Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stap in je licht - Binnenreis met truffel

Zondag 28 april 2024 van 10:30 tot 19:00

Hoorn, Nederland

Over dit evenement

Voel jij je geroepen door deze binnenreis 'Stap in je licht' en de plantmedicijnen cacao en truffel? Dan is het waarschijnlijk het moment voor jou om een stapje verder te gaan in jouw persoonlijke ontwikkeling. Gun jezelf deze dagretaite en kom bij de antwoorden die bij jouw pad horen. De hart-openende cacao en bewustzijnsverruimende truffel geven je inzichten er ervaringen die je verder helpen. De binnenreis kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Je mag erop vertrouwen dat er altijd naar voren komt dat op dat moment de bedoeling is.

Vooraf
Het proces van een truffelceremonie start eigenlijk al bij de keuze om deel te nemen. Je bereid je minimaal een week van tevoren voor op de ceremonie door geen alcohol, drugs en koffie tot je te nemen en drie dagen van tevoren eet je zo ‘clean’ mogelijk.

Het is ook goed als je alvast nadenkt over je intentie voor tijdens de ceremonie. Waar wil je energie aan geven? Of wat wil je doorvoelen? Je zult merken dat in de week vooraf bepaalde situaties of inzichten invloed hebben op je (onbewuste) voorbereiding en/of terugkomen in je binnenreis.

Vooraf krijg je een intakeformulier toegestuurd. Het is belangrijk dat er geen contra-indicaties zijn zoals bijvoorbeeld zwangerschap, het gebruik van bepaalde medicijnen of psychische aandoeningen.

Op de dag zelf
Na een warm welkom volgt een kennismaking en uitleg over de dag, de cacao en de truffels. De cacao maakt je hart zachter en opent jouw hart voor de truffels. We doen ontspanningsoefeningen om meer in het lichaam te komen en uit het hoofd. Je deelt je intenties waarmee je de reis wil maken. Je voelt zelf hoeveel truffel je wilt nemen. Wij zijn er gedurende de hele ceremonie voor je. Vervolgens ga je comfortabel liggen op een matras en begint je innerlijke reis. Er wordt muziek gedraaid die je meeneemt. Tijdens de binnenreis krijg je inzichten die jou verder zullen helpen. Je voelt je lichter, krijgt meer zelfvertrouwen, voelt je een betere connectie met jezelf en de natuur én je bent beter in staat om patronen te doorbreken.

Na afloop van de ceremonie serveren we een lichte maaltijd met onder andere vers fruit, zelfgemaakte soep en brood met smeersels.

Truffels
Truffels bevatten de werkzame stof psilocine. Door psilocine maak je andere verbindingen in je hersenen waardoor je inzichten kunt krijgen of de wereld anders waarneemt.

Na inname van de truffel duurt het ongeveer een half uur tot een uur tot die stof zijn werking doet. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Voor de een is dat het voelen van allerlei emoties, voor de ander het zien van beelden alsof je droomt, soms merken mensen niet bewust iets op maar onbewust gebeurt er veel. De binnenreis duurt ongeveer 4-6 uur. Na de ceremonie kun je enkele weken tot zelfs maanden nog inzichten krijgen. Het gebruik van truffels is volledig legaal.

Deelnemers
De groepsceremonie is voor maximaal 6 deelnemers.

Facilitators
Wij, Heliante en Sepehr, begeleiden deze binnenreis op een open, intuïtieve en liefdevolle manier. We zorgen voor een veilige ruimte waar je mag ervaren en voelen wat zich aandient.

Locatie
Op een fijne en rustige plek in het centrum van Hoorn bevindt zich de ceremonielocatie. Na reservering sturen we je de praktische informatie toe, inclusief het adres.

Prijs: 288 euro
De binnenreis is inclusief truffel cacaoceremonie, meditatie, ademwerk, tension release, klankschaalsessie, thee, water, matrassen, kussens, dekens, oogmaskers, noten, fruit, soep met brood, spaceholding en begeleiding.

Nazorg
Wij staan je met alle liefde en plezier bij, ook na de ceremonie. Indien nodig kun je gebruik maken van een kosteloos telefonisch consult van 30 minuten.

Behoefte aan concretere stappen na je ceremonie? Boek een coachingsessie met natuurcoach Heliante minimaal een week na de binnenreis. Een sessie van 1,5 à 2 uur kost € 118.

Zondag 28 april 2024 van 10:30 tot 19:00

Hoorn, Nederland

Over de organisatie

“In verbinding met spiritualiteit, natuur en ceremonies”

Bewust stilstaan bij het leven door cirkels, ceremonies en verbindende bijeenkomsten.

Reviews

Sam Van Leeuwen

Binnenreis

Eerste keer “plantmedicijn”, sepehr en heliante spelen exact in op de behoefte en wensen van de persoon, wat een enorm veilig, fijn en geborgen gevoel geeft aan de ervaring. Al met al een fantastische reis met een hoop nieuwe inzichten en een milde opstap naar het vervolg in je spiriruele reis. Ontzettend bedankt en voor de volle 100% een aanrader

Lees meer

Stap in je licht - Binnenreis met truffel

Meer evenementen van Heliante & Sepehr

Zondag, 26 mei. om 10:30
Stap in je licht - Binnenreis met truffel
Heliante & Sepehr
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Zondag, 23 jun. om 10:30
Binnenreis met choco bliss
Heliante & Sepehr
Plantmedicijn Innerlijke Reis Cacao ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 20 mei. om 10:00
ShinRin-Yoku NatuurKracht Wandeling
Natuurkrachtcoach
Medicijnwandeling Innerlijke Reis Bosbaden
Zondag, 05 mei. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie
Zondag, 12 mei. om 09:30
Microdosing Journey | Ademwerk & Truffel
Ademloes
Ademwerk Ademcirkel Truffel Ceremonie
Donderdag, 09 mei. om 18:30
Ecstatic Bliss Dance
Sattvaya Dance
Ecstatic Dance Truffel Ceremonie Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl