Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Harderwijk

Donderdag 25 april 2024 van 19:30 tot 22:00

Wilhelminalaan, 3842 KC Harderwijk, Nederland

Over dit evenement

Tantric Dance in Harderwijk (vlakbij het station)

Tantric Dance is een vrije dansvorm waarbij er één persoon is die de dans leidt (creëert) en één persoon die de dans ontvangt (zich overgeeft). Degene die ontvangt heeft de ogen gesloten en scherpt de andere zintuigen aan om geleid te worden. Het is een speelse interactie tussen twee mensen die door middel van dans bewust worden van hun innerlijke wereld en lichaam.
Kijk hier voor een demo: https://www.youtube.com/watch?v=Xkp53xRgzuM...

Is het voor singles of koppels?

De workshop is zowel geschikt voor singles als koppels, waarbij de meerderheid als single deelneemt. Koppels kunnen ervoor kiezen om alleen met elkaar te dansen, maar vaak mengen koppels zich met singles en halen zij hier ook voordeel uit.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de Tantric Dance workshop beginnen we met een warming-up om volledig in ons lichaam aan te komen en alle spanning los te laten. Vervolgens gaan we over tot de Tantric Dance waarbij we met een ander persoon dansen. We nodigen je uit om alle gebruikelijke dansbewegingen los te laten en te dansen met wat er ontstaat in contact met de ander. Er is één persoon die de dans vormt en één die ontvangt (zonder enige initiatief). Deze rollen zullen tijdens de workshop worden omgewisseld.

Hoe kun je deelnemen?

Je leidt en kiest iemand uit die geblinddoekt is en met wie je gaat dansen. De ander weet niet wie je bent.
Je bent geblinddoekt en iemand anders zal jou kiezen om mee te dansen. Maar jij zult niet weten wie het is.
De aanwezige docent ondersteunt de wisseling van danspartners en zal gedurende de workshop begeleiding geven. Het Tantric Dance team creëert een veilige en liefdevolle setting.

Wat zijn de voordelen?

Tantric Dance versterkt de levenskracht en helpt je om jezelf te vitaliseren en je bewustzijn te activeren. Het helpt je om contact te maken met je eigen lichaam en je geest te zuiveren. Daarnaast leert het je hoe je op een dieper niveau zowel fysiek als energetisch verbinding kunt maken met anderen. Het onthult je eigen verborgen patronen en onderbewuste processen en helpt je om nieuwe richtingen in te slaan. Tantric Dance brengt balans door het versterken van je leidinggevende en overgavevaardigheden, en stimuleert je om meer aanwezig te zijn en in harmonie te zijn met je eigen lichaam en staat van zijn. Iedereen kan iets anders ontdekken voor zichzelf en er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het regelmatig beoefenen van Tantric Dance.

Is het veilig genoeg voor mij?

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn er duidelijke manieren om de dans op elk moment te stoppen en gelden er duidelijke grenzen die door iedereen moeten worden gerespecteerd. Er is altijd iemand in de buurt om ondersteuning of begeleiding te bieden wanneer dat nodig is. Tantric Dance helpt je ook om duidelijke grenzen te stellen en deze te respecteren, het is een belangrijk element van de workshop.

Zijn er vereisten?

Zorg ervoor dat je schoon bent en geen sterke geuren draagt zoals parfum, sigaretten of andere intense geuren. Draag geen sieraden, vooral geen grote oorbellen. Kom in flexibele danskleding, lange rokken worden niet aangeraden. Zorg voor een heldere geest, je mag niet onder invloed zijn van alcohol, medicijnen of drugs. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen lichaam, wees liefdevol naar jezelf en anderen.

Zijn er regels?

Respecteer elkaars lichaam, ruimte en geest. Raak elkaars seksuele lichaamsdelen niet aan. Meld medische aandoeningen aan de docenten. Stop met dansen wanneer dit wordt aangegeven. Dansen gebeurt met kleding aan. Er wordt niet gesproken tijdens het dansen. Het is geen therapeutische groep.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze Tantric Dance workshop en samen een transformerende danservaring te beleven.

Met warme groeten,
Sara Nuytemans


#Tantricdance #vrijedans #blotevoetendans #contactimpro #lekkerdansen

Donderdag 25 april 2024 van 19:30 tot 22:00

Wilhelminalaan, 3842 KC Harderwijk, Nederland

Over de organisatie

Tantric Dance Workshops

Soul Living

Harderwijk

Meer evenementen van Soul Living

Donderdag, 30 mei. om 19:30
Harderwijk
Soul Living
Tantric Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Zondag, 23 jun. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Zondag, 26 mei. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl