Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The Rite of the womb ceremony with cacao & integration healing session

Zaterdag 18 mei 2024 van 19:00 tot 23:59

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

"The Rite of the womb. A Sacred womb healing ceremony"

✨De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van het leven✨.

Op speciaal verzoek van meerdere dames faciliteer ik als Womb keeper een extra editie baarmoeder (Womb) healing ceremonie op zaterdag 18 mei 2024 van 19:00 t/m 00:00 uur.

Het wordt een avond waarin wij samen met een groep prachtige vrouwen op reis gaan naar de kern van ons zijn om op diep niveau te mogen helen wat er geheeld mag worden.

Deze ceremonie wordt geleid vanuit de eeuwenoude kennis, het ritueel van de Munay Ki. Het doel van de baarmoeder healing is om diep liggende thema's zoals:
✨ Jouw eigen geboorte / de bevalling van jouw moeder.
✨ Thema's die jij van jouw moeder / oma / vrouwen DNA lijn voelt of hebt opgeslagen.
✨Wanneer je de connectie kwijt bent geraakt met jouw baarmoeder en lichaam na de bevalling van jouw kindje of door andere ervaringen.
✨ Ervaringen met rouw, verlies van een kindje(s) / dierbaren.
✨Het helen van opgeslagen verdriet / trauma / onveiligheid in jouw baarmoeder.
✨De wens om zwanger te worden.
✨Vergeving voor het niet goed zorgen voor je lichaam op welke manier dan ook.
✨Het doorknippen van energetische koorden die te maken hebben met ex partners of meerdere bed partners in het heden / verleden.
✨Of misschien herken je jezelf in geen van de boven genoemde thema's maar wil je juist blokkades opheffen t.a.v. jouw creatie stroom in het leven.
✨Dit ritueel en de healing werkt het jaar na ontvangst nog op diep niveau op je door.

Voel je dus helemaal welkom mooie vrouw.

🤍Deze rippel onder vrouwen verspreiden, een Sisterhood creëren is voor mij een belangrijke zielsmissie. Zelf heb ik het ritueel een aantal jaren terug mogen ontvangen van mijn lieve soulsister Mireille en heb ik al velen groepen vrouwen mogen begeleiden🙏. Het ontvangen van deze healing en de kracht van het ritueel heeft mij op ongekend niveau getransformeerd.

🤍Na een jeugd / verleden als couveuse kindje, een leven met fysiek, huiselijk geweld, seksueel misbruik, het overlijden van mijn moeder en oma, de trauma's in de vrouwenlijn en het grotendeels opgroeien zonder ouders was ik door de jaren heen de connectie met mijn eigen baarmoeder verloren.

🤍Door onder andere de Munay Ki baarmoeder healing, ademwerk, body trauma release en diverse andere (holistische) therapie vormen aan te gaan hebben er bij mij immens grote shifts, heling en transformaties plaatsgevonden. Mijn creatie kracht is sterker dan ooit. Mijn lichaam voelt weer als een tempel waar ik zuinig op ben en waarin ik mij vanuit zelfliefde volledig verbonden voel met mijn baarmoeder. Dit gun ik iedere vrouw op aarde uit de grond van mijn hart. 🙏✨🤍

Daarom krijgen jullie deze avond ook een aantal extra bonussen:

✨Een cacao ceremonie. De pure cacao die we samen drinken, is een blend gemaakt van speciale baarmoeder healing kruiden om jouw hart te openen en de connectie te activeren en herstellen tussen jouw hart en jouw baarmoeder. (Dit is een kruiden medicijn en geen geest verruimend middel).

✨Een andere bonus die jij mag ontvangen is een integratie healing sessie aan het einde van de avond begeleid met muziek frequencies met als doel het ervaren van een liefdevolle connectie met jezelf en jouw baarmoeder.

✨Thee en snacks aanwezig, Er zal ook een warm soepje met broodjes worden geserveerd.

✨Last but not least, na het ondergaan en ontvangen van het Ancient sacred baarmoeder ritueel mag je vanuit de Munay Ki leer, (mits je dit zou willen en je er klaar voor voelt), het ritueel aanleren en gaan doorgeven aan andere vrouwen in bijvoorbeeld jouw eigen vrouwen circels. (Dit is zeker geen verplichting maar een extra levenslang cadeau aan jezelf en wellicht voor anderen).

🌹Datum: Zaterdagavond
18 mei 2024

🌹Om 1900 uur tot 00:00 uur middernacht.

🌹Energie uitwisseling €144 pp.

Ps. De vorige edities in 2023, januari, februari. maart. april 2024 waren volledig uitverkocht mede door social media en mond op mond aanmeldingen. Er is voor iedere ceremonie een pre-sale lijst. Dit zijn de laatste beschikbare tickets via hipsy!

✨Voel je de roep om op diep niveau te willen helen en weer volledig vanuit jouw creatie kracht te kunnen leven?

✨Wacht dan niet te lang. Er zijn 11 plekken max.
Vol = vol!

*** na het kopen van jouw ticket volgt een email met alle verdere info en de voorbereiding op de ceremonie. !! LET OP !! deze kan in je spam terecht komen, doorlezen van de mail is belangrijk ter voorbereiding op de rituelen***

❗Verder is het ook belangrijk om de info te lezen in de bijgevoegde disclaimer tekst❗

Samen gaan we op reis om te ervaren wat zich energetisch aandient, wat er aangeraakt, geheeld mag worden en van binnenuit in beweging gezet mag worden. Ik kijk er ontzettend naar uit jou te mogen verwelkomen en naast je te staan op jouw pad naar heling.

Veel liefs,

Uzma Faiz

Your frequency

“Remembering the Joy of Being Alive”

***Disclaimer***
Door deel te nemen aan de Rite van de baarmoeder oftewel womb healing sessie van Your Frequency, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. The womb healing frequency is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen. Alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen en op de ancient wisdom vanuit de Munai-Ki. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor jouw keuze om aan deze ceremonie deel te nemen, het ondergaan / ontvangen van de Munay-Ki rituelen en het drinken van de cacao. Womb healing frequency is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Womb healing frequency wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychoses. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Womb keeper, womb healing frequency facilitator Uzma Faiz of een van haar (assistent) facilitators hebt. Na het aanmelden voor een sessie is bij verhindering GEEN refund mogelijk.

Zaterdag 18 mei 2024 van 19:00 tot 23:59

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“"Heal yourself, heal the world around you" ”

Your frequency is een holistisch bedrijf met een uitgebreid aanbod in therapie trajecten, 1 op 1, voor koppels, gezinnen, goepssessies en retreats.

Reviews

Intan Pool

The Rite of the womb ceremony with cacao & integration healing session

Uzma is een hele bijzondere, warme, veilige en sterke vrouw. Het moment dat je de ruimte binnenstapt voelt het vertrouwd en voel je dat je kunt loslaten. De baarmoederceremonie was mooi, diep, verlossend en verbindend. Het heeft me weer bewuster gemaakt van wat ik met me meedraag en kan daar op een zachte manier maar kijken. Zowel de Rite of the Womb als de kundalini ceremonie zijn prachtig om te doen. Ik kom zeker weer terug. Dank je wel lieve Uzma!

Lees meer

Nadia Sabri

Kundalini awakening frequency (NRGY) Amsterdam

Ontzettend mooie ervaring💜 Kom zeker nog eens terug.

Lees meer

Bert Bentvelzen

Kundalini awakening frequency (NRGY) Amsterdam

Kundalini awakening frequency. Mijn eerste kennismaking met een Kundalini sessie. Er wordt duidelijk uitgelegd wat kundalini inhoudt, doet en wat je kunt verwachten tijdens de sessie. Tevens wordt er een veilige bedding gecreëerd zodat alles mag ontstaan en zijn. Na deze ervaring, waarbij ik blokkades heb kunnen loslaten en ruimte heb gemaakt om deze energie weer te kunnen laten stromen, kan ik dit event van harte aanbevelen. Dank voor deze geweldige sessie.

Lees meer

1. Kies je tickets
The Rite of the Womb Bijna uitverkocht

€ 144,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
The Rite of the womb ceremony with cacao & integration healing session

Meer evenementen van Your Frequency

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
KUNDALINI AWAKENING FREQUENCY & CACAO CEREMONY
Your Frequency
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Kundalini awakening frequency (NRGY) Amsterdam
Your Frequency
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zondag, 26 mei. om 15:00
Your Frequency: 5-Day Equilibrium Retreat in Portugal
Your Frequency
Meerdaagse retraites Kundalini activatie Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Vrouwencirkel met Rite of the Womb
Vrouwencirkel Culemborg
Rite of the Womb Vrouwencirkels Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Zaterdag, 04 mei. om 14:00
Mantra's, Cacao ceremonie & Soepje (Gilze, nabij Tilburg)
Magic Mantra's
Cacao ceremonie Mantra zingen Klankreis-Soundbath
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl