Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magische Cacao Ceremonie en Meditatiereis ๐ŸŒŽ Dag van de Aarde

Maandag 22 april 2024 van 19:30 tot 22:00

Stalpaertstraat 3, 1813 CG Alkmaar, Nederland

Over dit evenement

๐ŸŒ ๐˜ฟ๐™–๐™œ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐˜ผ๐™–๐™ง๐™™๐™š ๐ŸŒ ๐™€๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐™˜๐™š๐™ง๐™š๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™ž๐™š ๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™š๐™ž๐™ก๐™ž๐™œ๐™š ๐™จ๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ. ๐™€๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™จ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™š๐™ง๐™ซ๐™–๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ค๐™ข ๐™ฃ๐™ค๐™ค๐™ž๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฉ๐™š๐™ฃ

๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€
Bij YAXY nodigen we je uit om deel te nemen aan deze magische en verbindende ceremonie. De Ceremoniรซle Cacao helpt je om je hart te openen en op een diep niveau verbinding te maken met jezelf en je omgeving. De meditatie โ€“ op basis van Sjamanistische uitgangspunten โ€“ neemt je mee op reis in je binnenwereld en geeft je de inzichten die je nodig hebt op jouw persoonlijk ontwikkel pad.

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ
Door de Cacao ben je in staat gemakkelijker en dieper in jezelf te zakken. Dit maakt de meditatie reis krachtiger. We nemen je mee langs de 4 windrichtingen om te doorvoelen waar je nu staat, wat je uitdagingen zijn, hoe je deze kunt verlichten en wat je te doen hebt. Deze meditatie geeft je de inzichten die je zo goed kunt gebruiken om met hernieuwde energie verder te gaan. Onze facilitators zijn specifiek opgeleid in deze unieke manier van Cacao Ceremonie en Meditatie volgens moderne sjamanistische principes. In deze sessie zijn minimaal 2 facilitators aanwezig om je te begeleiden in jouw reis. Ontdek de transformerende kracht van Cacao in combinatie met Meditatie in deze 2,5 uur durende sessie naar meer vrijheid, ontspanning en richting in je leven.

๐Ÿ—“๏ธ Datum: 22 april (maandag)
โฐ Tijd: 19:30 - 22:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
๐Ÿ“ Locatie: Stalpaertstraat 3 in Alkmaar (gratis parkeren)
๐Ÿ‘ฅ Maximaal aantal deelnemers: 8
๐Ÿ’ฐ Investering โ‚ฌ 55,- (incl. btw)

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ?
Ceremoniรซle Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt voor haar helende en spirituele eigenschappen. Cacao helpt je bewustzijn te vergroten, je hart te openen en jezelf op een dieper niveau te verbinden met ware, natuurlijk zelf, de mensen om je heen en jouw natuurlijke omgeving. Daarnaast in Cacao bekend om zijn gezondheid bevorderende eigenschappen. Daarmee creรซert het de perfecte staat van verbinding en overgave in het hier en nu voor dieper en effectiever ademwerk, wat essentieel is voor het vrij stromen van de energie. We werken met hoogwaardige ceremoniรซle Cacao uit Guatemala en bereiden zorgvuldig met veel liefde en aandacht, verreikt met onze persoonlijke kruidenmix. Het is als een magische drank die de deur opent naar een dieper bewustzijn en een verhoogd welzijn.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ก๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—œ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜€
Begeleid door de gepassioneerde Steven Schoorl en Julia Eisele, word je meegenomen op een ontdekkingstocht naar je innerlijke wereld. Je ervaart de verbindende kracht van moeder Cacao vanuit je hart, hoe dit blokkades vrijmaakt, stress vermindert en je een diep gevoel van liefde en vreugde geeft.

๐— ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐— ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด
Begin de avond met het zetten van krachtige, persoonlijke intenties, gevolgd door een magische cacaoceremonie volgens de principes van het moderne sjamanisme. In de geleide meditatie nemen wij jou mee op een transformerende reis. Deze momenten van stilte en verbinding met je natuurlijk, war zelf openen de deur naar diepe zelfontdekking en spirituele ontwaking.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ?
๐Ÿ‘‰ Een hernieuwd diep gevoel van verbinding met jezelf en anderen.
๐Ÿ‘‰ Bevrijding van chronische stress en spanning.
๐Ÿ‘‰ Een verhoogd gevoel van innerlijke rust en balans.
๐Ÿ‘‰ Verbeterde emotionele veerkracht en mentale helderheid.
๐Ÿ‘‰ Activering van je zelfhelend vermogen.
๐Ÿ‘‰ Helderheid in uitdagingen en vraagstukken.
๐Ÿ‘‰ Stevige gronding en verbinding met de natuur.

๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป
Of je nu nieuw bent of al eerder een Cacao ceremonie hebt ervaren, deze ceremonie en meditatiereis is toegankelijk voor (bijna) iedereen; raadpleeg de contra-indicaties. Wij zorgen voor een veilige, ondersteunende en liefdevolle ruimte waarin je kunt groeien en bloeien.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—๐—ฒ ๐— ๐—ฒ๐—ฒ?
- Comfortabele kleding
- Notitieboekje en pen voor persoonlijke reflecties
- Waterfles โ€“ hydratatie is belangrijk!

๐—˜๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ฒ
We houden de groep bewust klein om een diepe, persoonlijke ervaring te garanderen. Er zijn altijd minimaal 2 begeleiders aanwezig om jouw veiligheid en persoonlijke aandacht te garanderen. Reserveer jouw plaats om deel uit te maken van deze magische en verbindende ceremonie.

Maandag 22 april 2024 van 19:30 tot 22:00

Stalpaertstraat 3, 1813 CG Alkmaar, Nederland

Over de organisatie

“You owe it to yourself to fully show up in this lifetime.”

Bewustzijnsontwikkeling door lichaams- adem-, energie en spiritueelwerk. Leven zoals het leven bedoeld is met een open hart en in verbinding โ™ฅ

Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies

Reviews

Jitka Adamek

Privรฉ Ademreis

De ademsessie bij Julia was een geweldige ervaring. Julia gaf me een veilige bedding, vertrouwen en veel liefde waardoor kon ik meer contact met mezelf maken. Ze gaf me op dat moment exact wat ik nodig had. De aandacht, betrokkenheid, zachtheid, rust, begrip, inzicht, intuรฏtie en de liefde zelf zo ervaar ik Julia als een therapeut. De ademsessie bij Julia heb ik als zeer professioneel en bekwaam ervaren.

Lees meer

M. Karsten

Kundalini Activatie Awakening | Blauwe Lotus thee | 2 facilitators

Ik vond het een hele fijne sessie. Het was fijn dat er genoeg tijd was om er goed in te komen, om de intentie te bepalen middels een meditatie. Ook heel fijn om op een zacht matras te liggen en dat er genoeg tijd was om uit te reizen. Tenslotte, dat er na een paar dagen nog contact met me werd opgenomen vond ik heel attent. Dat heb ik eerder nog niet meegemaakt. Kortom, ik vind het een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar. Het was zon fijne sfeer. Heerlijk om zon moment voor jezelf te hebben.

Lees meer

Caroline Van den Ende

Prive Magische Cacao Ceremonie

Onlangs heb ik een chocobliss plantreis gemaakt met een 1:1 begeleiding door Steven. Voor deze plantreis heb ik al meerdere ademreizen onder begeleiding van Steven gehad. Vanaf het allereerste moment heb ik me veilig bij hem gevoeld om mijn kwetsbare stukken aan te kijken en te doorvoelen. Ik ging dan ook vol vertrouwen deze chocobliss reis in. Vantevoren en op de dag zelf nam hij alle ruimte om mij goed te informeren over de reis en me te laten aarden. Dit door eerst rustig te landen in de ruimte, een shake oefening en een fijne wandeling. Na de wandeling startte hij de ceremonie op met een mooie meditatie en nadat mijn intentie duidelijk was, mocht mijn innerlijke reis beginnen. En deze heb ik als magisch ervaren. Ik heb tijdens mijn reis een intense vorm van onvoorwaardelijke liefde mogen voelen vanuit het universum. Ook tijdens de zwaardere stukken in de reis heb ik me volledig veilig en gesteund gevoeld door de aanwezigheid van Steven. Energetisch voelt hij precies aan wat er nodig is zodat ik me kon overgeven aan alles wat zich aandiende. Dit was mijn eerste plantmedicijnreis en zeker niet mijn laatste. Het heeft mij bevestiging gegeven over het levenspad wat ik aan het bewandelen ben en dat bekrachtigd mijn keuzes in het dagelijks leven. Het innerlijk werk brengt mij een lichter รฉn voller leven vanuit authenticiteit. Ik blijf hierdoor dicht bij mezelf en neem daardoor besluiten die voor mij zo passend zijn, maar die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden. Ik ervaar dit als een enorme vrijheid en rijkdom. Als begeleider kan ik Steven van harte aanraden voor innerlijk werk processen. Hij is aanwezig vanuit rust en vertrouwen. Ik ervaar hem als een betrokken en oprechte professional. Door zijn eigen levenspad ook een ervaringsdeskundige wbt het transformeren van zijn leven naar meer bezieling en zingeving. Wat mij ook weer inspireert. Je krijgt er zeker geen spijt van als je Steven laat meelopen op jouw levenspad!

Lees meer

Magische Cacao Ceremonie en Meditatiereis ๐ŸŒŽ Dag van de Aarde

Meer evenementen van Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies

Woensdag, 08 mei. om 19:30
Kundalini Awakening | Activatie | 2 facilitators max 6 deelnemers
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Kundalini Innerlijke Reis Ademwerk
Zondag, 12 mei. om 19:30
Magische Cacao Ceremonie en Meditatiereis ๐Ÿ’ž Moederdag Special
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Cacao ceremonie Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zondag, 19 mei. om 14:00
Magische Cacao Ceremonie en Meditatiereis ๐Ÿ•Š๏ธ Pinksteren Special
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Cacao ceremonie Plantmedicijn Innerlijke Reis
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Kundalini Awakening | Activatie | 2 facilitators max 6 deelnemers
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Kundalini Innerlijke Reis Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Springtime Spiritdance ecstatic in the woods
Spiritdance Bij Wencke
Ecstatic Dance Ritueel Plantmedicijn
Vrijdag, 03 mei. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Leela
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Vrijdag, 24 mei. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Raat Ki Rani
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl