Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini NRGY Awakening - Kleine groep

Donderdag 02 mei 2024 van 19:30 tot 21:45

Borgerstraat 102, 1053 PW Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Donderdag avond 2 mei Kundalini NRGY Awakening
Semi private groep - 6 pers

Kundalini energie, ook wel levenskracht genoemd, is in iedereen aanwezig maar sluimert onderaan de wervelkolom. Tijdens een Kundalini NRGY Awakening sessie maken we verbinding met een veld van intelligente energie. Hierdoor wordt jouw eigen kundalini energie, die al in jouw aanwezig is, uitgenodigd om te ontwaken. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf over te geven, de energie zal zijn werk doen. Wanneer de uitnodiging wordt aanvaard, niet vanuit het denken maar op zielsniveau, zal de kundalini energie gaan stromen.

Het is een transformerend proces waarbij kracht, creativiteit en zelfontwikkeling in gang worden gezet. Het ruimt geleidelijk de blokkades op die we in het leven hebben opgebouwd. Oude patronen die je niet meer dienen mogen los gelaten worden en wanneer je volledig in verbinding komt met deze krachtige energie zal dit voelen als een innerlijke energiedans.

Als de energie weer vrij door onze energiecentra en energiekanalen stroomt ervaren we heelheid en eenheid. Jouw eigen levensenergie zal meer actief worden. In ons dagelijks leven zijn we vaak druk met alles wat we moeten doen en door alle emoties die we ervaren kunnen we onszelf een beetje kwijtraken. Tijdens een Kundalini NRGY Awakening sessie kom je weer in verbinding met jezelf, je ware essentie.

We starten om 19:30 uur en eindigen rond 21:45 uur. Het is fijn als je 10 min voor aanvang van de sessie arriveert. Zo kun je rustig een plekje vinden en wat drinken. Graag niet te vroeg komen, ik ben dan nog bezig met het voorbereiden van de ruimte.

Je kan niet deelnemen aan de sessie met (een geschiedenis van) psychose, epilepsie, bipolariteit en als je zwanger bent. Zie ook onderstaande disclaimer.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

Liefs,
Valérie


info@valerienicole.nl
@kundalinibyvalerie



Disclaimer:
Door deel te nemen aan een Kundalini NRGY sessie van Valérie Nicole, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Kundalini NRGY is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Kundalini NRGY kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle schade die door deelname kan ontstaan. Kundalini NRGY is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Kundalini NRGY, Valérie Nicole, of een van haar facilitators hebt.

Donderdag 02 mei 2024 van 19:30 tot 21:45

Borgerstraat 102, 1053 PW Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Keep some room in your heart for the unimaginable”

Energiewerk, lichaamswerk en ademwerk

Reviews

Sophie Buitenhuis

Kundalini NRGY Awakening - Amsterdam

Dit is een ongelooflijk bijzondere ervaring die ik iedereen gun om eens in zijn of haar leven te voelen. Valérie helpt me met haar fijne energie en sessies om heel dicht bij mezelf te komen en te blijven.

Lees meer

Ghislaine Van der Klugt

Kundalini NRGY Awakening - Amsterdam

Gisteren was mijn vierde kundalini sessie bij Valerie en het was weer magisch. Na elke sessie voel ik mij helemaal leeg verlicht. Dat is ook de reden dat ik steeds terug kom!

Lees meer

Kelly

Kundalini NRGY Awakening - Noordwijkerhout

Fijne ervaring! Warme en professionele begeleiding waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.

Lees meer

Kundalini NRGY Awakening - Kleine groep

Meer evenementen van Valérie Nicole

Donderdag, 09 mei. om 11:00
TTC - privé sessie 90min*
Valérie Nicole
Energiewerk Trauma Release Lichaamswerk
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
Stress Release Breathwork cirkel
Ik ga naar Nona
Ademcirkel
Donderdag, 16 mei. om 11:00
TTC - privé sessie 90min*
Valérie Nicole
Energiewerk Trauma Release Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Tantric Kundalini Retreat: Celebrating the Tantric Divine!
Temple of Happiness
Meerdaagse retraites Tantra Kundalini
Zondag, 02 jun. om 13:00
Cacao ceremonie en LEAP special (Lifeforce Energy Awakening Process)
Qinergy
Cacao ceremonie Kundalini Energiewerk
Zondag, 05 mei. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
Kundalini activatie
Praktijk Statera
Kundalini activatie Energiewerk Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl