Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verbonden Ademcirkel & Cacao

Zaterdag 18 mei 2024 van 10:00 tot 12:30

Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Nederland

Over dit evenement

'Kom op adem' tijdens deze verbonden ademreis ondersteund met de hartopende werking van ceremoniële cacao.

We beginnen de ochtend met een kort welkomsdelen en een oefening/ mediatie om te landen in je lichaam. Waarna Babs je meeneemt in het drinken van de cacao. Om vanuit daar de ademreis in te gaan.

CACAO
Cacao wordt al eeuwenlang in oude culturen gedronken als medicijn. Rauwe cacao bevat namelijk veel gezonde voedingsstoffen om je lichaam en spirit te ondersteunen. Cacao wordt vooral gedronken om je hart te openen. De ceremoniele cacao uit Guatemala helpt je om liefdevol bij jezelf naar binnen te kijken, ontspant je lichaam en opent je systeem om alles wat zich laat zien tijdens je ademreis, te mogen ontvangen 🤎

Babs heeft in het dorp in Guatemala gewoond waar de cacao verbouwd en verwerkt wordt. Ze heeft met eigen ogen kunnen zien hoe de cacao op traditionele wijze en met liefdevolle aandacht voor mens en natuur verwerkt wordt. Deze liefdevolle energie is voelbaar in de cacao die we schenken.

VERBONDEN ADEMEN
Bij verbonden ademen (VA) ga je naar je binnenwereld en weer terug naar de pure ademhaling, zonder pauzes. VA helpt je uit je hoofd in je lijf, voorbij de verhalen en analyses. Je komt op een andere laag van bewustzijn en in contact met je gevoelswereld. Je komt bij de lichamelijke en emotionele blokkades die je vaak al langer in de weg zitten om je leven vol te leven. Deze kan je los laten, wat door het ademen als vanzelf gaat. Er komt ruimte. Oude niet meer dienende patronen en overtuigingen worden gevoeld en losgelaten. Je levensenergie gaat weer stromen. Je ademt jezelf letterlijk vrij!

Wij creëren de sacred space, verzorgen de begeleidende muziek en faciliteren voor je je ademreis zodat je weer een laag mag helen. Kleinschalig (max. 12 deelnemers), duurzame cacao, uitleg over het verbonden ademen en aandachtvolle begeleiding tijdens je ademreis. Achteraf is er ruimte voor sharing, is er thee en iets lekkers voor aarding.

Praktisch:
🌀 Zaterdag 18 mei 2024, van 10.00 tot 12.30.
🌀 Toren van Licht, Prinses Beatrixlaan 23 in Den Haag.
🌀 Investering €44 pp (bring a friend ticket / €88 voor 2 personen) of €49 (regulier ticket).

Wat heb je nodig?
🔹Neem je eigen yoga-of ademmatje en/of vachtje mee. Dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.
🔹Als je nog andere props fijn vindt, zoals bv. een meditatiekussen, bolster of oogmasker, neem dit dan ook mee.
🔹Om vrij te kunnen ademen, raden we je aan loszittende kleding te dragen, geen riemen en liever geen broeken met knopen.
🔹Tijdens het ademen kan je flink afkoelen. Zorg dat je jezelf warm kan houden. Verschillende laagjes zijn daarvoor perfect.
🔹Hoewel we thee en water serveren tijdens deze ochtend, is het fijn je waterfles bij je te hebben.
🔹Na de ademreis en bij het sluiten van de ochtend is er thee en iets lekkers te eten. Eten na een ademreis werkt grondend en is een mooi afsluitend ritueel.

Wat is fijn rekening mee te houden?
Ademen met een volle maag is niet prettig. Eet niet te zwaar voorafgaand aan de cirkel. Verder adviseren we je genotsmiddelen te minimaliseren (inclusief koffie) in aanloop van de ademcirkel (in ieder geval vanaf 15 mei), om dichterbij je pure gevoel te komen.

Ademwerk is proceswerk en heeft integratietijd nodig. Gun jezelf deze integratietijd door niet teveel voor en na de ademcirkel te plannen. We nodigen je uit om hierin zacht voor jezelf te zijn. Koester de liefde en verbinding met jezelf, gun jezelf de tijd en ruimte.

Wat wij graag vooraf weten:
Ademen is volkomen veilig, de adem brengt wat je op dat moment aankan en wat jou dient. Herken je je in een van onderstaande punten of heb je hier vragen over, neem dan contact op met Evelien (via 0624575248 of veerkrachtig@yahoo.com), zodat we hier tijdens je ademreis rekening mee houden en je de bedding te geven die dienend is:
zware psychische klachten, zwangerschap, epilepsie, glaucoom, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of recente operaties.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Evelien via 0624575248 of veerkrachtig@yahoo.com. We horen je graag.

We kijken er naar uit je te ont-moeten!

Hartegroet,
Babs & Evelien

Zaterdag 18 mei 2024 van 10:00 tot 12:30

Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Breathwork truly allows you to become your own healer.”

Veerkrachtig helpt je te verbinden met je eigen helende vermogen, vanuit je zachte kracht van aanwezigheid. Via Ademwerk, Reiki en Yin Yoga.

In samenwerking met

B.A.B.S.

Contact

Reviews

Patrick Teulings

Adem & Mantra's

Wat een mooie ervaring! Mooi opgezet met eerst het zingen van Mantra's om alvast wat dichter bij jezelf, maar ook je mede-ademers te komen, in een ruimte van rust en waar alles veilig voelt. Om daarna onder hele fijne en professionele begeleiding de ademreis te starten. En afsluitend, na het sharen, genoten van allerhande vers fruit, dadels, chocolade en heerlijke thee om te beginnen alles een plekje te geven. De volgende cirkel staat al in mijn agenda...

Lees meer

1. Kies je tickets
Adem & Cacao 18 mei '24 regulier ticket

€ 49,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Adem & Cacao 18 mei '24 bring a friend ticket

Geldig voor 2 personen.

€ 88,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Verbonden Ademcirkel & Cacao

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl