Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Healing drumcirkel

Vrijdag 26 april 2024 van 13:30 tot 17:00

Yogacentrum NovaStrada, Vlasveen 34, 9301 PT Roden, Nederland

Over dit evenement

Ervaar de kracht van het spelen op de sjamanendrum en het zingen van prachtige songs van de Native Americans en andere liederen uit verschillende werelddelen en verbindt je vanuit het hart met de genezende klanken van de drum. Locatie het prachtige groene yogacentrum NovaStrada in Roden.

We starten de drumcirkel met een hartmeditatie, waarbij er voor je gedrumd en gezongen wordt, en het zetten van een intentie. Van hieruit onderzoeken we hoe jij je van binnenuit kunt afstemmen op de drum. Layla begeleidt de drums met haar melodieuze zangstem en nodigt je uit om samen je stem te bevrijden door prachtige traditionele liederen te zingen. Sommige van deze songs worden van generatie op generatie overgedragen en weten je te raken. Je krijgt bij de liederen ritmes aangeleerd bij de drum en ontvangt na afloop opnames om thuis te kunnen beluisteren.

We kijken naar een Cherokee watersong, zingen liederen over Pachamama (Moeder Aarde) en Grootmoeder Maan, drummen voor onze Voorouders en reizen mee met de Grote Gouden Vogel… Naast deze songs is er ook ruimte voor vrije improvisatie, waarbij een ieder uit de groep zijn of haar eigen reis maakt op de drum.

We sluiten de cirkel af met een healing ceremonie met onze drums voor 1 of 2 deelnemers uit de groep. Ook als ‘gever’ zul je ervaren hoe de trilling van de drums tot in je hele wezen doordringt.

Je hoeft niet muzikaal te zijn om deze workshop te kunnen volgen of te beschikken over een goede zangstem. Iedere drum heeft een heartbeat en jij ook…

Review van een eerdere deelneemster:
‘Vrij als een vogel willen zijn, vleugels uitslaan en mijn eigen pad volgen. Angsten overwinnen en luisteren naar mezelf in plaats van naar anderen. Goh, wat heb ik een bevrijding gevoelt die middag. Waarbij er eerst een blokkade was op het gebruik maken van mijn stem, durfde ik dit nu zonder nadenken te doen. Hoe krachtig de frequentie van de drum door mijn lichaam deinsde en emoties los schudde, daar ben ik nog steeds verbijsterd over. Prachtig! De liederen die je ons leerden en de nummers waar we zelf iets moois met de groep creëerde, vond ik fantastisch.’ S.M.

Je neemt een eigen drum mee of je leent een drum (er zijn enkele leendrums beschikbaar). Wil je een drum lenen? Geef dit dan even aan als je je aanmeldt. Het werken met de drum kun je ook goed combineren met een eigen praktijk zoals bij de yoga of bij de massage.

Begeleiding: Layla Radjab (sjamanistisch coach en soundhealer)
Meenemen: eigen drum (en/of ratel), meditatiekussentje.
Bijdrage: €50,- (inclusief thee & lekkers)
Info en opgave: laylaradjab@gmail.com

Je kunt een muziekopname met de zang van Layla beluisteren op haar website: www.droomtijdvandeziel.nl

Vrijdag 26 april 2024 van 13:30 tot 17:00

Yogacentrum NovaStrada, Vlasveen 34, 9301 PT Roden, Nederland

Over de organisatie

“Creëren wat je lief is ”

Trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap, biedt bezielde workshops en trainingen vanuit sjamanisme en Systemische Opstellingen.

Healing drumcirkel

Meer evenementen van Trainingscentrum CIrkeL

Woensdag, 10 jul. om 13:00
Manifestatiekracht: trancereizen en Systemische Opstellingen
Trainingscentrum CIrkeL
Sjamanisme Systemisch werk Familieopstellingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 10:00
Love In Motion HartZing Anna Fernhout
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Woensdag, 22 mei. om 19:00
REGENERΔTE - Monthly Singing Circle May
REGENERATE
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Zondag, 14 jul. om 10:00
Remember to Breath - Shamanic Breathwork
Elisa_Soundhealing
Ademwerk Ademcirkel Sjamanisme
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Singing Circle - Mantra's & More
Rose Sound Alchemy
Zangcirkel Mantra zingen Stembevrijding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl