Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Heartdancing: dansen op het ritme van je ziel

Woensdag 08 mei 2024 van 19:30 tot 21:30

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

Ben je op zoek naar een manier om de drukte van de dag achter je te laten en te ontspannen? Voel je de behoefte om uit je hoofd te gaan en in je lijf te zakken? Wil je weer in contact komen met jezelf, je gevoelens, met wie jij in essentie bent? Kom dan naar de workshop Heartdancing: dansen vanuit je hart!

Heartdancing gaat over het leven te dansen en ieder danst zijn of haar unieke dans, die op dat moment past. Geen poespas, geen pasjes…….gewoon zoals de bewegingen die passen voor jou!
Het gaat ook over vrij voelen, plezier maken, genieten en spelen. Vanuit de connectie met jezelf de verbinding aan gaan met anderen. Samen in de dans zijn met de ander creëert weer andere bewegingen. Je wordt bewust van de sensaties die er op dat moment spelen bij jou. Welke gevoelens, gedachten, patronen en overtuigingen komen boven? Op basis van de muziek, de bewegingen en de groepsenergie ga je op dansreis naar je eigen hart en ziel.

Op woensdag 8 mei is de Heartdancing workshop, gefaciliteerd door ChanTilia, van 19.30 uur tot circa 21.30 uur. De deur is open om 19 uur en na afloop is nog gelegenheid tot napraten.

Praktisch
Om goed in contact te zijn met moeder aarde, wordt op blote voeten gedanst. Ook staan de telefoons op stil en worden er geen woorden uitgewisseld tijdens de workshop. Voor en na de workshop praten we wel met elkaar.
Kleed je tevens in laagjes zodat je wat kunt aan-of uittrekken aanpassen indien nodig. Het kan koel zijn in de kapel. Er is thee beschikbaar en neem eventueel zelf een flesje water mee.

Dit is de eerste keer Heartdancing in de Mariakapel. Als ware de geboorte van iets nieuws, vraag ik je om een financiële bijdrage die jij de workshop waard vindt. Er zal een kistje staan waar de bijdrage in gedaan kan worden.

Voor vragen en aanmelden via chantilia222@gmail.com

Woensdag 08 mei 2024 van 19:30 tot 21:30

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over de organisatie

“Dansend door het leven!”

ChanTilia gelooft in de kracht en helende werking van dans en faciliteert Heartdancing workshop: de dansreis in verbinding met jezelf en de ander.

In samenwerking met

Mariakapel Coudewater

Heartdancing: dansen op het ritme van je ziel

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 10:30
Ecstatic morning rave☀️🤍
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Zondag, 09 jun. om 13:00
Kizomba in 1 Afternoon - Intermediate
Art of Connection
Intuitive Dance Dansen in verbinding Latin Dance
Vrijdag, 24 mei. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ IRADI
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl