Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stress Less Cursus - dé combi tussen yoga en wetenschap

Zondag 01 september 2024 van 14:00 tot 16:30

YogaNoord, Dorpsstraat 50, 6678 BJ Oosterhout, Nederland

Over dit evenement

Hej Stresskip! ;)

Heb je het gevoel dat stress je leven overneemt? Voel je je overweldigd, moe en uit balans? Dan is het tijd om iets aan te pakken dat jouw welzijn en levenskwaliteit echt verbetert. De Stress Less Cursus biedt je de tools en begeleiding die je nodig hebt om stress te verminderen en veel meer rust te ervaren.

Wat maakt de Stress Less Cursus zo uniek en effectief? Het is een all-in holistische benadering die minder stress zowel belicht vanuit je lichaam als vanuit je brein. Tijdens de cursus leer je wetenschappelijk onderbouwde technieken die we combineren met de eeuwenoude wijsheid van de yoga, allemaal gericht op het herstellen van balans en het creëren van innerlijke rust. Je gaat snappen waarom dingen wel of niet werken, waardoor het toepassen van wat je leert veel logischer wordt.

Voor wie?
Deze cursus is zowel geschikt voor mensen die al yoga ervaring hebben (dus ook voor yogadocenten die op zoek zijn naar meer wetenschappelijke achtergrond over de werking van yoga!) als voor mensen voor wie yoga nog minder bekend terrein is.

Tijdens deze cursus ontdek je onder andere krachtige ademhalingstechnieken om stress direct te verminderen, zelfregulatietechnieken om lichaam en hoofd te kalmeren, mindfulness-praktijken om in het hier en nu te leven en natuurlijk ook TRE, een lichaamsgerichte stressverminderingsvorm waarbij je niks hoeft te analyseren of te bepraten. Super fijn als je merkt dat praten bij een psycholoog je nog niet veel heeft opgeleverd. Daarnaast beweeg je je soepel op de yogamat en krijg je inzicht in hoe je brein en je gedachten je soms zo in de weg kunnen zitten. Dit alles met als doel je te helpen meer ontspannen te leven.

De cursus vindt plaats op de volgende zondagen, van 14.00-16.30 uur bij YogaNoord, Dorpsstraat 50 in Oosterhout
- 1 & 22 september
- 13 oktober
- 3 & 24 november

Stel de ontspanning niet langer uit en schrijf je vandaag nog in voor de Stress Less Cursus. Ben je er snel bij, dan betaal je geen 395 maar de early bird prijs van 350 euro. Deze early bird prijs is geldig tot 1 juli.

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de inhoud per sessie + reacties van mensen die je voor zijn gegaan op http://www.zyn-yoga.nl/stress-less/

Zondag 01 september 2024 van 14:00 tot 16:30

YogaNoord, Dorpsstraat 50, 6678 BJ Oosterhout, Nederland

Over de organisatie

“Stress verdwijnt niet door erover na te denken. Ontspannen is de enige oplossing”

ZYN is er voor iedereen die wel wat meer ontspanning in z'n leven kan gebruiken :) via yoga, stress less workshops en Tension & Trauma Release (TRE®)

Stress Less Cursus - dé combi tussen yoga en wetenschap

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 09:00
Herfstbosbad - May the trees be with you
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving
Bosbad -Shinrin Yoku Natuur Mindfulness
Dinsdag, 22 okt. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniëlle Uriël in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Zaterdag, 21 sep. om 13:30
Hangmat yoga & Klankbad
Shakti Sounds
Soundhealing Yoga Klankreis
Zondag, 22 sep. om 13:00
Yoga & Art mini retreat: Equinox 'Transformation'
Move to Art/ Drops of Yoga
Yoga Meditatie Creativiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl