Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familieopstellingen Leiden

Dinsdag 11 juni 2024 van 19:15 tot 22:30

Leiden, Nederland

Over dit evenement

Hey jij :)
Heb je wel eens gehoord van het fenomeen dat wij allemaal zowel de krachten als de lasten van onze voorouders meekrijgen?

Het zou zomaar kunnen zijn dat jij strubbelingen in je leven ervaart, Belemmeringen in je gedachten, Niet te plaatsen emoties, Overtuigingen die je niet dienen, Onrust wat maar blijft hangen, Ongemak binnen relaties, thuis, op werk of met andere mensen. Misschien wil jij wel graag bepaalde acties ondernemen maar krijg je het maar niet voor elkaar?
Herkenbaar?

Wie weet ervaar jij wel de frictie van jouw systeem. Hoe dat werkt?
Alles ligt besloten in één of meerdere systemen. Zo zijn wij an sich een systeem (denk maar aan ons lichaam met organen die samenwerken) en zijn we ook onderdeel van grotere systemen, zoals bijvoorbeeld van ons gezin, familie, een sportclub, een bedrijf, een dorp, een vriendengroep, enz.

Binnen zo'n systeem heeft ieder zijn eigen plek met bijbehorende taken. Indien daar van afgeweken wordt ontstaat er een disbalans, die door het systeem zelf opgevangen wordt. Dat gaat vaak en onbewust middels de weg van de minste weerstand, wat echter zeker niet altijd de beste oplossing is. Vaker niet dan wel zelfs, waardoor dat in veel gevallen ergens tot uiting zal komen en bijna altijd frictie op zal leveren.

Doormiddel van situaties te bekijken door een systemische bril, kunnen veel strubbelingen worden herleidt en opgelost, waardoor verlichting en rust kan worden ervaren. Dit doen we tijdens een opstellingsavond en jij bent van harte welkom!

Dit is wat je kan verwachten:
De groep is doorgaans 7 - 14 neuzen groot.
We beginnen met allemaal goed aan te komen op moment en locatie.
Er zullen (afhankelijk van de ervaringsgraad van de groep) wat kennismakingsoefeningen gedaan worden, waarna we een korte pauze houden.
Na de pauze hebben we tijd voor de opstelling en tot slot ronden we het geheel netjes af met elkaar.

Tijdens een opstelling onderzoeken we het systeem van degene die de vraag inbrengt. Afhankelijk van de vraag zal een passende opstellingsvorm worden ingezet (het aanbod is breder dan enkel familieopstellingen). De representanten kunnen worden gevraagd in het veld, om zo de dynamieken van het te onderzoeken systeem te ontdekken. Hierin zal duidelijkheid verkregen worden over het vraagstuk van de vraagsteller. Het verkrijgen van inzichten binnen de systemische modules biedt vaak direct mogelijkheden enige disbalans op te heffen.

Kan je het je voorstellen, dat je je leven verder kan leven zonder die zwaarte die je al die tijd al met je meegedragen hebt?

Omdat we werken in het collectieve veld, kan het zomaar zijn dat je als representant ook gelijk inzichten krijgt in je eigen systeem of proces, waardoor ook jij weer stappen kan zetten. Zowel voor de vraagsteller als representanten dus een zeer leerzame avond!

Heb je nog vragen, of twijfel je nog of het beleven van zo'n avond iets voor jou kan zijn? Neem dan gerust contact op middels een appje aan Aranea : 0628223411

Let op! Een intakegesprek is benodigd alvorens je vraag behandeld kan worden.
Mocht je je daags voor de opstellingsavond nog als vraagsteller willen aanmelden, neem dan voor de zekerheid telefonisch contact op om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.

Wees van harte welkom bij deze avond en/of bij mijn andere evenementen :) <3

Dinsdag 11 juni 2024 van 19:15 tot 22:30

Leiden, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Daar waar de weerstand zit valt winst te behalen; Van kwetsbaarheid naar kracht”

Zeg JA tegen jou en ga mee op avontuur, mee op onderzoek naar jouw ware zelf, om vanuit verbinding met jezelf je leven als prachtigste reis te beleven

Reviews

Angel Petronia

Familieopstellingen Leiden

Aranea's is een topper! Haar uitmuntende begeleiding van mijn opstelling heeft cruciale rol gespeeld in het succesvol reguleren van verschillende aspecten in mijn systeem van herkomst, lichaam en ziel.

Lees meer

1. Kies je tickets
Vraagsteller Bijna uitverkocht

Wil jij actief jouw systeem ontdekken om disbalans en frictie op te kunnen heffen? Zodat je na deze avond weer met vernieuwde inzichten en energie door kan in je proces? Go for it! Samen grijpen we jouw vraagstuk aan! (Een intakegesprek is benodigd alvorens je vraag behandeld kan worden)

€ 99,00
Inclusief servicekosten
Representant

Ben je benieuwd naar hoe opstellingen in zijn werk gaan? Overweeg je zelf ook een opstelling maar wil je eerst van een afstandje kijken? Interesseer je je in systemisch werk en kom je graag naar de representanten ervaring? Misschien wil je alvast kennismaken met mijn manier van werken? Dit is jouw ticket! Wees welkom :)

€ 22,00
Inclusief servicekosten
Representanten Trippelticket

Ken jij nog een vriend / vriendin / kennis / familielid / collega / iemand, voor wie dit mogelijk ook interessant is? Koop direct 3 plekken en pak een leuke korting :) (1e plek is voor deze avond, overige plekken zijn persoon en datum onafhankelijk, wel graag tijdig telefonisch aanmelden per avond)

€ 55,00
Inclusief servicekosten
Representanten groepsfuif

Koop in één keer 5 representantenplekken. De eerste plek is voor deze avond, de overige plekken zijn persoon en datum onafhankelijk. Leuk voor als je graag meerdere avonden wil komen en/of samen met iemand de ervaring wil delen <3 (Wel graag tijdig aanmelden per avond)

€ 77,00
Inclusief servicekosten
Vraagsteller met backup

Kom jij als vraagsteller en neem je graag iemand mee die de avond voor je meekijkt? Supergoed idee! Doordat deze persoon er van een afstandje naar kijkt ziet die andere dingen dan dat jij zelf ervaart, omdat je er simpelweg ook momenten middenin zal zitten. Het is erg waardevol de avond later nog eens met deze persoon te kunnen bespreken.

€ 111,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Familieopstellingen Leiden

Meer evenementen van Aranea

Donderdag, 23 mei. om 19:15
Familieopstellingen Leiden
Aranea
Familieopstellingen Persoonlijk Leiderschap Systemisch werk
Vrijdag, 07 jun. om 10:30
Transformatiegame
Aranea
Kosmisch Contact Manifesteren Persoonlijk Leiderschap

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Familieopstellingen groepsworkshop
BloteVoetenPark Brunssum
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Systemisch werk
Woensdag, 05 jun. om 14:00
Familieopstelling
Familieopstelling Nijmegen
Familieopstellingen
Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl