelijk Japanse manier om je te helpen uit je hoofd te komen en via versterkte zintuiglijke waarneming en de natuur rust in het hier en nu te vinden. In Japan is deze methode ontstaan als een krachtig middel voor stressreductie, om ons zenuwstelsel te kalmeren en burn-out en chronische stress-gerelateerde klachten te voorkomen en te behandelen. De kracht van het bosbaden zit in de combinatie van vertragen, verbinden en de effecten van de natuur op ons lichaam en brein ervaren. Als we onze drukke monkey mind tot rust brengen, dan geven we de natuur een kans om ons te helpen. Tijdens bosbaden geven mensen niet alleen een krachtige boost voor hun gezondheid, weerstand, welzijn, focus en creativiteit, maar komen er vaak ook inzichten naar boven van verrassende diepgang."

Naomi over haar massages:
"Binnen Light and Loose laat ik volwassenen ontspannen en met een gevoel van vrijheid door het leven gaan. Ik krijg namelijk energie van te zien hoe mensen een moment voor zichzelf gunnen, ervan genieten om meer in het moment te leven en vrij door het leven gaan zoals zij dat zelf willen. Vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vind ik het waardevol om lichaamsmassages te geven. Op die manier laat ik mensen ervaren hoe fysieke ontspanning ook een positieve invloed heeft op mentale rust en vrijheid."

De unieke combinatie van bosbaden en massages helpt je rust in je hoofd te creëren en de verbinding weer te voelen met de natuur die je bent. Het gevolg: je kan de signalen van jouw eigen lichaam en de stem van je hart weer beter horen! De belichaamde rust heeft zoveel voordelen voor jezelf maar ook voor je omgeving en voor je werk. Een beter cadeautje aan jezelf geven kan bijna niet!

Wat je kan verwachten:
- Warme welkom
- Bosbaden
- Massage
- Deelcirkels
- Potluck avondeten: Iedereen mag iets lekkers meenemen om te eten en te delen (voel je niet verplicht om iets mee te nemen mocht het niet lukken, er zal genoeg zijn)
- Reflectief Schrijven, Sit spot, tijd voor stilte, tijd voor jouw me-time
- Afronding en Integratie

Geen ervaring met bosbaden, massage of meditatie nodig. Geen goede fysieke conditie of extra spullen nodig. Jij bent welkom zoals je bent!
🙃✨️💚🌿🌏


Jouw investering voor de dagretraite met Bosbaden en Massage: 149,- euro.

Meer informatie:
https://waybackhome.info/
https://www.lightandloose.com/

Met een open hart, 💚
Kat en Naomi

Vrijdag 06 september 2024 van 14:00 tot 22:00

Jagershuis - Landgoed Bleijendijk, Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught, Nederland

Over de organisatie

“Match your heartbeat to the beat of the universe. Match your nature with Nature.”

Hoe zou je leven eruitzien als je echt uitgerust bent? De natuur als partner voor meer rust, vitaliteit, verbinding en transformatie.

In samenwerking met

Light and Loose | Naomi Borkelmans

Reviews

Inge

Learn Nature-Based Relaxation Tools for your Clients and for Yourself

Thank you Kat, first for just being you :-) and the love that you are spreading that way. And thanx for the overview of nature based relaxation tools and the short EcoNIDRA session that you gave us. I noticed my heart opening up which was my sign to enter the online EcoNIDRA Teacher training. I’m looking forward to it!

Lees meer

Louise Bowditch

Learn Nature-Based Relaxation Tools for your Clients and for Yourself

I loved Kat's gentle delivery of this workshop. She delivered some great information in a simple yet knowledgeable way and her passion and love for this subject shone through. I especially enjoyed the taster of EcoNIDRA at the end of the session - I went deep even in a short time! Thank you Kat. Louise x

Lees meer

Joost Van Pagee

Gratis EcoNIDRA & Wat het inhoudt om EcoNIDRA teacher te zijn

Dank je Kat. Wat een hartverwarmende zachte kracht heb jij. Ben jij. Ik kan volledig ontspannen van en tijdens jouw EcoNidra sessie. Je stelt me volledig op mijn gemak en mede daardoor mag ik helemaal zakken en thuiskomen bij mezelf. Alles in mij ontspant. Ik voel vrede in mijn lijf en geest. Ik voel vrijheid en rust. Ik voel en ervaar stilte in het zijn en mogen zijn. Ik ben fan van jou Kat en ook van de EcoNidra. Dat wat jij deelt en uitdraagt, is precies wat de aarde en wij allemaal nodig hebben. AHO

Lees meer

Dagretraite Bosbaden/EcoNIDRA & Massage

Meer evenementen van EcoNIDRA™ | Way Back Home

Woensdag, 25 sep. om 10:00
EcoNIDRA™ Teacher opleiding - Dragonflies 2
EcoNIDRA™ | Way Back Home
Opleiding Natuur Yoga

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 22 dec. om 13:30
Yule Midwinter Festival
Kasteel de Schans
Festivals Equinox/Zonnewende Natuur
Zaterdag, 05 okt. om 12:00
Introduction to the art of touch & Thai Massage Weekend
The House of Maitri
Massage Therapie Healing
Zaterdag, 09 nov. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Zaterdag, 21 sep. om 10:00
(H)art Retreat
Sunny somewhere
Creativiteit Lichaamswerk Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl