Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Medicine Journey

Saturday 18 May 2024 om 13:00 tot Sunday 19 May 2024 om 11:00

Lithoijen, Nederland

Over dit evenement

Wat fijn dat we jou mogen verwelkomen en begeleiden in deze mooie reis. โค๏ธ
Je hebt als het goed is de flyer al in de mail ontvangen. Lees deze (nog een keertje) goed door. Veel van de belangrijke info kun je daarin vinden. Je ontvangt twee weken van te voren een persoonlijke vragenlijst voor de ceremonie en een week voor de ceremonie een infomail met praktische informatie in je mailbox. (Hou je spam in de gaten!)
Het is belangrijk dat je een moment inplant waarin je echt de tijd kan nemen om de vragenlijst in te vullen. Hiermee leidt je jouw reis al in en kunnen wij jou op een veilige en afgestemde wijze begeleiden.

๐๐„๐‹๐€๐๐†๐‘๐ˆ๐‰๐Š:
- ๐‘๐‘’๐‘’๐‘š ๐‘‘๐‘’ ๐’„๐’๐’๐’•๐’“๐’‚-๐’Š๐’๐’…๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’†๐’” ๐‘”๐‘œ๐‘’๐‘‘ ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ
- ๐‘ƒ๐‘ ๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘๐‘–๐‘๐‘–๐‘›๐‘’ ๐‘˜๐‘œ๐‘š๐‘ก ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘–๐‘› ๐‘๐‘’๐‘๐‘Ž๐‘Ž๐‘™๐‘‘๐‘’ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข๐‘“๐‘“๐‘’๐‘™๐‘  ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘Ž๐‘‘๐‘‘๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘ก๐‘œ๐‘’๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘ก ๐‘Ž๐‘™ ๐‘’๐‘’๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘›๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘” ๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘–๐‘˜๐‘ก. ๐‘๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘๐‘๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘™๐‘Ž๐‘”๐‘’ ๐‘ก๐‘œ๐‘ฅ๐‘–๐‘๐‘–๐‘ก๐‘’๐‘–๐‘ก, ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘™๐‘Ž๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘‘, ๐‘—๐‘’ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘–๐‘› ๐‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘๐‘–๐‘๐‘’ ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘’๐‘’ ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘๐‘œ๐‘ ๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘ค๐‘’๐‘–๐‘›๐‘–๐‘” ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘  ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ (๐‘”๐‘’๐‘›๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘”๐‘’) ๐‘š๐‘–๐‘‘๐‘‘๐‘’๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘ ๐‘–๐‘  ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜ ๐‘–๐‘ .
๐‘€๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ, ๐‘ค๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’ ๐’Ž๐’†๐’…๐’Š๐’„๐’Š๐’‹๐’๐’†๐’ ๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘–๐‘˜๐‘ก ๐‘’๐‘› ๐‘—๐‘’ ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘ง๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก ๐‘œ๐‘“ ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘–๐‘™๐‘–๐‘” ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘–๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘ , ๐‘”๐‘Ž ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘‘๐‘Ž๐‘› ๐‘›๐‘Ž ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘๐‘–๐‘—๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘๐‘’๐‘’๐‘™๐‘‘ ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘ก ๐‘œ๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘—๐‘’ ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘  ๐‘œ๐‘“ ๐‘๐‘ ๐‘ฆ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘Ž๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘š ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘“ ๐‘—๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘–๐‘™๐‘–๐‘” ๐‘‘๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘ก ๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›. ๐ฝ๐‘’ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘ก โ„Ž๐‘–๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘Ž๐‘™๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘ก ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘›๐‘ , ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ค๐‘–๐‘— ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘  ๐‘œ๐‘“ ๐‘๐‘ ๐‘ฆ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘Ž๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘›๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘” ๐‘Ž๐‘‘๐‘ฃ๐‘–๐‘’๐‘  ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›.
- ๐‘๐‘’๐‘’๐‘š ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘ก ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘›๐‘  ๐‘œ๐‘ ๐‘Ž๐‘™๐‘  ๐‘—๐‘’ ๐‘–๐‘› 2 ๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘–๐‘™๐‘ก ๐‘๐‘’๐‘ก๐‘Ž๐‘™๐‘’๐‘›.
- ๐‘จ๐’๐’๐’–๐’๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ๐’”๐’—๐’๐’๐’“๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’…๐’†๐’: ๐ป๐‘’๐‘ก ๐‘–๐‘  ๐‘–๐‘› ๐‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘๐‘–๐‘๐‘’ ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘œ๐‘”๐‘’๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜ ๐‘œ๐‘š ๐‘”๐‘’๐‘˜๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก๐‘  ๐‘ก๐‘’ ๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘ข๐‘™๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘›, ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘’ ๐‘ข๐‘–๐‘ก๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘›. ๐ต๐‘–๐‘— ๐‘ง๐‘–๐‘’๐‘˜๐‘ก๐‘’ ๐‘˜๐‘ข๐‘› ๐‘—๐‘’ ๐‘—๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘ข๐‘–๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘›๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘œ๐‘™๐‘”๐‘’๐‘›๐‘‘ ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ก. ๐ต๐‘–๐‘— ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘Ÿ๐‘–๐‘—๐‘๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘™๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘”๐‘’๐‘๐‘’๐‘ข๐‘Ÿ๐‘ก๐‘’๐‘›๐‘–๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘๐‘๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘œ๐‘œ๐‘›๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜ ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘ก.


liefs,
Robert & Pleuni

Saturday 18 May 2024 om 13:00 tot Sunday 19 May 2024 om 11:00

Lithoijen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Werkelijke spiritualiteit heeft een kwaliteit van eenvoud, is rauw & DownToEarth”

Evenementen voor heling, transformatie en initiatie met muziek, plantmedicijn en ceremonie vanuit mystieke tradities van over de hele wereld.

In samenwerking met

Reviews

Shane Roerdink

Medicine Journey

Wat een prachtige reis heb ik mogen beleven en wat doen Pleuni en Robert dit fan-tas-tisch met z'n tweeรซn. Ik heb echt genoten van hun energie, prachtige muziek en guidance die ze daarmee bieden in deze magische journey. Ik zal dit nooit vergeten. Een unieke ervaring. Dankjulliewel!!

Lees meer

Beau

Mantra & Medicine Weekend - Call of the North

Het weekend op Avani was een groot cadeau. Deze prachtige plek in het bos, de begeleiding van Pleuni & Robert, het eten, de warme groep mensen. De muziek was magisch. De Scandinavische teksten en drums draag ik sinds het weekend met me mee. Ze hebben veel indruk gemaakt en veel los gemaakt. Zowel de verstilling van de winter was voelbaar tijdens dit weekend, als een krachtige nieuwe energie die ging stromen. Erbij zijn is de enige manier om het mee te maken.

Lees meer

Mariela

Mantra & Medicine Weekend - Call of the North

Wat was dit fantastisch! De combinatie van het rauwe, zware thema en de overduidelijk voelbare liefdevolle energie die Robert, Pleuni en hun team hierin hebben gestopt, was onbeschrijfelijk mooi. Wat een energie is er losgekomen. Er was ruimte voor alle soorten emoties, zowel licht als donker, en door de ruime opzet en de heerlijke locatie was er ook alle tijd en ruimte om dit een plekje te geveh. En dan de stem van Pleuni... the voice of an angel โœจ๏ธ Hier wil je een keer bij geweest zijn!

Lees meer

1. Choose your tickets
Lager inkomen

Voor als je wat minder te besteden hebt

โ‚ฌ 350,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Sold out
Hoger inkomen

Voor als je wat meer te besteden hebt

โ‚ฌ 450,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
โ‚ฌ 0,00
Total:
โ‚ฌ 0,00
Medicine Journey

Meer evenementen van RobertTolenaars

Friday, 12 Jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 14 Jun. om 13:30
Health & Body Event 14 juni 2024
Health & Body Event
Mini retraite in de natuur
Sunday, 05 May. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie
Saturday, 15 Jun. om 09:30
Health & Body Event 15 juni 2024
Health & Body Event
Mini retraite in de natuur
Friday, 19 Apr. om 12:00
'Brabants Lente Briesje' Retraiteweekend
The Healing Breath
Meerdaagse retraites Ademwerk Mini retraite in de natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl