Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mannencirkel

Dinsdag 24 september 2024 om 19:19 tot dinsdag 22 oktober 2024 om 22:00

Leeuwarden, Nederland

Over dit evenement

De vijf-weken mannencirkel is een verbond tussen zes mannen voor in ieder geval vijf weken. We komen één keer per week bij elkaar in de Garden Temple in Leeuwarden (10 minuten lopen van het station). Binnen de mannencirkl creëren we een veilige plek, waar je kwetsbaar mag zijn en waar we elkaar helpen om te groeien. Vijf weken lijkt kort, maar dit is slechts het begin van de transformatie. Het begin is vaak het lastigst, dus dit doen we samen. In de eerste bijeenkomst besteden we aandacht aan jouw DOEL. Wat wil jij veranderen om een betere man te worden? Dit kan van alles zijn… ik ga hier geen voorbeelden noemen omdat jij diep van binnen wel weet welke patronen of gedragingen in jou uiteindelijk niet helpend zijn. Samen dragen we de verantwoordelijkheid, en het diepe besef van broederschap kan je echt helpen om een bepaalde bladzijde om te slaan. In de volgende bijeenkomsten gaan we hier op door. Er is een programma, maar afhankelijk van wat er nodig is kan dit veranderen. Zaken die voorbij kunnen komen zijn; gezamenlijk mediteren, ademwerk, delen en luisteren vanuit het hart, primal expression, stilte, lichaamswerk, innerlijk-kind werk, visualisaties, dansen, zingen… . Ook gedurende de dagen tussen de mannencirkels houden we contact.

De volgende vijf-weken mannencirkel start op dinsdagavond 24 september 2024 om 19:19 uur, en daarna nog vier weken op hetzelfde moment (1, 8, 15 en 22 oktober). Een mannencirkel duurt, afhankelijk van wat zich aandient, zo’n twee uur. Deelnemen kost je tussen de €100 en €200 voor de complete rit, afhankelijk van wat goed voelt voor jou. Voor aanmelding of vragen kan je me een bericht sturen.

Ervaringen van deelnemers aan de vijf-weken mannencirkel:

“Dankbaar voor de mooie mannencirkel die we met elkaar hebben mogen beleven. Ik voelde me veilig en vrij om te delen wat mijn hart op dat moment beroerde. Mooi hoe jij de bedding creëert waarin er al heel snel mooie verbinding ontstaat en ruimte is voor broederschap. Dankbaar ook dat ik deze hartsverbinding met jou en de groep heb mogen ontmoeten. Ik voelde me vaak tijdens onze bijeenkomsten weer verbonden met mijn tribe! Mooi om te voelen dat samenzijn me nog meer inzichten heeft gegeven in wie ik ben en wat ik doe en wat ik wil!”

“De mannencirkel heeft me ondersteunt in mijn zoektocht naar meer vrijheid en ruimte in mezelf. De andere mannen moedigen je aan om het beste uit jezelf te halen en dat werkt aanstekelijk. Taboe’s zijn er niet en het kan ook heel bevrijdend zijn om dingen te delen met andere mannen. Er is daardoor veel schaamte weggevallen waardoor ik weer sterker in m’n schoenen sta”

“Een prettige ruimte , fijne energie, warme persoonlijkheid waarbij ik mezelf kan en durf te zijn. Wout nam mij in vijf mooie weken mee op een innerlijke reis die m’n leven waardevoller heeft gemaakt doordat ik de handvatten meteen in praktijk kan brengen. Voor mij is het een nieuw begin waar ik zeker een vervolg bij hem zal gaan volgen”

Dinsdag 24 september 2024 om 19:19 tot dinsdag 22 oktober 2024 om 22:00

Leeuwarden, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Mannencirkels / Ademwerk / Soundhealing / Didgeridoo / Ceremonies

Reviews

Monique

Magical Breath & Sound Ceremony

Het was een magische reis ! Krachtig breathwork, veilige setting en de begeleiding was top. De muziek/het klankbad heel mooi. Bedankt!

Lees meer

Christa

Magical Breath & Sound Ceremony

Vibe was heerlijk, ontspannen en vrij. Muziek was genieten en wegzakkend. Cacao & Truffel smaakvol (lunch trouwens ook) Locatie is safe&secure. Begeleiding plezierig, relaxt en gecentered.

Lees meer

Danielle Rubingh

Magical Breath & Sound Ceremony

Twee magiërs die je betoveren met aardse klanken tijdens een prachtige reis. Mooi, intens, respectvol.

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Mannencirkel

Meer evenementen van De Eijk

Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Deep Flow Ademwerk
De Eijk
Ademwerk Soundhealing Live muziek
Vrijdag, 21 jun. om 19:00
Deep Flow Ademwerk & Shiatsu
De Eijk
Ademwerk Soundhealing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 12 jun. om 19:30
Man zijn in deze tijd, avondworkshop
MAN ZIJN IN DEZE TIJD
Mannen Workshops Mannencirkels Persoonlijke Ontwikkeling
Woensdag, 19 jun. om 19:00
Mannen-vuur-cirkel op de Hoorneboeg
Mannen van de Hoorneboeg
Mannen Workshops Mannencirkels Verbinding
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Man zijn in deze tijd, avondworkshop
MAN ZIJN IN DEZE TIJD
Mannen Workshops Mannencirkels Persoonlijke Ontwikkeling
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl