Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Koester me - Aanraking, dans, uitwisseling

Donderdag 25 april 2024 van 10:00 tot 15:00

Studio Starshine | Alice de Vos Coaching & Healing, Dorpsstraat 6, 7251 BB Vorden, Nederland

Over dit evenement

Goed voor jezelf zorgen. Jezelf koesteren. Jezelf helemaal ontvangen zoals je bent. Jezelf troosten, geruststellen, je stress verlagen. Ja, dat wil je wel, maar hoe dan?

Door te oefenen. Met jezelf en met anderen. Door te verkennen hoe warme koestering voelt. Hoe jij een ander koestert. Door ontvangen te worden in een veilige, liefdevolle setting. Door te voelen wat je mist en gemist hebt. Door te voelen wat je verlangt en dat verlangen te uiten.

De veilige, liefdevolle, zachte, warme setting vormt de bedding van deze dag. De eerste oefeningen zijn ervoor om bij jezelf aan te komen en de energie van de groep en de ruimte te verkennen. Zodat je helemaal kan zakken in jezelf en je hart kan openen om ontvangen te worden en te ontvangen. Om vanuit je hart verbinding te gaan maken met anderen. Om te koesteren en gekoesterd te worden.

Dat gaat helemaal zoals dat voor jou goed voelt. Dat is jezelf en de ander ontvangen. Dat is de oefening. Dat alles er mag zijn. Met compassie en liefdevolle energie.

Dan oefenen we met gekoesterd te worden. Als het baby’tje wat jij was toen je voor het eerst ontvangen werd. Zoals jij dat baby’tje zou koesteren. Om dan te voelen wat je gemist hebt en nu verlangt. We verkennen met lichtheid hoe jouw geboorte en ontvangst hier op aarde was. Samen voelen we hoe het was en wat dat nu in jouw leven doet.

We wisselen kort uit. We verkennen de energie van jouw geboorte en ontvangst in een inquiry. Vervolgens werken we met liefdevolle aanraking. En er is beweging vanuit jou en in contact als je dat wilt. Dat volgend wat in jou leeft en wat ontvangen en gekoesterd wil worden.

Zo ga je heel diep voelen hoe het is om gekoesterd en geliefd te worden, geaaid, getroost, ontvangen. Zodat je voelt hoe jij dat doet en hoe je dat aan jezelf kan gaan geven.

Er hoeft niets en alles is goed. Er is zachtheid en compassie. Er is koestering. Diepe ontspanning. Een diepe zucht. Er is contact met je lijf en je hart.

Er is meditatie, visualisatie, energetisch waarnemen, aanraking, beweging, dans en ontspanning met klanken. Er is een veld van oneindig liefdevolle, moederlijke en vaderlijke energie.

We integreren de ervaringen van de dag, zodat jij jezelf nog meer kan gaan koesteren in je leven. Zo komt er meer ontspanning, zachtheid en compassie voor jezelf. Zo komt er meer stroom.

Wees welkom, precies zoals jij bent, met alles wat je bent. Ontmoet jezelf en de ander in alle koestering, zachtheid, liefde en compassie.

Tijden: We starten op 10:00 uur, inloop vanaf 9:45. Rond 15:00 ronden we af. Er is een eenvoudige vegetarische lunch en er is thee, water en gezonde snackjes.

Kosten: € 60,-

Locatie: Studio Starshine, Dorpsstraat Vorden

Tickets: https://www.alicedevos.nl/lightacademy/product/koester-me/

Donderdag 25 april 2024 van 10:00 tot 15:00

Studio Starshine | Alice de Vos Coaching & Healing, Dorpsstraat 6, 7251 BB Vorden, Nederland

Over de organisatie

“Dans jezelf tot Leven”

Volg je natuurlijk stroom en Dans jezelf tot leven! Coaching, Healing, Dans, Geboortewond, Soul Retrieval, Lichaamswerk, Opstellingen, Starseeds

Starshine Coaching & Healing | Alice de Vos

Koester me - Aanraking, dans, uitwisseling

Meer evenementen van Starshine Coaching & Healing | Alice de Vos

Maandag, 24 jun. om 19:00
Open Me - ontspan - klank - dans - open
Starshine Coaching & Healing | Alice de Vos
Energiewerk Dansen in verbinding Klankbad

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 17 mei. om 19:15
Play & Freedive Utrecht: Open Play!ground
Freedive Community
Playfulness Authentic Relating Innerlijk Kind
Vrijdag, 21 jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Maandag, 27 mei. om 19:00
Familie opstelling
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind
Vrijdag, 03 mei. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl