Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lust for life

Zaterdag 04 mei 2024 om 19:30 tot zondag 05 mei 2024 om 18:00

Zandkreekstraat 31, 4456 AL Lewedorp, Nederland

Over dit evenement

LUST FOR LIFE (zondag 5 mei, 10:00 - 18:00) €80

Geen energie zo krachtig en scheppend als onze seksuele energie. Geen energie die ons zoveel vreugde, vitaliteit en kracht kan geven als die energie. En tegelijkertijd geen energie die zo vaak verbonden is met schaamte, oordelen, belemmeringen en trauma. Deze MOVEMENT MEDICINE® workshop (inclusief Beltane Ceremonie) richt zich op het wakker maken, belichamen en toewijden van je seksuele creatieve energie.De workshop en ceremonie vallen in de tijd van het jaar waarin het hele leven barst van groeikracht en overvloedige vruchtbaarheid op alle niveaus. Beltane ligt net achter ons en aarde-energieën zijn op hun sterkst en zeer actief. De levenslust in de Natuur is haast tastbaar. Het potentieel van de Winter is conceptie geworden.Gesteund door deze energie van het seizoen, is de intentie voor deze dag om onze seksuele energie aan te wakkeren en vrijer, meer belichaamd te laten stromen; om onze relatie hiermee te helen; om deze energie te verbinden met en toe te wijden aan het welzijn, de groei, de vervulling, de bevrijding en het geluk van onszelf en al onze relaties. Het is een dag om de goddelijkheid van onze seksuele aard te omarmen en om ons vermogen om leven te baren in een veelheid van creatieve vormen te eren. Daarvoor gebruiken we de dans, heldere en begeleide Movement Medicine structuren, Movement Medicine ceremonie, inquiry en de kracht van samen zijn in een toegewijde cirkel van dansers.Je bent van harte welkom, ongeacht je ervaring met Movement Medicine, de conditie van je lichaam, je sexe, je huidskleur en ongeacht je seksuele aard, voorkeur of geschiedenis. Naaktheid en intieme aanraking zijn GEEN onderdeel van deze workshop. Laten we het leven vieren, onze levenslust belichamen en meer schoonheid creëren.

MOVE! (zaterdagavond 4 mei, 19:15 - 22:00) €20

Een avond met simpele Movement Medicine oefeningen, krachtige beats, goede muziek en heldere begeleiding, om iets dieper in je lijf te zakken, meer vanuit je centrum te bewegen, grond te vinden om los te laten, en je vleugels te openen voor inspiratie. Tijdens deze avond nodigen we de Dood als goedgezinde leraar uit om ons eraan te herinneren dat onze tijd hier eindig is, dat iedere dans, iedere ontmoeting en iedere ademhaling de laatste kan zijn. En zo leert de Dood ons om onze maskers te laten vallen en echt aanwezig te zijn. Steeds weer en in ieder moment, totdat we daadwerkelijk onze laatste adem uit blazen.

Combinatie korting voor het hele weekend €90,-

Wij zien er ontzettend naar uit je weer te ontmoeten op de dansvloer!
"See you on the dancefloor and meet you in the beat".

Zandkreekstraat 31, Lewedorp

Liefs,
Movement Zeeland

Zaterdag 04 mei 2024 om 19:30 tot zondag 05 mei 2024 om 18:00

Zandkreekstraat 31, 4456 AL Lewedorp, Nederland

Over de organisatie

“’Dance enables you to find yourself and loose yourself at the same time’’”

Wij zetten ons in voor de consious dance community in Zeeland "AWAKENING THE DANCERS". We zullen verschillende MM teachers uitnodigen.

Lust for life

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Vrijdag, 24 mei. om 19:15
▶ ECSTATIC DANCE OOSTERHOUT | BREATHWORK BLISS SPECIAL
Ecstatic Dance Oosterhout
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl