Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lichtcirkel

Dinsdag 21 mei 2024 van 10:00 tot 13:00

Almere, Netherlands

Over dit evenement

Elke maand kijk ik er zó naar uit om samen met de vrouwen in de cirkel te delen, te lachen, te huilen, te dansen....wat er zich dan ook aandient die ochtend. We komen samen in de yurt, waar het vuurtje brandt, de kruidenthee dampt, de kaarsen hun licht geven en de muziek zacht klinkt. We eten samen een kleine biologische lunch na de cirkel. Het is een open cirkel waar je welkom bent om aan te sluiten als het voor je past.

De yurt staat in het buitengebied van Almere, in (het dorp) Oosterwold. Ik vraag een vergoeding voor de organisatie & productkosten. Af en toe drinken we een kopje (biologische) cacao voor extra bliss.

Kijk op Instagram voor een filmpje om een indruk te krijgen: https://www.instagram.com/reel/C2-60xYJdC-/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Dinsdag 21 mei 2024 van 10:00 tot 13:00

Almere, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Let's dance and celebrate life”

De Forest Freedom movement gaat over stappen zetten van een voorwaardelijke naar een onvoorwaardelijke wereld te beginnen bij de verbinding met jezelf

Reviews

Malou Van de Bunte

Zuurdesem brood bakken en verbinden

Wat een groot cadeau aan mijzelf. Een dag waarin zowel het lichaam als de ziel gevoed wordt. Een gevoel van thuis komen in mijzelf en in verbinding met de ander, van dansen tot stilte, lachen en tranen en uiteindelijk een heerlijk brood om van te genieten! Een pure beleving die ik iedere vrouw gun, bedankt Eveline voor jouw mooie werk, je bent zo integer, speels en krachtig tegelijk!

Lees meer

Petra

Zuurdesem brood bakken en verbinden

Ik heb een heel fijne dag met mooie vrouwen doorgebracht. Fijn om elkaar zo te leren kennen. En wat ik ook enorm waardeer: Eveline antwoordt op alle vragen die we naderhand nog in een App-groep stellen. Erg fijn dit.

Lees meer

Karin Hooiveld

Zuurdesem brood bakken en verbinden

Ik heb deelgenomen aan de zuurdesem broodbak vrouwendag van Eveline Melcherts. Op een werkelijk adembenemend, zielsgedragen plek in Langbroek vond deze plaats. We kregen uitleg over hoe zuurdesem deeg te bereiden en daar hoort natuurlijk ook het kneden bij. In de 4-urige rusttijd van het deeg hadden we onder andere tijd om het landoed te bewonderen. Wat had ik daar zin in. Ik heb me verwonderd over de oude bomen, de kastanje, de fruitbomen, de vogel geluiden en de heldere zwemvijver. Lopend met blote voeten over deze bezielde aarde. Wat deed me dat goed, nog meer aarden in mijn lijf.💖 Na een heerlijke biologische lunch en vers afgebakken brood konden we uitbuiken/relaxen en nog meer in ons lijfkomen door een prachtige geleide meditatie. In de vrouwencirkel deelden we onze verhalen. Hierna nog even dansen buiten op het gras🎵🎶. De 4 uur rijstijd was voorbij en konden we ons deeg in het rijsmandje doen om mee naar huis te nemen en daar af te bakken. Ik kijk terug op een prachtige dag, waar je in alle veiligheid mocht zijn wie je was. Het was echt cadeautje🍀💎. En..... In de weken erna kun je Eveline nog steeds benaderen bij vragen die je hebt. Super fijn

Lees meer

1. Kies je tickets
Deelname Lichtcirkel

In de vrouwencirkel mogen we volledig zijn, we delen, spreken ons uit en ondersteunen elkaar. We vieren het leven, genieten van een biologische lunch en gaan opgeladen weer naar huis.

€ 30,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Lichtcirkel

Meer evenementen van Forest Freedom

Zondag, 19 mei. om 09:45
Forest Freedom Ecstatic Dance Silent Disco
Forest Freedom
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Zuurdesem brood bakken en verbinden
Forest Freedom
Vrouwen workshops Vrouwencirkels Zelf iets maken
Zaterdag, 15 jun. om 10:00
Zuurdesem brood bakken en verbinden
Forest Freedom
Vrouwen workshops Vrouwencirkels Zelf iets maken
Dinsdag, 18 jun. om 10:00
Lichtcirkel
Forest Freedom
Vrouwencirkels Intuitive Dance Samen eten

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 12 mei. om 10:30
Ecstatic Dance Amsterdam @ The Jungle | Kareem Raïhani
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Dinsdag, 07 mei. om 20:00
Ecstatic Dance Amsterdam @ KAAP | De Nachtpapegaai
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Ecstatic Dance Maastricht - DJ Yarun Dee
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl