Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lung Ta Sound Healing

Lung Ta Sound Healing organiseert healing concerten, klankmedtiaties en workshops rond helende klanken en rond hoe klankinstrumenten toe te passen.

Volgen

06-53519061

Csardasstraat 39, 6544 Nijmegen, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Lung Ta Sound Healing

Friday, 09 Aug. om 20:00
Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen
Lung Ta Sound Healing
Klankschalen Klankreis Ligconcert
Friday, 30 Aug. om 20:00
Sound Healing Concert
SoundbyNature
Klankreis-Soundbath Ligconcert Klankschalen

Over de organisatie

DE FASCINERENDE KRACHT VAN KLANKEN
Lung Ta Sound Healing beschikt over een uitgebreid assortiment aan klankinstrumenten, waarmee prachtige en bijzondere klanken gemaakt kunnen worden.
Klanken bestaan niet alleen uit hoorbare geluiden, maar ook uit geluidstrillingen. Deze geluidstrillingen zijn voor een deel hoorbaar, maar wel altijd voelbaar - vaak onbewust. Je kunt er echt vanuit gaan, dat zowel de hoorbare als de niet-hoorbare geluidstrillingen diep in jouw lichaam zullen resoneren.
Door het ontvangen van klanken wordt jouw lichaam aangeraakt, gemasseerd, zowel van binnen als van buiten en zowel lichamelijk als geestelijk. Het resultaat is een overweldigende, diepe ontspanning, waardoor zelfs doorbrekend inzicht kan ontstaan en meer zicht op de eigen levenssituatie verkregen kan worden.

LUNG TA SOUND HEALING ORGANISEERT KLANK CONCERTEN EN KLANKMEDITATIES

1] KLANK CONCERTEN of HEALING CONCERTEN
Een klank concert, dat door Lung Ta Sound Healing wordt georganiseerd, duurt standaard 75 minuten. Indien nodig, wordt het evenement ingeleid met een kleine ontspanningsoefening, want hoe meer ontspannen de deelnemer is, hoe groter de effecten van de klanken op hem of haar zijn.
Dan volgt een korte, geleide meditatie in de sfeer van het seizoen. Hierna komt het klank concert zelf, waarin allerlei klankrijke werkvormen toegepast zullen worden.
Het evenement wordt afgesloten met een kleine ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de innerlijke diepe ontspanning en stilte langer vastgehouden kan worden. 
Nadat het complete evenement afgerond is, kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact, maar ik vraag wel aan de deelnemers rekening te houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.
Het wordt aanbevolen om tijdens dit concert te gaan liggen op een comfortabele matras om zo optimaal mogelijk van de klanken te kunnen genieten. Door sommige aanbieders wordt een klank concert ook wel een ligconcert of een klankbad genoemd. De deelnemer wordt als het ware ondergedompeld in klanken.
Het is echter absoluut niet verplicht om te gaan liggen, je kunt ook zittend de klanken goed beleven, maar wel minder intens.

2] KLANKMEDITATIES
Bij een klankmeditatie is de component geleide meditatie veel groter dan bij een klank concert.
Een klankmeditatie kan bestaan uit een geleide meditatie / visualisatie, bewegingsoefeningen zoalsTai Chi en Qi Gong) en een klank concert. 
De klankmeditatie wordt ook afgesloten met een kleine ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de innerlijke diepe ontspanning en stilte langer vastgehouden kan worden. 
Na het afronden van het complete evenement kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact, maar ik vraag wel aan de deelnemers rekening te houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Lung Ta Sound Healing

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

PLAY! = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Speelse workshops en evenementen met verdieping en verbinding met elkaar.
Ecstatic Dance Vrije Dans
Is voor iedereen die van blote-voeten-dansen houdt op zowel LIVE muziek als op de sound van DJ's
Klankreis-Soundbath Klankschalen
Deze rustgevende soundbath met kristallen klankschalen beleef je kleinschalig in de historische binnenstad van Arnhem, 7straatjes.
Lezing
Wij bouwen aan een community, met als doel mensen met een holistische aanpak te helpen "helen'
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl

Reviews van Lung Ta Sound Healing

Marij Hakvoort
Inspirerend Healing Concert in de Ark van Oost – Nijmegen

Het concert was inspirerend en rustgevend, maar het liggen op een dun matje op de harde vloer was niet fijn.

Lees meer
24 March 2024 om 12:35
Reactie van de organisatie

Hallo Marij,

Ik begrijp het, een uur liggen op een dun matje dat dat niet fijn is. Je hebt wel genoten van de klanken.
Ons volgende klankhealingconcert is in het Cordium. Daar hebben ze heerlijke dikke matten waar je op kunt liggen. Het concert is op 8 juni 's avonds. Meer info: www.soundbynatere.nl of www.lunga-ta.nl. Misschien zien we je daar. Erna

Lees meer
Valentina
Inspirerend Klankbad in de Schalmei – Nijmegen

Het was mijn eerste keer. Ik was na 5 minuten al helemaal ontspannen. Ik vond het heel fijn. Echter werd dat snel verstoord door de omgevingsgeluiden in het wijkcentrum. Ik kon hierdoor niet meer concentreren op de schalen, en raakte soms zelfs geïrriteerd door de mensen op de gang. Hierdoor mijn 4 sterren, anders waren het er zeker 5. Ik kom graag vaker terug, maar wel op een andere locatie.

Lees meer
09 February 2024 om 10:42
Janine Van der Sluis
Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Ik kwam tot een zeer diepe ontspanning, wat er toe heeft geleid dat ik daarna heerlijk kon doorslapen. Echt een aanrader!

Lees meer
05 February 2024 om 16:50
Harm Eeren
Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Mooie ervaring,wel jammer dat er halve wegen een mobiel begon te piepen maar dat ligt aan de deelnemer verder goed geregeld

Lees meer
05 February 2024 om 12:32
Ilja Koster
Inspirerend Healing Concert

Een heerlijke klankbeleving, welke lichamelijk binnenkomt en doorwerkt
Op een prachtige locatie
Nadien lekker geslapen

Lees meer
21 December 2023 om 20:47
Miranda Arts van der Zanden
Ontspannend en Inspirerend Klankbad

Fijne ontspannende sessie. Rustige klanken.

Lees meer
15 December 2023 om 11:44
Roy Ten Holder
Ontspannend en Inspirerend Klankbad

Het klankconcert is een hele rustgevende ervaring. Dit smaakt zeker naar meer. Wel jammer dat andere geluiden in het wijkgebouw hierbij afleiden.

Lees meer
15 December 2023 om 10:30
Wendy Donkers
Inspirerend Healing Concert in de Byzantijnse Kapel

Mooie reis moeite waard om te ervaren!

Lees meer
27 October 2023 om 10:19