Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwengroep Chakra Reis Woman | START 25 September 2024

Woensdag 25 september 2024 van 19:00 tot 21:00

Amersfoort, Nederland

Over dit evenement

Leer en ervaar de zeven hoofd Chakra's in je lichaam, om deze kennis te gebruiken en je leven te verrijken.
Deze reis start op 25 september. Alle 8 á 9 bijeenkomsten daarna plannen we samen. De reis duurt dus ongeveer 8 á 9 maanden, we plannen elke maand weer een volgende bijeenkomst. Elke bijeenkomst is ongeveer 1,5 tot 2 uur.

"Wat een mooie manier om nog meer inzichten over jezelf te krijgen. Myrna weet ontzettend veel over heling, dimensies, voorouderlijnen, regressie, trauma en transformatie. Myrna is een sympathieke vrouw, met veel kennis en ervaring op het gebied van energetisch werk. Ze is als een moederboom een betrouwbare steun geweest in aanwezigheid bij mijn proces " ~ Bron riviews Just-switch.nl ~

AANMELDEN? Je kunt mij bereiken Via Whatsapp op 06 55 62 81 45 of per e-mail; myrna@just-switch.nl Graag o.v.v. je volledige naam, het evenement en je e-mailadres.

Samen leren in de cirkel
Samen met maximaal zeven andere vrouwen ga je op reis langs de chakra’s door middel van een meditatie met aansluitend een klankbeleving. Onderweg naar meer ontspanning, zelfliefde & zelfcompassie. Je maakt een innerlijke reis rondom een bepaald thema om te ervaren wat er in je hart leeft. Het is een zeer laagdrempelig aanbod om met elkaar en in jezelf kennis te maken, of je op een unieke manier verder te verdiepen, in de zeven hoofd chakra’s.

Verbondenheid
De setting en invulling van de avonden geeft vooral verbondenheid, bezinning, nieuwe inzichten, ervaringen en ook ontspanning. En vanuit daar ook nieuwe mogelijkheden, inzichten en perspectieven die je kunt toepassen in je dagelijks bestaan, maar zeer zeker ook in je werkleven. Je krijgt waardevolle ervaringen, informatie, inzichten en tips mee rondom elk chakra die je direct kunt toepassen op jezelf én je omgeving.

Werk en privé
Meer bewustzijn op je chakrasysteem is helpend voor elke vrouw die behoefte heeft om meer terug te verbinden met zichzelf, met haar basis, haar lichaam. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om je systeem, je lichaam écht tot ontspanning te brengen.
Als jij (of je client) bijvoorbeeld alle ballen hooghoudt in het combineren van werk en privé. Of in een periode van rouwverwerking bent. Maar ook bijvoorbeeld bij stress en burn-out klachten, of overgangsklachten. Eigenlijk is bewustzijn van onze ‘regenboogbrug’ in ons systeem bestemd voor iedereen die meer ontspanning en rust verlangt, of meer verbinding in zichzelf en met de ander.

Altijd bezig zijn
Ik merk het bij mijn sessies die ik geef aan vrouwen, of dit nu in de natuur is óf in mijn praktijk dat zij altijd bezig zijn. Zelfs als we een vorm van ontspanning zoeken, in bijvoorbeeld sport, wandelen, of schilderen bijna altijd in beweging, of iets aan het doen en dus ‘actief’. En juist het even niet actief zijn, het ‘stil zijn’, het even voor jou laten zorgen en tijd voor jezelf vrijmaken is echt heel gezond. En minstens zo belangrijk bij vit en vitaal worden of blijven.

De signalen van je lichaam
Terwijl je ontspant in de cirkel zorgt de setting van de avond, de laagdrempelige kennis overdracht, de meditatie en de aansluitende klanken voor allerlei lichamelijke sensaties en belevingen. En door die belevingen kom je terug in contact met het weten van je lichaam, je basis. Vanuit daar kun je beter luisteren naar de signalen van je lichaam. Een dieper contact met jezelf helpt aantoonbaar om je fysieke weerstand op peil houden, in het behouden van je balans en is het dé remedie tegen angsten, zorgen, pijn, spanning en stress.

Natuurlijke herstelproces
Het is wetenschappelijk aangetoond dat een diepe meditatie en de klanksessie, terwijl jij ligt ‘te niksen’, actief inwerken op het parasympatische zenuwstelsel en ervoor zorgen dat je hartslag en je bloeddruk verlagen. Hierdoor zal het natuurlijke herstelproces van het lichaam geactiveerd wordt. Dus terwijl jij ‘niets’ doet, gaat je lichaam voor jou aan het werk. Magisch toch? De effecten zijn elke keer weer bijzonder te noemen.

Vrouwen die al in balans zijn en dat graag willen blijven weten mogelijk hoe heilzaam dergelijke diepe ontspanningsmomenten zijn. In balans blijven is namelijk ook het onderhouden ervan. Daarin kan bewustzijn op je chakrasysteem je zeer goed ondersteunen.
Je lichaam heeft een goed geheugen. En kennis opgedaan over het chakra systeem met de verdieping van de klanken is een flinke boost voor je energiesysteem en een diepe ervaring voor je systeem.

Zeer persoonlijke aandacht
Ervaring heb je er niet voor nodig, alleen de wil om te komen en de intentie je te committeren aan de chakrareis is voldoende. Je eigen opgedane ervaringen kun jij weer aanwenden voor je zelf en in je omgeving. De reacties van de vrouwen zijn in de positieve zin verrassend te noemen. Het is écht iets wat je zelf moet ervaren, wil je begrijpen wat zij beleven en meenemen aan deze chakra reis.

Ik werk bewust in kleine groepjes (max 7 deelneemsters) zodat er in afstemming met mij de mogelijkheid is voor zeer persoonlijke aandacht. Bijvoorbeeld door de klankschalen op en rondom het lichaam te ervaren, maar ook om kleine lichamelijke oefeningen aan te reiken die het chakra, of thema wat speelt te ondersteunen. (Handig voor jezelf, maar ook om toe te passen in je werkveld)

Nieuwe inzichten, inspiratie en verdieping
Deze Chakra reis is heel toegankelijk voor elke vrouw / professional, geen enkel punt als je nog nooit eerder iets deed met de chakra’s. En heb je er wellicht al wel (enige) kennis van, maar heb je er nog niet eerder een lichamelijk reis omheen gemaakt dan zal deze chakra reis je zeker nieuwe inzichten, inspiratie en verdieping geven. Juist het zelf ervaren en samen uitwisselen geeft de sleutel tot waardevolle kennis over het chakrasysteem en haar verborgen schatten.

Als lichaamsgericht therapeut zijn voor mij het systemisch-, sjamanistisch- en lichaamswerk op een natuurlijke wijze verwerven in mijn werkwijze. De elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht nemen net als de chakra’s hun eigen plek in bij een innerlijke reis in je lichaam. Ik wil je door het aanbieden van deze chakrareis op een hele laagdrempelige manier de gelegenheid bieden om met elk van de elementen én de bijbehorende basis chakra’s kennis te laten maken.

Just switch vrouwencirkel
Over de inhoud van de avonden:
• Vanaf 18.30 of 19.00 uur zullen we met elkaar “picknicken” in mijn praktijk. Iedereen neemt wat te eten mee om te delen, bij voorkeur Vegan e/o Vegetarische. Dit in het kader van ‘delen’. Eten delen en delen in de uitwisselen wat betreft het chakra thema.
• Na de Picknick en kennisoverdracht geef ik vanaf ongeveer 19.15 een geleide meditatie met aansluitend klankbeleving om je intentie en ervaring van het chakrathema uit de meditatie extra te verdiepen.
• Ter afsluiting schenk ik nog een kopje thee voor de liefhebbers en aansluitende tips voor helingsstrategieën van het betreffende chakra.
• We sluiten de avond af ergens tussen 20.15 en uiterlijk 20.45 uur, afhankelijk wat de flow en energie van de avond van ons vraagt.
• Jouw bijdrage 30,- per avond.
• Adres: Spaceshuttle 6H in Amersfoort.
• Yogamatjes, yoga (oog)kussens en lekkere warme dekentjes zijn aanwezig
• Ik zorg voor thee, zuiver water, er is servies, bestek etc. aanwezig.

IN SEPTEMBER 2024 START WEER EEN NIEUWE REIS
AANMELDEN voor de wachtlijst / belangstellingslijst?
Je kunt mij bereiken Via Whatsapp , bel me op 06 55 62 81 45 of per e-mail; myrna@just-switch.nl Graag o.v.v. je volledige naam, het evenement en je e-mailadres.


Review 19-01-2024 Annemarie van der Meer:
“Ongeveer 1x per maand reis ik af naar Amersfoort om naar de chakrareizen van Myrna van Just-Switch te gaan. Vijf reizen heb ik inmiddels gemaakt. De setting die Myrna elke reis weer creëert is meer dan fijn. De ruimte is een soort schatkamer, met zachte verlichting, volop dekentjes, matjes en kussens, kaarsen, kristallen en heel veel door haar gemaakte instrumenten van natuurlijke materialen. We beginnen de avond met samen eten, ieder neemt wat zelfgemaakt lekkers mee en dat delen we. We delen ook kort hoe het met ons gaat, wat de vorige chakrareis voor impact heeft gehad de dagen na de sessie.

Na het eten vertelt Myrna over het chakra dat we gaan ervaren die avond, een portie theorie en ook persoonlijke ervaringen van haar zelf bij dit chakra. Zo krijg je inzicht in een chakra dat in balans is: wat je daarvan merkt in jezelf en je omgeving. Maar ook wat de effecten zijn als het chakra uit balans is, als er teveel energie in dat chakra aanwezig is, of juist een tekort en wat je kan doen om het meer in balans te brengen.

Het voelt ook kloppend om de chakrareizen op te bouwen zoals ze in ons lichaam aanwezig zijn en het is ook fijn dat ze allemaal een eigen reis krijgen, niet 2 chakra’s op 1 avond bijvoorbeeld.
De kennis over vooral de werking van elk chakra en de effecten van disbalans zijn heel handig bij het werken met groepen. Ook belangrijk: Myrna is een sympathieke vrouw, met veel kennis en ervaring op het gebied van energetisch werk en ook het begeleiden en organiseren van deze chakrareizen doet ze op een superfijne manier! Binnenkort heb ik weer een volgende reis, ik kijk er al weer naar uit! Annemarie.”

Woensdag 25 september 2024 van 19:00 tot 21:00

Amersfoort, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Wat onopgelost achterblijft zoekt naar wegen om alsnog aan het licht te komen.”

Voorouderheling | Regressie | Lichaamswerk |Transformatie | Bos therapie | Vrouwencirkel

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Vrouwengroep Chakra Reis Woman | START 25 September 2024

Meer evenementen van Just Switch

Donderdag, 23 mei. om 20:30
Volle Maan Bosbad 23 mei 2024
Bosbaden-shinrin-yoku.nl
Bosbaden Bosbad -Shinrin Yoku Full Moon
Zaterdag, 22 jun. om 08:00
Zomer Zonnewende Vol Leven Bosbad in het Jaarwiel
Bosbaden-shinrin-yoku.nl
Bosbaden Equinox/Zonnewende Bosbad -Shinrin Yoku
Zaterdag, 22 jun. om 20:45
Volle Maan Bosbad 22 juni 2024
Bosbaden-shinrin-yoku.nl
Bosbaden Bosbad -Shinrin Yoku Full Moon
Zondag, 21 jul. om 20:45
Volle Maan Bosbad 21 juli 2024
Bosbaden-shinrin-yoku.nl
Bosbaden Full Moon Bosbad -Shinrin Yoku

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 jun. om 14:30
✨️Vrouwencirkel✨️ Staying Connected
Shakti Sounds
Vrouwencirkels Soundhealing Cacao ceremonie
Zaterdag, 18 mei. om 18:30
Cacao ceremonie + Vrouwencirkel
andjula.nl
Cacao ceremonie Plantmedicijn Vrouwencirkels
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl